Indboforsikring til studerende

Få tilbud på indboforsikring til studerende - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Indboforsikring til studerende

Til studerende er det muligt at få en indboforsikring til fordelagtig pris. Selskaberne skærer de unødvendige dækninger fra, for at kunne sænke prisen for denne kundetype. Hos Mikonomi.dk udfylder du 1 formular og får 3 tilbud. Det er gratis, uforpligtende og det bliver ikke nemmere. Sammenlign dine muligheder her.

Få tilbud på indboforsikring til studerende - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Info om indboforsikring til studerende

Som studerende kan det være svært at finde rundt i forsikringsjunglen og finde en god indboforsikring til en overkommelig pris. Frustrationen over at man formentlig ikke har verdens største rådighedsbeløb, når man skal ud og investere i en indboforsikring kan mange nikke genkendende til.

Seneste tal fra Forsikring og Pension afslører, at et alarmerende antal af unge ikke har en indboforsikring. Over en tredjedel af unge mellem 21-24 år, inklusiv studerende, har ikke en indboforsikring.

Tallet er tre gange højere end i aldersgruppen 25-59 år og hele syv gange højere end i aldersgruppen 60 år og opefter. Tilsyneladende vælger mange indboforsikringen fra fordi, de ikke mener de har brug for den eller de simpelthen ikke har råd til at betale den.

 

Indboforsikring til studerende

Fordi mange unge og studerende dropper indboforsikringen af økonomiske grunde, har flere forsikringsselskaber taget konsekvensen og tilbyder en billigere løsning for denne gruppe.

Indboforsikringen for unge indeholder de mest nødvendige dækninger, mens man har skåret nogle af mindre relevante dækninger væk. På den måde har forsikringsselskaberne gjort prisen på indboforsikring lidt mere håndgribelig for studerende.

Eksempelvis har man, i forhold til basisdækningen, sparet den dækning væk, som forsikrer ejendele man har med i fritidshuset i op til 12 måneder. På den måde har man gjort det muligt at tilbyde en billigere indboforsikring.

LÆS OGSÅ: Billig indboforsikring

 

indboforsikring til studerende

 

Dét indeholder en indboforsikring til studerende

En indboforsikring til studerende indeholder de mest nødvendige dækninger. Her kan du læse hvad en indboforsikring til studerende typisk dækker:

 • Brand, vandskade eller hærværk

  Hvis der opstår brand i din bolig og dine ejendele går tabt i forbindelse med dette, er dine tab dækket. Dette gælder også hvis dine ejendele beskadiges i forbindelse med en vandskade i dit hjem eller i forbindelse med hærværk.

 • Elektronik

  Denne dækning forsikrer el-apparater som PC, tablets, mobiltelefoner eller køkkenmaskiner imod el-skader. Dette kunne eksempelvis være skader i forbindelse med kortslutning eller overspænding.

 • Tyveri og røveri

  Hvis du bliver bestjålet, er du også godt dækket. Indboforsikringen dækker de bestjålede ejendele både ved tyveri i hjemmet såvel som tyveri uden for hjemmet.

 • Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikringen dækker for de skader, som du som forsikringstager laver på andres ting og ejendele. Eksempelvis dækker forsikringen, hvis du ødelægger noget, når du er på besøg hos en ven.

 • Skader ved flytning

  Skal du flytte, og står du selv for flytningen, dækker indboforsikringen for skader der sker på dine ejendele i forbindelse med flytningen.

Vær ekstra opmærksom når du tegner forsikring, da nogle forsikringsselskaber tager ekstra betaling for nogen af ovenstående dækninger.

 

Spar penge på din indboforsikring som studerende

Som studerende er man som regel glad for at spare når muligheden byder sig. Det gør sig også gældende i forbindelse med forsikringer, og derfor giver vi her 4 råd til at gøre din indboforsikring billigere:

 • Opnå samlerabat

  Stort set alle forsikringsselskaber tilbyder en rabat hvis du samler alle dine forsikringer hos dem. Så hvis du har eller overvejer at købe flere forsikringer, eksempelvisulykkes-, bil-, rejse- og indboforsikring, kan der være rigtig mange penge at spare ved at samle alle disse et sted.

