Boligtyper

Få 3 uforpligtende tilbud på din indboforsikring - Så kan nu nemt sammenligne pris og kvalitet
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Find den bedste indboforsikring til din boligtype

Uanset hvilken boligtype du bor i, giver vi dig her en god mulighed for besparelse. Du kan nøjes med at udfylde 1 formular, tilbage får du 3 tilbud på indboforsikring. Det er uforpligtende, gratis, nemt og smart. Du får det lige her.

Home 152

Indboforsikring til hus
Selvom du, som husejer, formentlig har tegnet en husforsikring, er indboforsikringen ikke unødvendig. Tværtimod er der en lang række ting, som du kun får dækket, hvis du tegner en indboforsikring til dit hus. 

Læs mere om indboforsikring til hus.


Window 17

Indboforsikring til lejlighed
Med en indboforsikring til din lejlighed får du dækket størstedelen af lejlighedens inventar i tilfælde af indbrud eller brand. Typisk er alt fra møbler og hårde hvidevarer til tøj og elektronik dækket af din indboforsikring til lejlighed. 

Læs mere om indboforsikring til lejlighed.


Construction 47

Indboforsikring til ejerlejlighed
Hvis du er så uheldig at få indbrud i din ejerlejlighed, er der mindre at bekymre sig om, hvis du har tegnet en god indboforsikring. Den typiske regel er, at indboforsikringen dækker alt det, som du kan tage med, hvis du flytter. 

Læs mere om indboforsikring til ejerlejlighed.


Building 153

Indboforsikring til andelsbolig
Når du investerer i en andelsbolig, er det en rigtig god ide at tegne en indboforsikring fra start. Med en indboforsikring til din andelsbolig er dine ejendele dækket i tilfælde af indbrud, og det gælder alt fra møbler til tøj og elektronik. 

Læs mere om indboforsikring til andelsbolig.


Boys1

Indboforsikring i bofællesskab
I forsikringsselskabernes øjne udgør kunder i bofællesskaber en større risiiko, men du bør alligevel tegne en indboforsikring. Kun med en indboforsikring får du dækket dine ejendele i tilfælde af brand, indbrud eller vandskader. 

Læs mere om indboforsikring i bofællesskab.

Sommerhus

Indboforsikring til sommerhus
Sommerhusets forsikring, giver dig muligheden for en løsning, der er tilpasset dine behov som sommerhusejer. Udbyderne har fjernet de dækninger du med alt sandsynlighed har i forvejen fra din helårsbolig. 

Læs mere om Indboforsikring til sommerhus


Kollegie

Indboforsikring til kollegie
Som studerende og bosat på et kollegie, vil de fleste måske være tilbøjelige til at spare forsikringen væk. Vi anbefaler dog at man anskaffer en, hvilket vi begrunder på siden. 

Læs mere om Indboforsikring til kollegie


Få 3 uforpligtende tilbud på din indboforsikring - Så kan nu nemt sammenligne pris og kvalitet Bestil tilbud
- tager under et minut

Info om boligtype

Indboforsikringen kan variere alt efter den boligtype bor i. Ofte skal du selv præge indboforsikringen for at få det optimale ud af forsikringen. Bor du eksempelvis i hus, og du har du forsikret denne med en husforsikring, skal du være opmærksom på, at nogle dækninger fra husforsikringen går igen i indboforsikringen.

Eksempelvis har du mulighed for at tilvælge en glas-og kummedækning til din indboforsikring. Denne dækker keramiske kogeplader, dyre håndvaske og badekar samt vinduer. Men når du har en husforsikring er denne en del af standarddækningen, og du behøver altså ikke at tilkøbe en glas-og kummedækning.

Herudover har boligtype også noget at sige om prisen på indboforsikring. Et stort hus vil være dyrere at forsikre end en lejlighed. Hvilket stueplan lejligheden befinder sig på har også noget at sige om prisen på indboforsikringen. Som regel er indboforsikringen for en stuelejlighed dyrere end en indboforsikring for en lejlighed på fjerde sal.

Relaterede blogindlæg
Alt du skal vide om deleøkonomi
Husforsikring og indboforsikring
Indboforsikring når man bor til leje
Er elektronik dækket af indboforsikringen?