Dyreforsikring

Sammenlign dyreforsikring gratis og se hvor meget du kan spare!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Dyreforsikring

Hvis du ejer en hund, kat, hest eller et andet dyr, så er den rigtig god idé at have en dyreforsikring som kan dække hvis dyret har behov for behandling. Dyreforsikring behøver samtidig heller ikke nødvendigvis at være en dyr investering, og derfor bør den ikke spares væk. Med en dyreforsikring har du derfor garanti for at du er dækket ind, hvis dit dyr kommer til skade eller det skulle udøve skade på andre. Du kan læse mere om en dyreforsikring her.

Indhent 3 tilbud på din dyreforsikring - det er både nemt og billigt Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor tegne en dyreforsikring?

De fleste dyreejere vil gøre alt for deres dyr, da det er deres kæreste eje og derfor ønsker dem det bedste. Der kan dog også situationer hvor dyret bliver syg eller kommer til skade, og i den forbindelse kan du pludselig blive udsat for, at du skal bruge en masse penge på at få dyret behandlet. Det kan også gøre sig gældende, hvis dyret har skadet andre mennesker, dyr eller en ejendom. Det er derfor en god idé, at have en dyreforsikring på plads, så du er sikret økonomisk støtte, hvis der sker et uheld. 

Forskellige dyreforsikringer

Alt efter hvilket dyr du ejer, så kan du finde forskellige forsikringer hos forsikringsselskaberne. Dem kan du læse lidt mere om her:

  • Forsikring til hund:
    Der er utrolig mange hundeejere i Danmark, og en af de mest almindelige dyreforsikringer er derfor også en forsikring til en hund. Typisk kan du få en grundforsikring, som dækker hunden, hvis den bliver syg eller skadet og har behov dyrlægehjælp. Dertil kan du tegne en livsforsikring, som kan dække hvis din hund går bort på grund af sygdom eller en ulykke. Det er imidlertid lovpligtigt at have en ansvarsforsikrinng på sin hund, som dyreforsikringen også vil inkluderer.
  • Forsikring til kat: Du kan også tegne en dyreforsikring, hvis du er ejer af en kat. Denne vil ligeledes kunne dække behandlinger hos dyrelægen eller medicinske udgifter - eks. kunne katten have nogle øjenproblemer som skal behandles over længere tid. Det er i modsætning til hundeforsikringen ikke lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til katte. 
  • Forsikring til heste: Det er også meget normalt, at folk tegner forsikringer på deres heste. Heste er, som mange ved, et dyrt bekendtskab og det er derfor også her en rigtig god idé at tegne en dyreforsikring, så der er dækning hvis der skulle ske noget. En dyreforsikring til en hest vil bl.a. kunne dække aflivning, dødsfald, tab af foster/føl, undersøgelser og behandlinger hos dyrlægen og skader på andre personer, dyr eller ting (ansvarsforsikring). 

Hvor meget og hvorledes dit dyr helt præcist kan blive forsikret, kan du læse meget mere om på forsikringsselskabernes hjemmesider. 

Få en dyreforsikring i dag

Det er kan være lidt svært at finde ud af hvor det bedst kan svare sig, at tegne en dyreforsikring henne, og det kan derfor tage en del tid. Hvis du imidlertid gerne vil spare lidt tid, og i sidste ende også gerne nogle penge, så kan du anvende Mikonomi.dk til din hjælp. Her på siden vil vi gerne hjælpe dig med, at finde den dyreforsikring som passer bedst muligt til dig og dit dyr. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vi vil herefter sende dine ønsker videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vi da konkurrere om, at få dig som kunde ved at give dig det bedst mulige tilbud.

Denne konkurrence er til din fordel, da forsikringsselskaber typisk vil underbyde hinanden og dermed give dig et bedre tilbud end hvis du selv opsøgte de enkelte forsikringsselskaber. I sidste ende får du 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Er der et tilbud som passer dig, så er det blot at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende den hjælp som du kan finde her på Mikononomi.dk. 

En fordel du derudover kan gøre dig brug af, er ved at tjekke om dit nuværende forsikringsselskab tilbyder dyreforsikringer. Hvis de har dette, så kan du typisk gøre brug af den rabat som du kan få ved at tegne flere forsikringer samme sted. Sørg derfor for at tjekke om du har denne mulighed, da der hermed kan være nogle gode penge at spare, og samtidig også tid. 

Læs mere om dyreforsikring herunder: