Hundesygeforsikring

Indhent 3 tilbud på din hundesygeforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Hundesygeforsikring

Når du tegner en hundeforsikring, så tegner du typisk en basisdækning, som inkluderer en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring vil dække de skader din hund forvolder på andre mennesker og deres ejendele (herunder deres dyr). Den dækker altså ikke, hvis din hund kommer ud for en ulykke eller går hen og bliver syg. Derfor vil mange hundeejere vælge at udvide deres hundeforsikring med en hundesygeforsikring.

Med denne vil du kunne få dækket dyre udgifter hos dyrlægen, hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Dog kan der være begrænsninger på alt efter hvor du vælger at tegne din hundesygeforsikring henne, da der kan være variation på hvordan der dækkes hos de enkelte forsikringsselskaber. 

Indhent 3 tilbud på din hundesygeforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor tegne en hundesygeforsikring?

Som hundeejer, vil langt de fleste gøre hvad som helst for at deres hund har det godt, eftersom det anses som et andet familiemedlem. Skulle der derfor opstå situationer hvor hunden går hen og bliver alvorlig syg eller kommer til skade i en ulykke, så kan det være betryggende, at have en hundesygeforsikring på plads, som kan hjælpe dig med de mange dyre udgifter til dyrlæge, medicin osv.

Dyrlægebehandlinger er i dag ikke billige og det erfarer mange mennesker desværre for sent i mens, at de ikke ejer en hundesygeforsikring. Derfor vælger flere at aflive hunden i stedet for at få den behandlet, da det vil gå hen og blive for dyrt. Der er nemlig mange som fejlagtigt tror, at ansvarsforsikringen kan dække sygdom og skader som hunden påfører sig, og fravælger derfor at tegne en hundesygeforsikring. Det kan derfor kun anbefales at tegne en hundesygeforsikring, så din hund er endnu bedre dækket, og du kan føle dig mere tryg ved at dyrlægebehandlinger ikke bliver noget økonomisk problem for dig. Du vil derfor ikke komme ud i den situation hvor du skal overveje om hunden skal overleve eller ej fordi dyrlægeregningen er for dyr. 

 

Hvad dækker en hundeforsikring ikke?

Som nævnt ovenover, så vil en ansvarsforsikring ikke kunne dække skader og sygdomme som din hund påfører sig selv. Der er altså derfor nogle begrænsninger til hvad du får med en hundeforsikring. Her kan du se nogle af de ting en hundeforsikring som udgangspunkt ikke dækker:

 • Skader som er sket under hundekonkurrencer eller ved hundetræning. 
 • Skader som hunden forvolder dig, dine familiemedlemmer og dine ejendele. 
 • Medfødte og arvelige sygdomme. 
 • Skader eller sygdomme, som enten var der eller var begyndt at komme, inden du tegnede en hundesygeforsikring. 
 • Typisk dækker en hundesygeforsikring ikke en hund der er over 4 år gammel. 

Dette er blot nogle af tingene, og du kan altid undersøge nærmere hvad de enkelte forsikringsselskaber dækker og ikke dækker. Hvis du imidlertid gerne vil være dækket ind i flere af de ovennævnte ting, så vil det kræve at du får tegnet en udvidet hundeforsikring. Ellers tilbyder mange forsikringsselskaber tillægsforsikringer, så du bedre kan skræddersy den hundeforsikring som du har behov for. 

LÆS OGSÅ: Hundeforsikring

 

Hvad dækker hundesygeforsikringen?

En af de forsikringer du kan udvide med, er altså hundesygeforsikringen. Du skal være opmærksom på, at der for nogle sygdomme, racer og skader gælder særlige regler. Hvilke betingelser der stilles, kan du læse mere om hos de enkelte forsikringsselskaber. Typisk vil hundesygeforsikringen dog dække det følgende:

 • Undersøgelse og behandling af din hund. 
 • Nødvendige ophold på dyreklinikker eller dyrehospitaler. 
 • De materialer og den medicin, som dyrlægen anvender under selve behandlingen. 
 • Udgifter til operation.
 • Tandskader som følge af et ulykkestilfælde.
 • Kejsersnit på hunderacer, som normalt føder ved egen hjælp. 

 

Få et tilbud på en hundesygeforsikring

Mange fortryder for sent, at de ikke fik tegnet en hundesygeforsikring, eller også tror de fejlagtigt at ansvarsforsikringen dækker mere end den gør. Derfor kan det kun anbefales at få tegnet en hundesygeforsikring så hurtigt som muligt, og før at hunden bliver for gammel. En god ting, at kigge efter når der skal vælges hundesygeforsikring, er hvorvidt om den er livslang eller om den ophører efter hunden har nået en hvis alder. Her kan det anbefales, at gå undgå de selskaber som ikke tilbyder livslange hundesygeforsikringer, da det ellers kan blive en dyr affære, hvis du pludselig skal finde en ny til en ældre hund. 

Hvis du gerne vil have det rette tilbud, så er det en god idé at undersøge markedet for hvad du kan få for pengene de enkelte steder. Hvis du imidlertid gerne vil spare lidt tid på dette, så kan du anvende Mikonomi.dk til din hjælp. Her skal du blot indtaste dine forsikringsønsker, og vi vil herefter sende dem videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vil da konkurrere om at få dig som kunde, og tilbyde dig deres bedste tilbud. Du får i sidste ende 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Det er nem måde hvorpå du kan se, hvor det bedst kan svare sig at tegne en hundesygeforsikring henne. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud til sammenligning igennem Mikonomi.dk. 

LÆS OGSÅ: Billig hundeforsikring