Boligforsikring

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en husforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Få den bedste og billigste boligforsikring her

Det er naturligvis altid en god idé, at have den rette boligforsikring. En boligforsikring indeholder hovedsageligt to forskellige forsikringer, som du som husejer bør have. En indboforsikring som dækker dit indbo, og en husforsikring som dækker dit hus, er de to dækninger, som knytter sig til en boligforsikring.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en husforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Som nævnt deles en boligforsikring oftest op i to dele. Den ene af de dele, er en husforsikring. Med en husforsikring er du forsikret, hvis der opstår skader på dit hus. De skader som der er risiko for, er skader som vand-, storm- og brandskader. Disse skader er ofte meget omkostningstunge selv at dække, hvorfor en husforsikring er en god idé.

Den anden del af en boligforsikring er oftest en indboforsikring, som dækker dit indbo. Hvis der sker skade på dit indbo, eller hvis dette bliver stjålet, vil din indboforsikring dække dette. De fleste forsikringsselskaber tilbyder, at du kan tegne en udvidet elektronik forsikring, som dækker alle dine elektroniske apparater i dit hus.

Som tidligere nævnt er en husforsikring og en indboforsikring ofte de typiske dækninger, som indgår i en boligforsikring. Nogle forsikringsselskaber vælger dog også at samle sommerhusforsikring, entrepriseforsikring, ejerskifteforsikring m.fl. under en boligforsikring.

 

Boligforsikring og husforsikring

Er du boligejer og ønsker at dække din bolig mod eventuelle skader, vil det være en god idé, at tegne en husforsikring, så du er dækket ind på bedst mulige måde, hvis der skulle opstå skader på dit hus. Som nævnt er disse skader meget omkostningstunge selv at skulle betale for, hvilket blot er endnu en grund til at tegne en husforsikring.

Dernæst skal det også nævnes, at mange banker og realkreditinstitutter forlanger, at du tegner en brandforsikring, hvis du ønsker at låne penge til et huskøb. En brandforsikring er inkluderet i en husforsikring sammen med en række andre brugbare dækninger.

Af andre dækninger som er inkluderet i en husforsikring, er bl.a. dækninger mod stormskader, vandskader og hærværk & tyveri af f.eks. haveredskaber. Derudover findes der en række tilvalgsdækninger, som er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

boligforsikring

 

Boligforsikring og indboforsikring

Det må siges at være de færreste personer, som ikke ejer noget indbo. En indboforsikring er derfor med stor sandsynlighed relevant for alle personer, som ønsker at forsikre sine ejendele. Dit indbo kan beskrives som værende det, som ville falde ud, hvis du tog dit hus og vendte det på hovedet.

Har du mange ejendele af høj værdi, f.eks. mange elektroniske apparater, som du ønsker forsikret, kan det være en god idé, at tegne en udvidet elektronikforsikring. Ofte når du køber sådan en apparat, får du mulighed for at tegne en forsikring i den butik, du køber apparatet i. Der kan dog være flere penge at spare, ved at tegne en udvidet elektronik forsikring.

Udover den udvidede elektronik forsikring indeholder en indboforsikring også flere tilvalgsdækninger. Sports- og fritidsudstyr er bl.a. en af de tilvalgsdækninger, som du har mulighed for at tegne. Derudover findes der også cykeldækning, dækning af sports- og fritidsudstyr og dækning af husdyr.

LÆS OGSÅ: Indboforsikring

 

Det indgår også i en boligforsikring

Som nævnt indgår der andet end indboforsikring og husforsikring i en boligforsikring. Flere forsikringsselskaber inkluderer sommerhusforsikring i sin boligforsikring, hvilket kan være relevant for dig, som ønsker at få forsikret sit sommerhus. Grunddækningerne i en sommerhusforsikring er dækninger som brand-, vand- og frostskader.

Hvis du skal have bygget et nyt hus, kan der være mange ting at se til. Det er her meget vigtigt at være opmærksom på, at en hus- og ansvarsforsikring ikke dækker, hvis der sker skade på byggeriet. Derfor kan det være en god idé at tegne en entrepriseforsikring, som også inkluderes i en boligforsikring.

Hvis du bor på en landejendom, har du mulighed for, at tegne en forsikring med ekstra gode fordele. Ved at tegne en landboforsikring får du mulighed for, at få lidt mere end en almindelig forsikring. En landboforsikring dækker bl.a. både hus, bil, indbo og husdyr. Denne forsikring er særdeles attraktiv, hvis du bor på en landejendom.

boligforsikring

 

Sådan får du en billig boligforsikring

Det vil naturligvis være mest attraktivt, at finde en så billig boligforsikring som muligt. Der er også flere ting du selv kan gøre for, at minimere prisen på din boligforsikring. I forhold til husforsikring, kan du sørge for, at dit hus er vedligeholdt, så du ikke risikerer, at der er huller i væggene, hvor der kan trænge vand ind og forårsage vandskade.

Derudover er det også en god idé, at samle alle sine forsikringer hos det samme forsikringsselskab. Hvis du vælger at gøre dette, vil dit forsikringsselskab med stor sandsynlighed "belønne" dig for dette, og dermed tilbyde dig en billigere boligforsikring.

Et tredje godt tip til, hvordan du sparer penge på din boligforsikring, er, at sammenligne forsikringer. Ved at udfylde formularen i toppen af denne side, sørger vi for, at du får 3 tilbud, som er skræddersyet til dine forsikringsbehov. De 3 tilbud du får, er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

LÆS OGSÅ: Billig husforsikring