Dækninger

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en husforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Hvilken dækning skal min husforsikring have - og hvorfor?

Uanset hvilken skade som sker på dit hus, er der gode muligheder for, at din husforsikring dækker skaderne. Du kan hurtigt og nemt få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en husforsikring. Det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen nederst på siden.

Brandforsikring

Brandforsikring
Oplever du brandskade, er det meget vigtigt, at du har en brandforsikring. I nogle tilfælde kan du ikke undgå, da det forlanges, at du tegner en brandforsikring, når du skal købe hus.

Læs mere om brandforsikring.


Vandskadeforsikring

Vandskadeforsikring
Det kan ind i mellem være uoverskueligt, hvad en vandskadeforsikring dækker. Flere har svært ved at skelne mellem basisdækningen og en udvidet vandskadeforsikring.

Læs mere om vandskadeforsikring.


Stormskader

Stormskader
Opstår der en voldsom storm, er det meget vigtigt, at du er forsikret mod stormskader. Det er dog ikke i alle tilfælde af storm, at din forsikring dækker.

Læs mere om forsikring ved stormskader.


Hærværk Og Tyveri

Hærværk og tyveri
Får du uventet besøg, og bliver der begået hærværk på dit hus, vil det være en god idé, at være forberedt med en husforsikring. Du har også mulighed for, at blive forsikret mod tyveri af eksempelvis haveredskaber.

Læs mere om forsikring ved hærværk og tyveri.


Solcelleanlæg

Solceller
Hvis du overvejer, at få installeret et solcelleanlæg, er der flere ting, som du skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke altid, at din forsikring dækker skader på dine solceller.

Læs mere om forsikring af solceller.

Dækninger til husforsikring

Der findes mange forskellige dækninger, som hører til husforsikring. Det varierer meget fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvad basispakken af en husforsikring dækker. Hvis den dækning du søger, ikke er at finde i basispakken, er dækningen med stor sandsynlighed en del af tilvalgsdækningen til din husforsikring.
Ovenstående eksempler på de dækninger som ofte er en del af basispakken, er de dækninger, som er beskrevet længere oppe på denne side.