Tilbud på ejerskifteforsikring

Få et tilbud på en ejerskifteforsikring - læs med her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Det kan ofte godt betale sig at tegne en ejerskifteforsikring ved salg eller køb af en ejendom, da du på denne måde slipper for ubehagelige overraskelser. En ejerskifteforsikring dækker nogle af de skjulte fejl og mangler, der kan dukke op efter overtagelsen og som ikke har været beskrevet i enten tilstandsrapport eller elinstallationsrapport.

Få et tilbud på en ejerskifteforsikring - læs med her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Sælger kan indhente tilbud på ejerskifteforsikringer fra selskaberne, når en byggesagkyndig har udarbejdet tilstandsrapporten samt elinstallationsrapporten. Sælger skal betale halvdelen af præmien på den billigste ejerskifteforsikring.

Køber behøver ikke acceptere de tilbud på ejerskifteforsikring som sælger præsenterer, men kan vælge selv at indhente andre tilbud. Dog skal køber selv betale en eventuel difference på en dyrere ejerskifteforsikring.

LÆS OGSÅ: Ejerskifteforsikring

 

Sådan sammenligner du ejerskifteforsikring tilbud

Der kan være stor forskel på, hvor god dækning de forskellige ejerskifteforsikringer giver dig. Typisk er en standard ejerskifteforsikring et nogenlunde billigt valg, hvor du bliver forsikret i henhold til visse minimumskrav ifølge lovgivningen. En standard forsikring dækker blandt andet ulovlige el -og vvs installationer og usædvanlige forhold ved huset, der betyder at husets stand skiller sig ud set i forhold til andre huse af samme alder. For at kunne sammenligne de forskellige tilbud på ejerskifteforsikringer skal du kigge godt på følgende punkter:

  • Dækning
  • Præmie
  • Selvrisiko

En udvidet ejerskifteforsikring dækker flere punkter end standard forsikringen, så du med denne forsikring også er dækket hvis der er særlige forhold ved grunden, eksempelvis forurening, der kan forringe husets værdi. En udvidet ejerskifteforsikring er typisk en del dyrere end standard forsikringen.

Desuden er det vigtigt, at du tjekker hvor høj din selvrisiko er. Lovgivningen har fastsat at selvrisikoen maksimalt må være 5.000 kroner per skade og maksimalt 50.000 kroner i hele forsikringens løbeperiode. Visse selskaber tilbyder dog en lavere selvrisiko per skade samt samlet i perioden.

 tilbud på ejerskifteforsikring

 

Sådan vælger du den rette ejerskifteforsikring

Når du har indhentet flere tilbud på ejerskifteforsikringer, så er det tid til at sammenligne disse tilbud. Det gør du ved at læse betingelserne grundigt igennem inden du træffer en beslutning. Du skal vælge den ejerskifteforsikring, hvor du bliver bedst dækket ind i forhold til hvad du skal betale forsikringsselskabet for ydelsen. En standard ejerskifteforsikring er som udgangspunkt et godt valg, da den dækker de mest udbredte fejl og mangler.

Hvis du ikke synes en standard ejerskifteforsikring er helt nok, så kan du vælge den udvidede ejerskifteforsikring. Her kan du føle dig tryg i 10 år frem og på en lang række flere punkter end ved en standard ejerskifteforsikring.

Her på Mikonomi.dk kan du nemt indhente flere tilbud på ejerskifteforsikringer, ved at udfylde vores formular - så vil du efterfølgende blive kontaktet med 3 gode tilbud på ejerskifteforsikringer.