Billig livsforsikring

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en livsforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Find en billig livsforsikring her

Du kan nemt finde frem til en billig livsforsikring her på Mikonomi.dk. Forsikringsselskaberne tilbyder mange former for livsforsikring, og her kan vi hjælpe dig med at sammenligne tilbud på tværs af selskaber . Du udfylder nedenstående formular, og så får du tilsendt 3 tilbud - helt gratis og uforpligtende.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en livsforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Sådan finder du frem til en billig livsforsikring:

Det kan godt betale sig at undersøge markedet for livsforsikringer grundigt for at finde frem til en god og billig livsforsikring. Din livsforsikring skal selvfølgelig passe til dig, dine økonomiske forhold både i form af formue og gæld, samt andre individuelle behov.

En billig livsforsikring betyder at din årlige forsikringspræmie er lavere end hvad den ellers ville være. Det vil sige, at du ikke skal indbetale så mange penge årligt til din forsikring. Det kan selvfølgelig være rart at spare lidt på disse udgifter og bruge pengene på noget andet. Du skal dog blot være opmærksom på at en lav forsikringspræmie vil betyde en lavere forsikringssum i sidste ende.

Du kan vælge at se forsikringspræmien som en slags opsparing til din samlede forsikringssum. Hvis du indbetaler et mindre beløb årligt, vil din samlede opsparede forsikringssum dermed også blive lavere.

Dette betyder, at hvis du bliver ramt af kritisk sygdom eller dør, så vil du eller dine pårørende får et lavere beløb udbetalt. Hvis du har tegnet en individuel livsforsikring og lever frem til en bestemt dato, så vil det også betyde et mindre beløb udbetalt til dig.

Det vil altså være en god idé, at tegne en forsikring som passer til din økonomi, således at du både kan klare at indbetale den årlige præmie. Den årlige præmie skal dog samtidig ikke være alt for lav, således at du ikke får samlet en god forsikringssum sammen til når du får brug for det.

 

Forskellige typer livsforsikringer:

 1. Gruppelivsforsikring
  En gruppelivsforsikring er en billig standard forsikring, hvorpå du kan sikre dine pårørende i tilfælde af du bliver ramt af kritisk sygdom eller ved dødsfald. En gruppelivsforsikring omfatter som regel en afgrænset gruppe forsikringstagere eksempelvis en gruppe af medarbejdere. Gruppelivsforsikringen tager ikke hensyn til individuelle forhold som din alder, dit erhverv eller ønsket dækning. Der indbetales derfor som regel et meget lavt beløb i årlig præmie og dette beløb er ens for alle i gruppen. Præmien fastsættes årligt og ud fra sammensætningen af den forsikrede gruppe mennesker. I tilfælde af dødsfald sker udbetalingen ved et kontant engangsbeløb til dine pårørende. Hvis du bliver ramt af kritisk sygdom får du i stedet selv udbetalingen.
 2. Individuel livsforsikring
  Med en individuel livsforsikring sikrer du enten dig selv eller dine pårørende. En individuel livsforsikring kan være en god løsning på en bedre dækning i kombination med en gruppelivsforsikring. Du kan også lade den individuelle livsforsikring virke som en pensionsopsparing. Prisen for en livsforsikring afhænger af forskellige faktorer såsom løbetid, din alder, dit erhverv og din ønskede dækning. Hvis du dør, så udbetales forsikringssummen til dine pårørende. Hvis du derimod stadig lever på en bestemt dato, så får du selv udbetalingen.
 3. Kyrdslivsforsikring
  En krydslivsforsikring er en god måde at sikre din samlevende partner, hvis I lever i et papirløs forhold. Din partner får udbetalingen, hvis du dør. Du får selv udbetalingen, hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom. Omvendt tilfalder udbetalingen dig, hvis din partner dør. Hvis din partner bliver kritisk syg, så får vedkommende selv udbetalingen. Idéen med at tegne en krydslivsforsikring virker bedst, hvis både du og din partner har indgået aftale herom, da I så på denne måde sikrer jer selv og hinanden.

LÆS OGSÅ: Livsforsikring

 

Undersøg markedet for livsforsikringer

Det er god idé at undersøge markedet for livsforsikringer inden du tager en beslutning. Du skal blandt andet være opmærksom på præmiens størrelse, eventuelle begrænsninger, hvilke forhold forsikringen dækker, den samlede forsikringssum, eventuelle fradrag samt hvorvidt udbetalingen vil være skattefri eller ej.

Du kan nemt finde flere informationer om livsforsikringer samt indhente tilbud fra forsikringsselskaberne her på Mikonomi.dk.