Dækninger

Få 3 tilbud på din indboforsikring - så kan du let sammenligne pris og dækning
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Få mest ud af dækningen på din indboforsikring

Lige her får du muligheden for at få 3 stærke tilbud på indboforsikring. Du udfylder en formular. Det er nemt, hurtigt, uforpligtende og gratis. Du vælger selv hvilket tilbud, der er bedst for dig. Find det billigste og med flest dækninger, som passer til dig.

Ansvarsforsikring indbo

Indboforsikringens ansvarsforsikring
Denne forsikring er vigtig, da den dækker dig og din husstands beboere, hvis i måtte påføre andre eller deres ting skade. Forsikringen dækker de udgifter der måtte være ved skaderne, således at du slipper for selv at betale en større sum penge. Der findes et større sæt regler om hvornår, hvem og hvordan ansvarsforsikringen dækker.  

Læs mere om Indboforsikringens ansvarsforsikring.


Monitor 101

Elektronikforsikring
Det kan være fordelagtigt med denne udvidelse, da den i større grad kan sikre de dyre elektroniske elementer i din husstand. Den er nødvendigt da en almindelig indboforsikring sjælendt dækker i tilstrækkelig grad. Her gælder en række regler for den maksimale dækningssum afhængigt af elementets alder og stand. Derudover dækker kun nogen udbydere, ved f.eks. tyveri af stjålet smartphone når du er udenfor din bopæl.

Læs mere om Elektronikforsikring.


vandskade

Vandskade
Ved vandskade kræver det i mange tilfælde en udvidet vandskadeforsikring, som skal dække over dit indbo. Der er i større grad risiko for vandskade, og man bør derfor have styr på sine dækninger. Der er en række regler muligheder for en lavere præmiebetaling ved sikring af sin bolig.   

Læs mere om Vandskade.


Criminal 29

Tyveri og cykeltyveri
Har du en dyrere cykel kan det være fordelagtigt at udvide med en ekstra cykelforsikring. Normalt dækker indboforsikringen kun op til et relativt mindre beløb. Der gælder derudover nogle regler om dækning af "ikke monteret" cykeldele.  

Læs mere om Tyveri og cykeltyveri.


glas og kumme dækning

Glas og kumme
Her dækkes bl.a. WC, håndvask, badekar, brusekabiner af glas, samt glaskeramiske kogeplader. Hvis uheldet er ude, så slipper du for selv at stå med hele regningen.  

Læs mere om Glas og kumme.

Få 3 tilbud på din indboforsikring - så kan du let sammenligne pris og dækning Bestil tilbud
- tager under et minut