Sammenlign husforsikring

Sammenlign husforsikringer og find det bedste tilbud her!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Sammenlign husforsikringer her

Er du sikker på, at du har den bedste og billigste husforsikring? Hvis ikke, kan det godt betale sig at sammenligne flere husforsikringer. Der er mange fordele ved at sammenligne forskellige husforsikringer, og du kan spare mange penge.

Sammenlign husforsikringer og find det bedste tilbud her! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Feminine8

Priser på husforsikring 

Award 54

Bedste husforsikring

Husforsikring Beregner

Husforsikring beregner

   

 

Hvorfor sammenligne husforsikringer?

Først og fremmest kan du få overblik og gennemskuelighed over et marked som af rigtig mange brugere betragtes som en jungle. Forsikringsjunglen bugner nemlig med muligheder indenfor forsikringstyper, dækninger og priser, som alle er med til at gøre markedet uoverskueligt for forbrugeren.

Der er mange faktorer at tage i betragtning, når du skal sammenligne forsikringer, uanset om der er tale om indbo-, bil- eller husforsikring, hvilket får mange til at give lidt op på forhånd. Ved at sætte sig ind i hvad der er med til at bestemme prisen er det nemmere at overskue, og her på Mikonomi.dk gøres det tilmed endnu lettere. 

Vi ønsker at hjælpe dig som forbruger, med at finde den rigtige husforsikring til dig og dine behov. Vi er gået til kamp for at gøre den uoverskuelige forsikringsjungle til et mere overskueligt marked for dig. Ved at tilbyde en sammenligningsplatform, hvor du kan sammenligne dine tilbud på husforsikring på en nem og overskuelig måde, kan du få det forkromede overblik over forsikringsmarkedet.

Spar penge ved at sammenligne husforsikring

En af de største fordele ved at sammenligne forskellige forsikringsselskabers husforsikring er, at du den vej igennem kan spare penge på husforsikringen. De fleste forsikringsselskaber ved nemlig godt, at du er i gang med en sammenligningsproces.

Forsikringsselskaberne går således i krig om at få dig som kunde. Derfor vil nogle forsikringsselskaber typisk tilbyde en så fordelagtig pris som muligt på husforsikringen, for at vinde dig som kunde.

Forsikringsselskaberne vil tilbyde en billig husforsikring, fordi de ønsker, at underbyde deres konkurrenter, så du vælger deres tilbud fremfor konkurrenternes. Derfor kan man sige, at du ved at sammenligne kan spare rigtig mange penge på husforsikringen.

LÆS OGSÅ: Billig husforsikring eller sammenlign indboforsikring, hvis det er det, du er på udkig efter.

 

Find den bedste husforsikring ved at sammenligne

Gennem en husforsikring kan du forsikre dit hus mod forskellige uheldige episoder. Typisk indeholder en husforsikring dækninger mod skader i forbindelse med brandskader, nedbørsskader, tøbrudsskader og visse former for tyveri. Hertil kan man få en række tilvalgsdækninger som glas-og kummedækning, insektskade- og byggeridækning

Ud fra de mange basisdækninger og tilvalgsdækninger, kan det være svært at finde den mest optimale løsning på husforsikringen. Ved at sammenligne husforsikringer øger du således dine chancer for, at finde den bedste løsning, når det gælder husforsikring.

Du kan eksempelvis sammenligne de forskellige husforsikringer, for at se hvordan de skiller sig ud fra hinanden i dækning. Herudover kan du bruge sammenligningen til at se hvilke husforsikringer, der har de dækninger du har behov for, og hvilke der ikke har de dækninger du har behov for.

 

sammenlign husforsikring

 

Bedste eller billigste husforsikring

Ved at sammenligne husforsikringer kan du altså finde den billigst mulige løsning, eller du kan finde den bedst mulige husforsikring. Men et spørgsmål som formentlig vil dukke op er, om du skal vælge det ene eller det andet.

