Billig ejerskifteforsikring

Vil du vide hvor du kan få en billig ejerskifteforsikring? Så læs med her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Hvis du er interesseret i en god og billig ejerskifteforsikring, kan du let udfylde vores formular med dine informationer. Du vil efterfølgende blive kontaktet med 3 gode og uforpligtende tilbud om billige ejerskifteforsikring

Vil du vide hvor du kan få en billig ejerskifteforsikring? Så læs med her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor vælge en billig ejerskifteforsikring?

Uanset om du har rollen som sælger eller køber af ejendom, så er det en rigtig god idé at tegne ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring er en god måde, at sikre begge parter i en ejendomshandel, så hverken sælger eller køber skal stå med ansvaret for at betale for udbedringer eller lovliggørelse af diverse installationer.

Som sælger har du ansvaret for at få en byggesagkyndig til at udarbejde en tilstandsrapport samt en elinstallationsrapport. Med disse to rapporter kan du henvende dig til forsikringsselskaberne og få dem til at give tilbud på en ejerskifteforsikring. Uden en tilstandsrapport kan der ikke tegnes ejerskifteforsikring. Med en ejerskifteforsikring slipper du som sælger for at hæfte for diverse udbedringer af fejl og mangler efter du har solgt ejendommen.

Som køber er en ejerskifteforsikring en god måde at sikre dig mod at skulle betale for udbedring af skjulte fejl og mangler ved ejendommen, der eksisterede på overtagelsesdagen, men som ikke er blevet nævnt i tilstandsrapporten eller elinstallationsrapporten.

 billig ejerskifteforsikring

Hvad dækker din ejerskifteforsikring?

Der er forskellige typer af ejerskifteforsikring, som du kan vælge alt efter hvilken type dækning du er interesseret i samt hvor længe du ønsker at forsikret. Du kan vælge imellem at tegne en standard ejerskifteforsikring eller en udvidet ejerskifteforsikring.

Standard ejerskifteforsikringen følger de minimumskrav, der er sat for dækning ifølge lovgivningen og dækker følgende fejl og mangler:

 • Ulovlige vvs-installationer
 • Ulovlige el-installationer
 • Større skader, der væsentlig forringer husets værdi
 • Usædvanlige forhold ved huset i forhold til alder og stand

En udvidet ejerskifteforsikring dækker de samme punkter som en standard ejerskifteforsikring, men du kan yderligere blive forsikret mod følgende:

 • Skimmelsvamp, der skal fjernes fra indbo
 • Udbedring af forhold ved grunden, der fører til skade på ejendommen
 • Forurening af grunden
 • Ulovlige kloakledninger på grunden
 • Ulovlige stikledninger på grunden
 • Kan dække andre ulovlige forhold såsom manglende vådrumssikring

LÆS OGSÅ: Ejerskifteforsikring

 

Hvordan får du en billig ejerskifteforsikring?

Prisen på at tegne en ejerskifteforsikring varierer fra selskab til selskab, så det er en rigtig god idé at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber. Som sælger skal du betale et beløb til køber, der svarer til halvdelen af præmien for den billigste ejerskifteforsikring. Du er som køber ikke forpligtet til at tage imod noget tilbud fra sælger og må derfor gerne selv indhente tilbud fra andre forsikringsselskaber. Sælger skal dog ikke betale differencen, så det skal du som køber selv i tilfælde af, at du vælger en anden forsikring.

Desuden afhænger prisen af, hvorvidt du tegner en standard ejerskifteforsikring eller en udvidet ejerskifteforsikring.

Desuden varierer præmien fra selskab til selskab, så vælg det selskab, hvor du er bedst forsikret i forhold til præmien du betaler for ydelsen. Løbeperioden er den periode, hvor forsikringen gælder. Det er billigere kun at lade forsikringen løbe i 5 år, men du er bedre dækket ind, hvis du vælger en ejerskifteforsikring med en løbeperiode på 10 år.