Dyreforsikring pris

Indhent 3 tilbud på din dyreforsikring - det er både nemt og billigt
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Dyreforsikring pris

Det kan være en rigtig god idé at have en dyreforsikring, hvis du er dyreejer. Som hundeejer er det endda lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på hunden, så der er dækning hvis den gør skade på andre mennesker eller ting. En dyreforsikring kan bl.a. være med til at dække dyrlægeregninger, hvis dyret kommer til skade eller bliver syg. Hvor dyrt det imidlertid er, at eje en dyreforsikring vil bl.a. afhænge af hvilket dyr og race der er tale om, samtidig med at det har betydning hvor stor en dækning du ønsker på dit dyr. Når det er sagt, så kan dyreforsikringer erhverves ganske billigt, helt ned til få hundrede kroner om året til og så op til flere tusinde kroner - det kommer an på hvor meget dækning der ønskes. 

Indhent 3 tilbud på din dyreforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor er en dyreforsikring en god idé?

Som sagt, så kan en dyreforsikring være en god idé og det skyldes, at du kan få dækket diverse omkostninger som et dyr kan være skyld i. Det kan eks. være dyret kommer til skade eller bliver syg og derfor har brug for behandling. En behandling som let kan gå hen og blive meget bekostelig. Det kan du dermed forhindre ved at have en dyreforsikring på plads. Det kan også være, at du bruger dyret som avlsformål og dermed gerne vil have tegnet en dyreforsikring som kan dække hvis dyret omkommer. 

 

Prisen på en dyreforsikring

Det som vil afgøre om en dyreforsikring bliver dyr eller billig, er hvorvidt du ønsker en stor dækning eller ej. Jo mere dækning du tegner på dit dyr, desto dyrere vil dyreforsikringen blive. Typisk kan du finde nogle basisdækning hos de enkelte forsikringsselskaber, som ikke er specielt dyre, og det behøver derfor ikke blive for dyrt for dig at tegne en dyreforsikring. Derudover kan du dertil tegne forskellige tilvalgsdækninger alt efter hvad du har behov for.

Typisk har du mulighed for at vælge mellem en ansvarsforsikring, sygeforsikring og en livsforsikring. Ansvarsforsikring er lovpligtig hvis du ejer en hest eller hund, og kan dække de skader som påføres på andre mennesker og deres ejendele (herunder dyr). Sygeforsikringen kan dække alle de omkostninger som måtte opstå hos dyrlægen, hvis dit dyr kommer til skade eller bliver syg. Livsforsikringen kan give dig økonomisk kompensation, hvis dit dyr omkommer - typisk tegnes den ved specielle racer eller hvis dyret bruges til avl.  

LÆS OGSÅ: Dyreforsikring

 

Find den dyreforsikring som er billigt og bedst

Hvis du lettere vil finde den dyreforsikring som passer bedst til dig og dit dyr, så kan du med fordel sammenligne forskellige dyreforsikringer på markedet med hinanden. Der kan være stor variation i hvad du får af dækning for pengene, og det er derfor en god idé at undersøge. Det vil vi gerne hjælpe dig med her på Mikonomi.dk. Alt du skal gøre er derfor, at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og disse ønsker vil vi herefter sende videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vil konkurrere om at få dig som kunde, og give dig deres bedste tilbud. I sidste ende får du 3 tilbud som du kan sammenligne og vurdere. Hermed kan du se hvad du får for pengene hos de forskellige forsikringsselskaber, og du kan vælge at tage imod en af tilbuddene, hvis det passer dig. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud til vurdering igennem Mikonomi.dk.