Dette kommer helt an på, hvad dine forventninger er, når du søger en husforsikring og din individuelle situation. Nogle går efter den billigst mulige løsning, mens andre kigger på, dækningen. Hvis du er nygift med børn og har du for nylig investeret i et hus, kan det være at budgettet er bedst tjent med en billig løsning til at starte med.

Det skal dog pointeres, at en lav pris på husforsikringen ikke nødvendigvis er ensbetydende med at denne dækker dårligt. Husforsikringen kan nemlig være billig fordi forsikringsselskabet har vurderet, at risikoen for skader på dit hus er minimale. Hvis du eksempelvis bor i et område hvor risikoen for vandskader er lav, eller huset har normalt tag frem for et stråtag, vil din forsikring være billigere af denne grund.

 

Sådan sammenligner du husforsikringer

Når du skal sammenligne husforsikring, er der mange måder du kan gribe det an på. Nogle vælger at gribe telefonen og ringe rundt til hvert enkelt forsikringsselskab. Dette tager dog masser af tid, og det kan være svært at holde styr på alle priser og dækninger.

Hvis tid er en knap ressource for dig, og du er en person som godt kan lide at have overblik over det store billede, bør du overveje at bruge vores sammenligningstjeneste. Her kan du nemlig sammenligne tilbud nemt og hurtigt.

På Mikonomi.dk skal du blot udfylde en online formular med dine forsikringsønsker, og så er hele processen i gang. Formularen sendes til relevante forsikringsselskaber, og ud af disse vil tre forsikringsselskaber tilbyde dig en husforsikring.

Når du har modtaget dine tilbud på husforsikring, kan så begynde at vurdere og sammenligne tilbuddene efter eget ønske. Rigtig mange ender med at finde en billigere eller bedre forsikring gennem Mikonomi.dk, men hvis tilbuddene alligevel ikke lever op til dine forventninger, kan du altid takke nej til tilbuddene, da der naturligvis er tale om uforpligtende tilbud.

sammenlign husforsikring 

 

Undgå ubehagelige overraskelser - læs det med småt

Det er rigtig vigtigt, at du læser forsikringsbetingelserne grundigt igennem, når du sammenligner og før du takker ja til en forsikring. Det kan godt være at prisen er vigtigst for dig, men vi anbefaler også, at du fokuserer på dækning.

Hvis du kun fokuserer på prisen når du sammenligner, kan det i værste fald ende med en dyr regning hvis uheldet er ude. Det er desværre ikke et utænkeligt scenarie, at du kan stå tilbage med stor regning, hvis der sker en skade på dit hus, som ikke dækkes af den billige husforsikring.

Af ovenstående grunde anbefaler vi derfor på det kraftigste, at du både har pris og dækning med i dine overvejelser, når du sammenligner. Derudover kan det stærkt anbefales, at du læser dét med småt. Sommetider kan der nemlig gemme sig rigtig vigtig information her; eksempelvis er det ikke helt ualmindeligt, at små gebyrer eller information vedrørende forhøjet selvrisiko ved specifikke skader ligger gemt blandt dét med småt.

 

Skal du sammenligne flere forsikringer?

Har du flere forsikringer, som du ønsker at få tilbud på og sammenligne? Den store fordel ved at få et samlet tilbud på alle dine forsikringer er, at du kan spare rigtigt mange penge.

Hvis du beslutter dig for at købe flere forsikringer, kan du samle alle disse forsikringer hos ét forsikringsselskab. Når du samler alle forsikringerne ét sted, vil du nemlig typisk få en endnu bedre pris på hver enkelt forsikring. De fleste forsikringsselskaber tilbyder nemlig en samlerabat på alle dine forsikringer på op til 15%.

Skal du sammenligne mere end en forsikringstype, kan du gøre dette på Mikonomi.dk. Hvis du eksempelvis vil indhente tilbud på bil-, hus-, ulykkes- og indboforsikring, kan du eksempelvis først vælge husforsikring og udfylde formularen. Herefter vil du blive spurgt om hvorvidt du ønsker flere forsikringstyper. Her kan du vælge de andre forsikringstyper du ønsker at sammenligne.

 

Relaterede blogindlæg