Hundeforsikring

Indhent 3 tilbud på din hundeforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Hundeforsikring

Det koster penge at eje en hund, men ved at forsikring den kan du gardere dig mod uforudsete udgifter, hvis din hund bliver syg, kommer til skade eller skade andre mennesker eller ting. Der dog forskellige typer af hundeforsikringer som du kan tegne, og du bør derfor være opmærksom på om du tegner den rigtig. Det er eks. lovpligtigt, at du tegner en ansvarsforsikring til din hund, og denne kan du købe ekstra forsikringer til. Det kan du læse mere om her. 

Indhent 3 tilbud på din hundeforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

De forskellige hundeforsikringer

Som sagt, så er der forskellige forsikringer som du kan tegne til din hund. Dem kan du læse mere om her:

1. Ansvarsforsikring

Det er lovpligtigt for dig, at tegne en ansvarsforsikring, hvis du ejer en hund. Denne dækker de skader som hunden kan risikere at forvolde på andre personer eller deres ting. Går du eks. til konkurrencer eller træning med din hund, så kan det være nødvendigt at tegne en udvidet ansvarsforsikring, så du også er dækket hvis hunden skulle risikere at bide nogen i denne sammenhæng. 

2. Sygeforsikring

Det kan let ske, at din hund går hen og bliver eller måske kommer til skade. I den forbindelse kan der opstå store udgifter hos dyrlægen alt efter hvor alvorlig situationen er. Det kan derfor hurtigt gå hen og blive meget dyrt for dig, hvis du af egen lomme skal betale alle disse udgifter selv. Med en sygeforsikring på hunden kan du derimod gardere dig imod disse udgifter, da denne vil kunne dække dyrlægeregningerne. Du kan samtidig delvist få betalt udgifterne til den medicin som dyrlægen anbefaler at din hund bør tage. Ved sygdom og tilskadekomst kan sygeforsikringen eks. dække udgifter til:

 • Undersøgelse og behandlinger hos en dyrlæge. 
 • Ophold på dyrehospitaler og klinikker. 
 • Behandlinger af tænder som kommer til skade.
 • Medicin under konsultation eller ved en indlæggelse. 
 • Den medicin og de materialer dyrlægen vil bruge under selve behandlingen. 
 • Udgifter til en operation.
 • Udgifter til kejsersnit

Prisen på sygeforsikringen vil afhænge af om den skal livsvarig eller kun et begrænset antal år af hundens liv. 

3. Livsforsikring

Med en livsforsikring på din hund, så har du en forsikring som dækker udgifter til at din hund kan blive aflivet på grund af sygdom. Det kan også være hunden dør, og der kan derfor være udgifter en eks. en ny hvalp af sammen race - det vil også blive dækket. Som udgangspunkt vil livsforsikringen dog ikke dække aflivning på baggrunfdaf truende adfærd eller arvelige sygdomme. Typisk vil folk som har en hund de bruger til avlsformål få den livsforsikret, så de kan få et betragteligt økonomisk beløb udbetalt hvis hunden dør. 

LÆS OGSÅ: Dyreforsikring

Hvad dækker en dyreforsikring ikke?

Hvor meget en dyreforsikring kan dække vil i sidste afhænge af det enkelte forsikringsselskab. Der er imidlertid også nogle ting som din hund ikke kan blive dækket under, og i så fald vil det kræve en form for tillægsforsikring. Det drejer sig om det følgende:

 • Hvis du ikke får en recept fra din dyrlæge til køb af medicin, så kan udgifterne til denne medicin ikke dækkes.
 • Hvis din hund får skader af naturkatastrofer såsom jordskælv, stormflod eller lignende, så vil der ikke kunne ydes nogen erstatning. Det samme er gældende i forbindelse med krig.
 • Havde din hund lidelser eller en arvelig sygdom da den blev født, så vil det typisk ikke kunne dækkes.
 • Du kan ikke få dækkes transport dækkes i forbindelse med en ulykke.

Det er dog værd at holde øje med, om det enkelte forsikringsselskab har færre eller flere punkter end dette. Det er typisk altid muligt, at tegne tillægsforsikringer, så hunden er dækket bedre ind.  

Hvorfor tegne en hundeforsikring?

Det kan kun svare sig, at tegne en hundeforsikring i og med, at der ikke skal meget til før at der sker en ulykke. Hunden kan let stikke af og forvolde skader på andre eller den kan blive syg og skal behandles. Det er udgifter som hurtigt kan blive meget dyre, og derfor er det en god idé at være garderet rent økonomisk ved at have en hundeforsikring. En hundeforsikring behøver endvidere ikke at være en dyr investering for dig, da den kan erhverves billigt hos mange forsikringsselskaber. Hvis du allerede har ulykkesforsikring, indboforsikring eller noget andre andet hos et forsikringsselskab, så kan du undersøge om der også gives muligheden for at tegne en hundeforsikring. Ved at samle forsikringer det samme sted, så kan du typisk spare en masse penge, og det er derfor værd at undersøge.

LÆS OGSÅ: Udvidet dyreforsikring

 

Få et tilbud på en hundeforsikring

Det kan godt være svært og tidsparende at finde ud af hvor det er smartest at tegne en hundeforsikring henne. Der er flere som stiller muligheden til rådighed, men hvem er bedst? Og hvor dækkes der bedst prisen? Her på Mikonomi.dk vil vi imidlertid gerne hjælpe dig på vej til at finde den bedste hundeforsikring. Vi vil derfor give dig muligheden for at sammenligne forskellige hundeforsikringer med hinanden, så du kan se hvor du får mest til prisen henne.

Alt du derfor skal gøre, er at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vi vil herefter sørge for at sende dine ønsker videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vi da konkurrere om at få dig som kunde ved at give dig det bedste tilbud. Typisk vil denne konkurrence resultere i at du får et tilbud, som er bedre end det du selv vil kunne gå ud og skaffe. Det skyldes at de enkelte forsikringsselskaber vil kæmpe om at få dig som kunde og i den forbindelse evt. underbyde hinanden. Du ender i sidste ende med at få 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere, og vælge om der er et som passer dig.

Det er en let måde for dig at spare noget tid og samtidig sikre dig, at du ikke tegner en hundeforsikring som viser sig at være for dyr i forhold til hvad der kan dækkes. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk, så hvis du mangler en hundeforsikring, så er det blot at anvende den hjælp som vi stiller til din rådighed. 

Du kan læse mere om hundeforsikring her:

Lovpligtig hundeforsikring Udvidet hundeforsikring
Priser på hundeforsikring Billig hundeforsikring
Bedste hundeforsikring Hundesygeforsikring