Billig indboforsikring

Få 3 uforpligtende tilbud på din indboforsikring - Så kan du nemt sammenligne pris og kvalitet
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Guide til billig indboforsikring - Nemt og overskueligt


Find en billig indboforsikring

Hvis du vil have en billig indboforsikring, så klik ind herunder. Du udfylder kun 1 formular men for 3 tilbud til sammenligning. Helt gratis og uforpligtende får du mulighed for at spare tid og får et godt overblik.

Få 3 uforpligtende tilbud på din indboforsikring - Så kan nu nemt sammenligne pris og kvalitet Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Langt de fleste boligejere og lejere ville formentlig ikke sige nej til en billigere indboforsikring, hvis den samtidig dækker lige så godt som den nuværende. Mange vil faktisk gå rigtig langt for at finde den bedste indbodækning med den billigste pris. Begrebet er dog ret subjektivt, og mange faktorer spiller ind når man skal vurdere, om en indboforsikring er billig.

Eksempelvis kommer det an på, hvem du er og hvad du beskæftiger dig med. En direktørs eller lønmodtagers prisforventning til en billig indboforsikring matcher med al sandsynlighed ikke en studerendes prisforventning. Hvis du blot ønsker en indboforsikring med basisdækninger, får du den billigst mulige dækning. Hvis du derimod ønsker en bredere dækning, kommer det til at koste dig mere.

 

En billig indboforsikring er lige om hjørnet

Du har måske allerede en indboforsikring som er billig. Men faktisk kan du ikke vide dig sikker på, om din nuværende indboforsikring faktisk er så billig. En gang imellem bør man spørge sig selv; billigt i forhold til hvad?

Din indboforsikring var måske den billigste for dig da du købte den, men du kan ikke være sikker på, at den fortsat er det i dag. Grunden til dette er at forsikringsmarkedet ændrer sig hurtigt, og derfor ændrer priser og dækninger sig også.

Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du undersøger markedet løbende. Det kan dog være rigtig svært og uoverskueligt at finde rundt i forsikringsjunglen, men på trods af dette er den billige indboforsikring tættere på end du aner. Her på Mikonomi.dk har vi nemlig samlet alle informationer under ét tag, og desuden har vi gjort det rigtigt nemt for dig at finde den billigste indboforsikring.

LÆS OGSÅ: Bedste indboforsikring

 

Hvad påvirker prisen på indboforsikring?

3 ting spiller en stor rolle i prisfastsættelsen af din indboforsikring. Den billige indboforsikring afhænger af disse 3 faktorer:

 • HVOR DU BOR
  Den landsdel du bor i har enorm indflydelse på prisen for din indboforsikring. Dette er fordi, at nogle dele af landet er mere ramt af indbrud end andre. Hvis du eksempelvis flytter fra Furesø kommune til Samsø vil din indboforsikring falde markant, da Furesø kommune er hårdest ramt af indbrud, mens Samsø er mindst ramt.
 • ALDER OG BESKÆFTIGELSE
  Hvis du er ung eller studerende, slipper du som regel billigere fra en indboforsikring. De fleste forsikringsselskaber har nemlig indbodækninger specielt egnet for unge og studerende. Disse er som regel billigere end en basisforsikring for indbo.
 • SELVRISIKO
  Selvrisiko er det beløb du selv skal betale, hvis der opstår en skade. Hvis din selvrisiko er lav, vil prisen på din forsikring være høj. Omvendt vil prisen på din forsikring falde hvis du vælger en højere selvrisiko.

 

billig indboforsikring

 

Vejen til en billigere indboforsikring

Du kan selv gøre dit for at få den billigst mulige indboforsikring. Her er fire tips til, hvordan du kan gøre en billig indboforsikring endnu billigere:

 • HØJERE SELVRISIKO GIVER LAVERE PRÆMIE
  Passer du godt på dine ting? Hvis ja, behøver du formentlig ikke en lav selvrisiko. Hvis du vurderer, at du passer godt på eksempelvis din telefon eller PC, kan du med fordel sætte din selvrisiko højt. På den måde får du en lavere forsikringspræmie.
 • KØB EN UDVIDET ELEKTRONIKDÆKNING
  Køb en udvidet elektronikdækning i forbindelse med din indboforsikring, i stedet for at forsikre el-apparater som TV eller smartphones i den butik hvor du køber dem. I modsætning til den forsikring du køber i butikken, som kun dækker det købte apparat, dækker den udvidede elektronikdækning alle el-apparater i dit indbo. Dermed kan der spares rigtig mange penge ved at vælge en udvidet elektronikdækning.
 • ER DU MEDLEM AF EN FAGFORENING?
  Hvis du er medlem af en a-kasse, fagforening eller anden form for organisation kan der være rigtig mange penge at spare, hvis du tjekker om disse organisationer samarbejder med et forsikringsselskab. Som regel har forsikringsselskaberne nemlig aftaler med forskellige organisationer, som gør at medlemmer af disse organisationer er berettiget til bestemt mængde rabat.
 • OPNÅ SAMLERABAT
  Har du flere forsikringer, eller ønsker du at have det? Når du køber en indboforsikring i et forsikringsselskab, kan du med fordel samle ulykke-, bil- og husforsikring i samme forsikringsselskab. Forsikringsselskaberne tilbyder nemlig helt op til 15% rabat, hvis du samler dine forsikringer hos dem.

 

Sådan finder du den billigste indboforsikring

Den mest effektive måde at finde en billig indboforsikring er ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber. Dette kan du eksempelvis gøre ved at kontakte hvert enkelt forsikringsselskab over telefon eller via internettet.

At kontakte hvert enkelt forsikringsselskab og modtage tilbud kan dog være tidskrævende, og man kan meget nemt miste overblik over de mange informationer. Derfor vælger mange at indhente og sammenligne tilbud online, og det også denne metode som vi anbefaler, at man bruger.

Derfor kan du på Mikonomi.dk indhente og sammenligne tilbud på dine forsikringsønsker. Du skal blot indtaste dine oplysninger samt forsikringsbehov. Herefter vil vores partnere, forsikringsselskaberne, konkurrere med hinanden om at give dig det bedst mulige tilbud. Denne konkurrence vil være til din fordel, fordi at den vil øge dine chancer for at få den billigste indboforsikring markant.

 

Når du har modtaget dine forsikringstilbud

Du vil modtage 3 tilbud på indboforsikring. Når du har modtaget dine tilbud er det tid til at sammenligne. Selvom du formentlig er ude efter det billigst mulige tilbud, advarer vi på det kraftigste imod, at du kun sammenligner dine modtagne tilbud udelukkende på pris.

Hvis du kun kigger på priserne af de modtagne tilbud, vil du nemlig ikke få et retvisende billede af dækningerne. Overvej eksempelvis et scenarie hvor du har valgt en billigere indboforsikring, og du kommer ud for en uheldig episode, der ikke dækkes af din indboforsikring. Sammenlign derfor de modtagne tilbud ud fra både pris og dækning.

Når du har valgt det bedste tilbud på indboforsikring for dig, kan der derudover være gode chancer for at spare på din forsikring, hvis du ringer til forsikringsselskabet som har tilbudt dig dækningen. Det er ikke ualmindeligt at forsikringsselskabet vil sænke prisen på din indboforsikring, hvis du spiller dine kort rigtigt, og du er god til at forhandle over telefonen.

 

Relaterede blogindlæg