Lovpligtig hundeforsikring

Indhent 3 tilbud på din lovpligtige hundeforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Lovpligtig hundeforsikring

I Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til sin hund, og det er ligegyldigt hvilken race du ejer. Som hundeejer er du derfor forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring eller det er ikke tilladt at eje hund. Med en lovpligtig hundeforsikring får du som hovedregel en dækning, hvis din hund gør skade på andre mennesker eller deres ejendele (herunder dyr). Det kan bl.a. være at din hund er skyld i en trafikulykke, eller at den bider et person eller et dyr.

Den dækker imidlertid ikke, hvis hunden gør skade på dig og dine ting - det kræver en anden forsikring. Du kan læse mere om forsikring til hunden her. 

Indhent 3 tilbud på din lovpligtige hundeforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvad er en hundeforsikring?

En hundeforsikring er først og fremmest den lovpligtige ansvarsforsikring, som skal dække skader din hund kan forvold på andre, såvel som ejendomme. En ansvarsforsikring dækker imidlertid ikke, hvis din hund skulle blive eller komme til skade ved en ulykke eller et uheld.

Derfor kan det være en god ide at tegne en udvidet hundeforsikring, som kan inkl. dette. Det kan du gøre ved at tegne en sygeforsikring, som mange forsikringsselskaber tilbyder. Denne kan dække alle de omkostninger som måtte opstå hos dyrlægen, når hunden bliver syg eller kommer til skade - omkostninger som hurtigt kan blive meget dyre. Samtidig vil den delvist kunne dække udgifter til den medicin som dyrlægen anbefaler, at din hund bør have. Ud over en sygeforsikring, så kan du mange steder også tegne en livsforsikring på hunden.

Med en livsforsikring, er du dækket hvis din hund skal aflives på grund af sygdom. Det kan også være at den dør, og du får her økonomisk kompensation. Det er typisk personer som har en hund som bruges til avlsformål, der vælger at tegne en livsforsikring, så de kan få et betragteligt økonomisk beløb udbetalt hvis hunden dør.

LÆS OGSÅ: Hundeforsikring

 

Udvidet ansvarsforsikring

Det kan endvidere, alt efter hvad du bruger hunden til, være nødvendigt at tegne en udvidet ansvarsforsikring som kan dække ud over den lovpligtige ansvarsforsikring, som du i forvejen skal tegne. Hvis du eks. går til hvalpetræning eller tager til konkurrencer med din hund, så vil den almindelige ansvarsforsikring typisk ikke være nok, og derfor skal du have en udvidet. Hold dig øje med hvad det enkelte forsikringsselskab forlanger at du gør, da det er som styrer hvornår og hvornår ikke hunden er forsikret, og om en udvidet ansvarsforsikring er nødvendig. 

 

Find en god og billig hundeforsikring

Hvis du gerne vil spare lidt tid og penge på at finde den bedste hundeforsikring, så kan du med fordel anvende den hjælp som du kan finde på Mikonomi.dk.

Det er altid en god idé at undersøge og sammenligne hvilke muligheder man har, før at der tages beslutning om hvor der skal tegnes hundeforsikring henne. Denne kan du få hjælp til ved at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vi vil herefter sende dine ønsker videre til relevante forsikringsselskaber.

Disse forsikringsselskaber vil derefter konkurrere med hinanden om at få dig som kunde ved at dig det bedste mulige tilbud. I sidste ende får du 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Hermed kan du se hvad du får for pengene de forskellige steder, og du derefter vælge det tilbud som passer dig bedst. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud til sammenligning/vurdering igennem Mikonomi.dk. 

LÆS OGSÅ: Billig hundeforsikring