Billig hundeforsikring

Indhent 3 tilbud på din billige hundeforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Billig hundeforsikring

Der er altid chance for at din hund er årsag til skade, om enten det så er på ting eller at det er på andre mennesker. Derfor er det lovpligtigt for dig, at tegne en ansvarsforsikring når du er hundeejer. En ansvarsforsikring er en del af de basisdækninger som mange forsikringsselskaber tilbyder.

Disse kan tilkøbes ganske billigt og vil sørge for at din hund er forsikret. Som tilkøb kan du eks. købe en forsikring som også dækker hunden hvis den bliver syg eller skadet under en ulykke. Hvor dyr eller billig din hundeforsikring da bliver i sidste ende, vil afhænge af hvor stor dækning du ønsker på hunden. Det kan lade sig gøre at få hundeforsikringer helt ned til et par hundrede kroner om året, og finde forsikring op til flere tusinde kroner - det afhænger af den ønskede dækning.

Indhent 3 tilbud på din billige hundeforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor er en hundeforsikring en god idé?

En hundeforsikring er en god idé fordi, at du da er dækket hvis din hund skulle være skyld i at andre kommer til skade, eller deres ting kommer til skade. Derudover kan du få dækning, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade - noget som kan opstå ganske let. Skulle dette ske, så kan det betyde dyre behandlinger hos dyrlægen.

Dette kan du derfor forhindre ved at have den rette hundeforsikring på plads, som kan dække diverse udgifter som måtte opstå. Hos nogle folk kan det også være en fordel, at tegne en såkaldt livsforsikring til hunden, hvis de eks. bruger den til avlsformål. Skulle hunden derfor gå hen og dø, så vil der støttes med et betragteligt økonomisk beløb. Hundeforsikringen er derfor en god idé i mange situationer. 

LÆS OGSÅ: Hundeforsikring

 

Få en billigere hundeforsikring

Den pris du kan forvente, at betale skulle for din hundeforsikring vil, som nævnt, afhænge af hvor stor en dækning du ønsker. Den billigste hundeforsikring du derfor kan få, er hvis du kun tegner den lovpligtige ansvarsforsikring. Hvis du gerne vil have mere dækning end denne, så vil det naturligvis koste dig mere, men det kan til tider være nødvendighed - eks. hvis du går til konkurrencer med din hund. Jo mere dækning du tegner på hundeforsikring, desto dyrere vil den altså blive. 

En god måde hvorpå du bedre kan sikre dig en billig hundeforsikring på, er ved at undersøge markedet for hvad der tilbydes. Eks. kan du undersøge om dit eget forsikringsselskab tilbyder hundeforsikringer, og hvis de gør, så kan der være penge at spare. Det kan nemlig bedst svare sig at samle flere forsikringer det samme sted, da det vil være billigere for dig. 

En anden ting du kan gøre, er at anvende Mikonomi.dk til din hjælp, som både kan spare dig tid og penge. På Mikonomi.dk vil vi gerne sørge for, at du finder den billigste hundeforsikringer som passer netop dig og dine behov. Alt du skal gøre er derfor blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og dine ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber.

Disse vil da konkurrere om at få dig som kunde og give dig det bedst mulige tilbud. I sidste ende får du 3 tilbud, som du kan sammenlige og vurdere, og vælge om du vil tage imod eller ej. Det er en gode måde for dig, at finde ud af hvor det er billigst at tegne hundeforsikring henne til. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk.