Udvidet hundeforsikring

Indhent 3 tilbud på din udvidede hundeforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Udvidet hundeforsikring

Det kan være en idé at tegne en udvidet hundeforsikring til din hund, så den er dækket bedre ind hvis der skulle ske uheld eller ulykker. Samtidig behøver det ikke nødvendigvis blive en dyr investering for dig, da den kan fås den ganske fornuftige penge hos mange forsikringsselskaber. Med en udvidet hundeforsikring får du en forsikring, der kan dække mere end den almindelige hundeforsikring du tegner. Hunden er da dækket ind hvis den kommer til skade, bliver syg, eller gør skade på mennesker eller ting. Det kan også være under konkurrencer som du evt. går til med hunden. 

Indhent 3 tilbud på din udvidede hundeforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvordan kan du udvide din hundeforsikring?

Når du tegner en hundeforsikring, så tegner du typisk en basisdækning som indebærer den lovpligtige ansvarsforsikring som en hund skal have. Denne vil derfor dække, hvis hunden gør skade på andre mennesker eller deres ting (herunder deres dyr). Det kan eks. være at din hund kommer til at være skyld i en trafikulykke eller den beskadiger en anden hund. Den almindelige ansvarsforsikring dækker imidlertid ikke skader på dig eller dine ting, og ligeledes vil hunden typisk heller ikke være dækket under evt. konkurrencer som du deltager i med hunden. Dermed kan du tegne en udvidet ansvarsforsikring til hunden, så den og du er dækket i flere henseender. 

Du har derudover mulighed for at tegne en sygeforsikring og en livsforsikring. En sygeforsikring kan dække de omkostninger som du vil få ved en dyrlægen, hvis hunden går hen og bliver syg eller kommer til skade - omkostninger som hurtigt kan blive meget dyre. Samtidig vil en sygeforsikring delvist kunne dække den medicin, som dyrlægen anbefaler at din hund skal have.

Ud over sygeforsikringen og ansvarsforsikringen, kan du altså tegne en livsforsikring. Denne forsikring sikrer dig økonomisk kompensation, hvis hunden går hen og dør, eller hvis den eks. skal aflives på grund af sygdom. Det er typisk folk som har en hund der bruges til avlsformål, der vælger at tegne en livsforsikring, så de kan få udbetalt et betragteligt økonomisk beløb hvis hunden dør.

 

Hvorfor tegne en hundeforsikring?

Først og fremmest er det lovpligtigt for dig, at tegne en ansvarsforsikring til din hund. Har du derfor ikke dette, så skal du have tegnet en med det samme, da det ellers ikke er lovligt for dig at have hund. Dertil kan du vælge at udvide med nogle af de ovenstående forsikringer, så du og din hund er dækket godt ind. Der kan eks. meget hurtigt opstå et stort behov for dyrlægebehandling, hvis din hund kommer til skade eller bliver syg, og derfor kan det være en god idé at have en forsikring på plads.

LÆS OGSÅ: Hundeforsikring

 

Prisen på en hundeforsikring

I dag er det muligt at tegne en hundeforsikring til ganske få penge - det kan være muligt at tegne forsikringer ned til et par hundrede kroner om året - og dermed kan det ikke svare sig at spare forsikringen væk. Hvis du gerne vil spare penge på hundeforsikringen, så kan det anbefales, at du undersøger om det forsikringsselskab hvor du måske allerede har indboforsikring osv., har en udvidet hundeforsikring til rådighed. Du kan typisk spare nogle penge ved at samle alle forsikringer samme sted, så det er værd at undersøge.

Hvor dyr hundeforsikringen vil blive i sidste ende vil afhænge af hvor stor en dækning du ønsker. Jo flere tillæg du køber til din hundeforsikring, desto dyrere vil den blive. 

 

Find den udvidede hundeforsikring som er billigst og bedst

Det er god idé at sammenligne de udvidede hundeforsikringer som du kan finde på markedet med hinanden. Der kan nemlig være stor variation i hvad du kan få af dækning i forhold til den pris du betaler, og derfor er det værd at undersøge. Vi vil imidlertid gerne være dig behjælpelig her på Mikonomi.dk, så du kan spare tid og i sidste ende også nogle penge. Alt du derfor skal gøre, er at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular her på siden, og vi vil herefter sørge for at få dem sendt afsted til relevante forsikringsselskaber.

Disse vil da konkurrere om, at få dig som kunde ved at give dig det bedst mulige tilbud. I sidste ende får du 3 tilbud som du kan sammenligne og vurdere. Hermed har du mulighed for at se hvad du få for pengene hos de forskellige forsikringsselskaber og bedre finde ud af hvor du bør tegne din udvidede hundeforsikring henne. Du kan dernæst vælge at tage imod en af tilbuddene, hvis der er et som passer dig. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk til vurdering. 

LÆS OGSÅ: Billig hundeforsikring