Bilforsikring til Suzuki

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Suzuki - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Med nøglerne til en Suzuki er du den heldige ejer af en benzinøkonomisk bil, der tilmed er sjov at køre. For at bilen fortsat skal være en fornøjelse at køre, så er det vigtigt, at du sørger for at få forsikret din Suzuki hos det rette forsikringsselskab.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Suzuki - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Du spørger måske dig selv: "Er det virkelig nødvendigt?" Og til det er svaret ja. Selvom der er tale om en stor udgift, så er en bilforsikring ikke bare nødvendig men ligefrem lovpligtig, og er derfor ikke til at komme udenom, når du har købt bil.

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring som minimum, da den dækker de skader, som du eventuelt påfører andre og deres ejendele i forbindelse med en ulykke. Derudover kan du vælge at sikre dig yderligere økonomisk ved at tegne en kaskoforsikring, så også skader på din egen bil bliver dækket.

Derfor varierer priserne på bilforsikringer

Måske har du undret dig over, at alle dine venner betaler noget forskelligt for deres bilforsikringer og stillet spørgsmålstegn ved, at dine forældre virker til at betale mindre end dig? Når prisen på din bilforsikring skal bestemmes, gøres dette ud fra forskellige risikofaktorer, og derfor varierer priserne meget, alt efter hvem og hvilken bil der skal forsikres.

Disse risikofaktorer tæller blandt andet din alder, hvor længe du har haft egen bil, hvilken bil du skal forsikre og dit postnummer. Hvor meget disse hver især vægter hos forsikringsselskaberne er nær umuligt at definere, men hvis en enkelt faktor ændrer sig, så kan du igen overveje at undersøge markedets priser.

Generelt anbefales det, at du jævnligt laver et pristjek af dine forsikringer, heriblandt forsikringen af din Suzuki. Ikke nok med at et par faktorer kan have ændret sig, så ændrer markedet sig hele tiden. I stedet for automatisk at fornye din bilforsikring, bør du derfor indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber hvert år.

LÆS OGSÅ: Bilforsikring pris

De mest populære Suzuki modeller

 • Suzuki Celerio
  Celerio er Suzukis mikrobil, der både er økonomisk og praktisk. Sammenlignet med andre i minibil-klassen er der tale om et større bagagerum og mere plads i kabinen.
 • Suzuki Swift
  Minibilen Suzuki Swift kører langt på literen og har et både unikt og sporty design. Dette kombineret med en motor på hele 90 hk har gjort Swift til en udbredt bil i Danmark.
 • Suzuki SX CombiBack
  Denne familiebil fra Suzuki er et billigt alternativ til alternativerne i samme størrelse og giver utrolig meget værdi for få kroner.
 • Suzuki Vitara
  Hvis det er en SUV, du er ude efter, så er Suzuki Vitara, med sit lave forbrug, et oplagt valg. Her får du uden tvivl meget SUV for pengene, og så er den tilmed benzinøkonomisk.