Udvidet dyreforsikring

Indhent 3 tilbud på din udvidede dyreforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Udvidet dyreforsikring

Er du ejer af et kæledyr, så kan det være en fordel for dig hvis du tegner en udvidet dyreforsikring. Men en udvidet dyreforsikring får du en dyreforsikring der kan dække mere end hvad du får med en almindelig dyreforsikring. Det er samtidig muligt, at få den til en fornuftig pris hos mange forsikringsselskaber. 

Med en almindelig dyreforsikring, så er dit kæledyr dækket ind hvis det kommer til skade, bliver syg, eller gør skade på andre mennesker eller ting. Den udvidede dyreforsikring kan derimod dække ud og dette, og eks. dække din hund i forbindelse med hundekonkurrencer, hvilket den almindelig dyreforsikring ikke kan. 

Indhent 3 tilbud på din udvidede dyreforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Udvid din dyreforsikring

Som sagt kan det være en god idé at udvide dyreforsikringen for at forsikre dit kæledyr i et større omfang, og uden at det nødvendigvis behøver at være for dyrt for dig. Du kan eks. udvide forsikringen til din hund eller hest. Læs mere om det her:

  • Udvidet forsikring til din hund:
    Det er lovpligtigt at tegne en almindelig ansvarsforsikring, når du er hunde- eller hesteejer. Denne vil kunne dække, hvis din hund/hest gør skade på andre mennesker eller deres ting (herunder deres dyr). Det kan eks. være at din hund/hest er årsag til en trafikulykke eller at din bider en anden hund. Den dækker imidlertid ikke, hvis der gøres skade på dig eller dine ting ligesom at udgifter til dyrlæge heller ikke er dækket, hvis hunden/hesten bliver syg eller kommer til skade. Det er imidlertid noget du kan få dækket, hvis du tegner en udvidet dyreforsikring til din hund. Den udvidede dyreforsikring er nødvendig, hvis du går til konkurrencer og træning. 
  • Udvidet forsikring til din hest: Med en udvidet forsikring til din hest, så er du bedre dækket hvis din hest bliver syg. Den udvidede dyreforsikring vil nemlig kunne dække alle udgifter hos dyrlægen En grunddækning vil typisk kun dække hvis hesten skal aflives, den bliver stjålet eller på anden vis bortkommer, og kan ikke dække samtlige dyrlægeregninger. 

LÆS OGSÅ: Dyreforsikring

 

Hvorfor tegne en dyreforsikring?

Som det fremgår af det ovenstående, så er du godt dækket ind hvis du tegner en udvidet dyreforsikring, og ejer du slet ikke nogen, så kan det kun anbefales at du får tegnet en med det samme. Der kan hurtigt opstå et stort behov for dyrlægebehandling hvis dit dyr kommer til skade eller bliver syg, og i den situation har du dyreforsikringen til at dække dig økonomisk. Hvor godt dit dyr er dækket vil derfor afhænge af hvor meget du udvider dyreforsikringen. Der er 3 forskellige typer af dyreforsikringer som du kan tegne, og dermed også 3 forskellige områder som kan til eller fravælges. Det 3 typer drejser sig om en ansvarsforsikring, en sygesikring og en livsforsikring. Ansvarsforsikringen kan dække de skader som dit kæledyr på andre og deres ejendele, og den er lovpligtig for hunde og heste. Sygeforsikringen kan dække alle de dyre regninger som kan opstå hos dyrlægen, hvis dit kæledyr bliver syg eller kommer til skade. Til sidst er der livsforsikringen som kan tegnes, hvis du eks. har et dyr som du bruger til avl eller blot gerne vil være dækket hvis kæledyret omkommer. 

 

Få et tilbud på en dyreforsikring

Der kan være gode at penge at spare, hvis du sammenligner dyreforsikringer med hinanden. Der kan samtidig være stor variation i hvad du kan få for den samme pris, og derfor kan det være en god idé at undersøge markedet. Dette er noget som Mikokonomi.dk kan hjælpe dig med. Vi vil gerne sørge for, at du får den dyreforsikring som passer bedste til dig og dit kæledyr. Alt du derfor skal gøre er at indtaste hvilke forsikringsbehov du har i vores kontaktformular. Dine ønsker vil vi herefter sende videre til relevante forsikringsselskaber, som vil konkurrere om at få dig som kunde. I sidste ende får du 3 tilbud som du kan sammenligne og vurdere, og vælge om du vil tage imod et af de givne tilbud. Det er god måde for dig, at finde ud af hvor det bedst kan svare sig for dig at tegne dyreforsikring henne. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk.

LÆS OGSÅ: Dyreforsikring pris