Priser på hundeforsikring

Indhent 3 priser på din hundeforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Priser på hundeforsikring

Det er en rigtig god idé at have en hundeforsikring, når du er hundeejer. Rent faktisk er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til sin hund, så der er dækning hvis hunden skulle gå hen og skade andre mennesker eller deres ejendomme (herunder dyr). Ud over en ansvarsforsikring, så kan du tegne forsikring som kan dække sygebehandling af hunden hvis den kommer til skade eller bliver syg.

Hvor dyr hundeforsikringen da bliver i sidste ende af hvor stor en dækning der ønskes på hunden. Når det er sagt, så er det muligt at få hundeforsikringer som er ganske billige - helt ned til få hunderede kroner om måneden og op til flere tusinde. Det afhænger blot af hvor meget dækning der ønskes. 

Indhent 3 priser på din hundeforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor er hundeforsikringen en god idé?

Med en hundeforsikring på plads, så kan du få dækket diverse udgifter som måtte opstå, hvis din hund eks. er skyld i at andre kommer til skade. Derudover kan hunden let gå hen og blive syg og derfor har behov for en opfattende behandling hos dyrlægen - behandlinger som hurtigt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig som hundeejer. Det kan du imidlertid forhindre ved, at have en hundeforsikring på plads, som kan dække diverse udgifter.

Nogle folk kan også se en fordel i at få en livsforsikring til deres hund, hvis den eks. bruges til avlsformål. I den forbindelse vil der kunne udtales et betragteligt beløb, hvis hunden omkommer. Hundeforsikringen er derfor en rigtig god idé i mange henseender. 

LÆS OGSÅ: Hundeforsikring

 

Prisen på en hundeforsikring

Hvilken pris du kan forvente på din hundeforsikring er svær at sætte tal på, da den kan variere meget i forhold til hvad du ønsker. Det som dog i sidste ende afgør om hundeforsikringen bliver dyr eller billig, er hvorvidt du ønsker en stor dækning på hundeforsikring eller ej. Den billigste forsikring du derfor kan få, er hvis du kun tegner den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis du vælger at udvide denne, så vil det naturligvis koster dig mere, som nogle gange kan være nødvendigt, hvis du eks. går til konkurrencer med din hund. Jo mere dækning du tegner på din hund, desto dyrere vil hundeforsikringen altså blive. 

Du kan typisk finde nogle basisdækning hos de forskellige forsikringsselskaber, som er ganske billige at købe. Til disse kan du derudover vælge at tegne diverse tillæg, alt efter hvad du har behov for. Der snakkes normaltvist om 3 områder at forsikringen sin hund inden for. Det er en ansvarsforsikring, en sygeforsikring og en livsforsikring.

Ansvarsforsikringen er som nævnt, den lovpligtige forsikring, som vil dække hvis hunden påfører skade på andre mennesker eller deres ejendele. Sygeforsikringen kan dække alle de omkostninger du måtte få hos en dyrlæge, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade. Livsforsikringen giver økonomisk kompensation, hvis hunden omkommer. Hundeforsikring prisen afhænger af hvor mange af disse du tillkøber eller fravælger. 

En godt sted hvorpå du kan prøve at spare penge på din hundeforsikring, er ved at tjekke om dit nuværende forsikringsselskab tilbyder hundeforsikringer. Det kan nemlig svare sig at same forsikringer det samme sted, da du typisk kan spare en masse penge på dette.