Billig campingvognforsikring

Her kan du indhente tilbud på forsikring af din campingvogn - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret: 21. oktober 2021

Har du købt en ny campingvogn og mangler du en billig campingvognforsikring til den, så kan du finde en lige her. Du udfylder bare nedenstående formular, så vil du få tilsendt 3 gode tilbud på en billig campingvognforsikring.

Her kan du indhente tilbud på forsikring af din campingvogn - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Det koster ikke noget, at modtage de 3 forsikringstilbud og du forpligter dig heller ikke til, at indgå en forsikringsaftale med nogle af disse selskaber. Du kan nemt sammeligne de forskellige forsikringstilbud, så du kan finde en god og billig forsikring til din campingvogn.

Hvad dækker en campingvognforsikring?

Selvom campingvognsforsikringen ikke lovpligtig, så er den stadig god at have, da den dækker ved diverse skader og ulykker. Reparationer og erstatningskrav kan hurtigt blive væsentlig dyrere end, hvad det koster at tegne en campingvognforsikring.

I de fleste tilfælde behøver folk ikke, at tegne en speciel ansvarsforsikring til deres campingvogn. De fleste, som køber en campingvogn, ejer nemlig også en bil. Du og din campingvogn vil derfor allerede være dækket ind, under ansvarsforsikringen for bilen.

Det betyder, at hvis du eller din campingvogn er involveret i skader på andre personer eller deres ejendele, så dækker ansvarsforsikringen et eventuelt erstatningskrav.

Udover ansvarsforsikringen, så findes der kaskoforsikringen til campingvogn. Den forsikring er heller ikke lovpligtig, men det kan alligevel være smart at tegne en kaskoforsikring. Hvis du har lånt penge til campingvognen, så kan en eventuel långiver stille krav om, at du tegner en kaskoforsikring.

LÆS OGSÅ: Campingvognforsikring

Campingvogn og kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker skader på selve campingvognen, forteltet og andet tilbehør, som følger med campingvognen såsom køkkengrej og møbler. Forsikringen dækker ved eksempelvis el- og vandskader. Kaskoforsikringen dækker desuden, hvis der bliver udøvet hærværk mod din campingvogn, i tilfælde af brand og ved tyveri.

Kaskoforsikringen dækker, hvis du og din motorcykel bliver involveret i en retssag, så du kan få økonomisk hjælp til nogle af advokatomkostningerne.

Generelt dækker kaskoforsikringen ved følgende skader og ulykker:

 • Færdelsuheld
 • El-skader
 • Vandskader
 • Hærværk
 • Brand
 • Tyveri
 • Retshjælp

I nogle tilfælde dækker kaskoforsikringen, hvis du har brug for redningshjælp i udlandet, men det er en god idé at spørge dit forsikringsselskab, inden du kører afsted på ferie.

billig campingvognforsikring

Sådan udvider du din campingvognforsikring

De fleste forsikringsselskaber tilbyder forskellige muligheder, så du kan udvide din campingvognforsikring og dermed få en endnu bedre dækning. Du kan blandt andet tilvælge en decideret indboforsikring for din campingvogn, til din kaskoforsikring. Indboforsikringen til campingvogn dækker følgende skader:

 • Vand
 • Hærværk
 • Tyveri
 • Brand

Da nogle forsikringsselskaber ændrer graden af dækning for campingvognforsikringen, når det er uden for campingsæson, så skal du høre dit forsikringsselskab om, hvordan du er dækket over vinterperioden.

LÆS OGSÅ: Campingvognforsikring priser

Sådan får du en billig campingvognforsikring

Alt efter, hvilket forsikringsselskab du vælger at tegne din campingvognsforsikring hos, så kan prisen variere væsentligt. Desuden vil forsikringen som regel være dyrere, hvis du ikke har andre forsikringer hos samme selskab. Ofte kan du få forsikringen billigere, hvis du samler alle din forsikringer hos samme selskab.

Hvis du er interesseret i, at finde frem til en billig forsikring, så er det værd at vide, hvilke faktorer, der påvirker prisen for en forsikring. Der er selvfølgelig flere forskellige faktorer i spil, men især er de nedenstående faktorer vigtige for den endelige pris, som du skal betale for en campingvognforsikring:

 • Hvilket forsikringsselskab
 • Alder på dig og campingvogn
 • Graden af dækning
 • Eventuelle tilvalg

Graden af dækning, som forsikringsselskabet tilbyder dig, påvirker prisen væsentligt. Selvom det kan være fristende, at tegne den billigste forsikring, så kan det desværre ende med at blive dyrt. Læs betingelserne, så du ved, hvilken dækning du får. Der kan være særlige begrænsninger, undtagelser eller andre forhold, som du skal være ekstra opmærksom på. Forsikringspræmien samt selvrisikoen er den egentlige pris for din forsikring. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor høj forsikringspræmien samt selvrisikoen er. Du kan slippe for, at skulle betale selvrisiko på kaskoforsikringen hos nogle forsikringsselskaber.