Boligtyper

Udfyld vores formular og find en husforsikring til din boligtype!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Vælg husforsikring efter din boligtype, og vær godt sikret

Uanset hvilken boligtype du bor i, er det vigtigt, at du har styr på dine forsikringer. Det er dog værd at være opmærksom på, at det kun er nogle boligtyper, der gør en husforsikring nødvendig. Ved nogle boligtyper behøves en husforsikring ikke, mens det ved andre boligtyper er en rigtig god idé, at tegne udvidede forsikringer, for at være dækket bedst muligt.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en husforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

Building 153

Lejlighed
Det kan være forvirrende at få sig et overblik over hvem der bør tegne en husforsikring og hvilke typer hjem der dækkes. Hvis du enten lejer eller ejer en lejlighed eksisterer der nogle særlige forhold som du bør være opmærksom på.


Home 152

Hus
Som husejer bør du overveje at tegne en husforsikring, og låne penge til at investere i et nyt hus kræver banken typisk at du tegner en husforsikring. En husforsikring til hus dækker, kort fortalt, skader på de ting du ikke kan tage med når du flytter.


Sun 27

Sommerhus
For at få det optimale ud af sommerferien kan du tegne en husforsikring til sommerhus og dermed undgå bekymringer. Når du tegner en husforsikring skal du ikke bekymre dig om hvorvidt der kommer vandskader som følge af skybrud, brandskader og lignende.


Transport 150

Landbrugsbygning
Som gårdejer har du med stor sandsynlighed masser at se til og bekymringer om skader på bygninger og stalde. Der er flere faktorer at være opmærkom på, i forbindelse med forsikring af gård og landbrugsbygning.

Forsikring Af Kolonihavehus

Forsikring af kolonihavehus
Er du ejer af et kolonihavehus, er det en god idé, at tegne en forsikring af dit kolonihavehus. Især brandskader kan være risikable, da mange kolonihavehus er bygget af træ.

Info om boligtyper og husforsikring

Ved nogle boligtyper vil det blive krævet, at du tegner en brandforsikring. Hvis du eksempelvis skal låne penge af din bank eller et realkreditinstitut, er forudsætningen for dette, at du har tegnet en brandforsikring. Ofte vil en brandforsikring være inkluderet i en husforsikring.

Prisen på din husforsikring, vil også variere, alt afhængig af din boligtype. Bor du f.eks. på en stor gård med stråtag, vil forsikringsselskabet med stor sandsynlighed angive den årlige præmie til at være højere, end hvis du havde boet i et mindre hus med hårdt tag.

Når du ønsker at tegne en husforsikring, vil dit forsikringsselskab altså i mange tilfælde, foretage en risikovurdering af dit hus, hvilket har stor indflydelse på den årlige præmie. Der er flere faktorer, som er med til at afgøre prisen, og dette varierer samtidig meget fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.