 • Medlemsrabat

  Er du medlem af Kommunikation og Sprog, Djøf, Dansk Magisterforening eller anden organisation? De fleste forsikringsselskaber har samarbejdsaftaler med a-kasser og andre organisationer, som giver medlemmerne rabat, når de tegner en forsikring hos forsikringsselskabet, der samarbejdes med. Derfor kan der måske være en del penge at spare ved at tjekke om man er berettiget til en rabat den vej igennem

 • Høj selvrisiko betyder lavere pris

  Passer du godt på dine ting? - Så behøver du formentlig ikke en lav selvrisiko. Selvrisikoen er det beløb du skal betale, hvis dine ejendele beskadiges eller stjæles. Hvis du vælger en høj selvrisiko, vil din indboforsikring falde i pris, og du vil dermed have sparet den smule mindre på din indboforsikring.

 • Vælg udvidet elektronikdækning

  Hvis du gerne vil have sikret dine elektroniske apparater mod uheld, skader og tyveri, bør du takke nej tak til den forsikring de tilbyder nede i butikken, hvor du køber dit TV eller mobiltelefon. Denne forsikring dækker nemlig kun ét apparat, hvorimod en elektronikforsikring hos dit forsikringsselskab dækker alle dine elektroniske apparater. Vær derfor opmærksom på, hvor meget du er dækket når du tegner forsikring. Hos nogle forsikringsselskaber er fuld elektronikdækning inkluderet og hos andre skal du betale ekstra for en udvidet dækning.

LÆS OGSÅ: Priser på indboforsikring

 

Få et uforpligtende tilbud på en indboforsikring til studerende

Tid er også en knap ressource for mange studerende, der både jonglerer med studie, lektier, fritidsarbejde og fritidsaktiviteter. Derfor kan det svært for dig som studerende, at få tid til at få det forkromede overblik over, hvor du kan finde den bedste indboforsikring.

Heldigvis for dig, og andre studerende i samme situation, er jagten på den bedste indboforsikring for studerende lettere i dag, hvor man kan sammenligne og indhente tilbud på nettet. I modsætning til tidligere, hvor den eneste vej mod en billigere forsikring var igennem telefonen.

På Mikonomi.dk kan du både spare penge og tid i din jagt på indboforsikring. Du skal blot udfylde en formular om dine forsikringsbehov. Denne formular vil herefter blive videresendt til de relevante forsikringsselskaber, som herefter vil konkurrere om at levere det bedste tilbud til dig. Herefter skal du blot vente på at få 3 uforpligtende tilbud, som du frit kan vælge imellem.

LÆS OGSÅ: Bedste indboforsikring

 

3 oftest stillede spørgsmål

Hvor ofte skal jeg betale for indboforsikringen?
Som regel betaler man for indboforsikringen en gang om året, den såkaldte årlige præmie. Du kan dog dele den årlige præmie i 12 rater, så du betaler månedligt. Vær dog opmærksom på, at når du betaler månedligt kan der forekomme ekstra gebyrer.

Der har været indbrud i mit hjem. Hvad gør jeg?
Du skal straks give politiet besked. Herefter skal du tage kontakt til dit forsikringsselskab telefonisk eller via deres hjemmeside for at anmelde indbruddet. Vær opmærksom på, at du kun kan få erstatning for ejendele som du har købsbevis på. Pas derfor godt på købsbeviser, da de skal indgå som dokumentationen for din erstatningssag.

Hvad sker der når jeg er færdig med at studere?
De fleste forsikringsselskaber har sammensat denne type indboforsikring så den gælder for en specifikt aldersgruppe. Hos nogle forsikringsselskaber skal man være under 30 år, hos andre under 27 år. Derfor sker der intet ved, at du er færdig med at studere inden du rammer aldersbegrænsningen. Til gengæld ophører forsikringen, når du er nået aldersbegrænsningen. I så tilfælde vil dit forsikringsselskab tilsende dig et nyt tilbud på forsikring.

 

Relaterede blogindlæg