Campingvognforsikring priser

Her kan du indhente tilbud på forsikring af din campingvogn - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Hvis du har været ude at investere i en ny campingvogn, så vil det være godt at tegne en campingvognforsikring for den. Hvis du vil tegne en campingvognforsikring til en rigtig god pris, så kan du indhente 3 gode forsikringstilbud her.

Her kan du indhente tilbud på forsikring af din campingvogn - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Du udfylder bare formularen, og snart vil du modtage 3 tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. På den måde kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud, så du kan finde frem til den bedste campingvognforsikring til prisen.

Camping er en sjov og hyggelig måde at holde ferie og være sammen på, men endnu bedre bliver det, når du ved at campingvognen er ordentligt forsikret, hvis du skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke.

Priser for campingvognforsikringer 

Graden af dækning påvirker prisen, som du skal betale for en campingvognforsikring. Du skal læse betingelserne og være opmærksom på, hvilken dækning du får. Du skal undersøge om der er særlige begrænsninger, undtagelser eller forhold, der gør sig gældende. Alle betingelserne står i policen. Har du valgt at udvide forsikringen, så den gælder helårligt eller har du valgt andre tillægsydelser, så bliver din campingvognforsikring dyrere.

Du skal være opmærksom på, hvor meget du skal betale i forsikringspræmie, samt hvor høj selvrisiko der er. Du kan hos nogle forsikringsselskaber slippe helt for, at skulle betale en selvrisiko på kaskoforsikringen.

Prisen på en campingvognforsikring varierer også alt efter, hvilket selskab, du tegner din forsikring hos. Ofte vil du få forsikringen til en bedre pris, hvis du samler alle dine forsikringer hos det samme selskab. Som regel vil forsikringen falde i pris, jo ældre din campingvogn bliver. Nogle forsikringsselskaber giver også rabat, alt efter din alder. 

LÆS OGSÅ: Billig campingvognforsikring

 

Hvorfor tegne en campingvognforsikring?

Campingvognsforsikringen er ikke lovpligtig, men det er dog alligevel en god idé, at tegne en forsikring for din campingvogn. Diverse skader og reparationer bliver hurtigt dyrt, så pengene du bruger på forsikring er oftest godt givet ud.

Når du ejer en campingvogn, så ejer du for det meste også en bil. Derfor behøver du ikke, at tegne en decideret ansvarsforsikring for campingvognen. Ansvarsforsikringen for bilen dækker nemlig, hvis du eller din campingvogn er involveret i skader på andre personer eller deres ejendele. Hvis du har tegnet en ansvarsforsikring for din bil, skal du altså ikke bekymre dig om en ansvarsforsikring for din campingvogn. Forsikringen dækker, hvis du bliver stillet overfor et eventuelt erstatningsansvar.

 

campingvognforsikring priser

 

Kaskoforsikring til campingvogn

Kaskoforsikringen til campingvogn er heller ikke lovpligtig, men den kan alligevel være gavnlig. Har du lånt penge for at købe campingvognen, så må långiver stille krav til dig om, at du tegner en kaskoforsikring på campingvognen.

Kaskoforsikringen dækker som regel følgende punkter:

 • Færdelsuheld
 • El-skader
 • Vandskader
 • Hærværk
 • Brand
 • Tyveri
 • Retshjælp

Kaskoforsikringen dækker campingvognen, forteltet og andet tilbehør såsom køkkengrej og møbler, der følger med campingvognen. Der er dækning ved skader på selve campingvognen, som eksempelvis el- og vandskader. Kaskoforsikringen dækker desuden ved hærværk, brand og tyveri, samt hvis du og din campingvogn bliver involveret i en retssag. Her sørger forsikringen for, at du kan få retshjælp.

LÆS OGSÅ: Campingvognforsikring

 

Hvilke tilvalg kan du få til en campingvognforsikring?

Der er forskellige tilvalgsdækninger til en campingvognforsikring. Du kan tegne en decideret indboforsikring, som gælder for din campingvogn. Indboforsikringen til campingvogn er som regel noget, du skal tilvælge til din kaskoforsikring.

Hvis du tegner en indboforsikringen til campingvognen, så dækker den følgende skader:

 • Vand
 • Hærværk
 • Tyveri
 • Brand

Du kan desuden udvide din campingvognforsikring til, at dække hele året rundt. Så er din campingvogn nemlig også forsikret, hvis den får skader imens den er til opbevaring.

Nogle forsikringsselskaber ændrer graden af dækning, når det er uden for normal campingsæson. Derfor skal du spørge dit forsikringsselskab om, hvordan du og din campingvogn er dækket hen over vinteren.