Bilforsikring til Skoda

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Skoda - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Hvis du kører i en Skoda, eller snart kommer til at gøre det, er du en af de bilister, som forsikringsselskaberne rigtig godt kan lide. Statistisk set er det ikke bilister med en Skoda, der står for særlig mange ulykker, og det bliver en fordel for dig, når du skal finde en bilforsikring til din Skoda, uanset om det er en ny eller en ældre model.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Skoda - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

I de fleste tilfælde vil det med en Skoda være muligt at finde en bilforsikring i den billige ende af skalaen, men den præcise pris afhænger af en række risikofaktorer. Disse inkluderer alder, anciennitet, området du bor i, samt antallet af kilometer du forventer af tilbagelægge årligt. Dette, sammen med størrelsen af selvrisikoen, er med til at bestemme prisen på din bilforsikring.

Når du har tegnet den bilforsikring der er den rette for dig, dit behov og din Skoda, slipper du for at være bekymret for at lide økonomisk overlast. Med en ansvars- og kaskoforsikring får du dækket det meste af beløbet ved udbedring af eventuelle skader, og jo flere tillægsforsikringer du vælger at tilføje, jo bedre en dækning får du. Hvor mange af disse der er nødvendige er en individuel vurdering og er helt op til dig som fører af bilen.

Hvilke tillægsforsikringer kan du tegne?

Det er med en Skoda muligt, og endda anbefalelsesværdigt, at overveje en række tilkøbsforsikringer. Når du er bilejer i Danmark er det et lovkrav at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring som et minimum, men alt derudover er valgfrit. Forhør dig hos de enkelte forsikringsselskaber, for at finde en kombination der passer bedst til dit individuelle forsikringsbehov. Her er de tre mest udbredte tillægsforsikringer, og hvad de dækker:

 1. Kaskoforsikring
  Hvis du er så uheldig at skade din egen bil, er det kaskoforsikringen. der går ind og dækker de fleste skader, da ansvarsforsikringen kun dækker skader, som du forvolder andre og deres ejendele. I de fleste tilfælde dækker kaskoforsikringen også tyveri af bilen.
 2. Førerdækning
  Din kaskoforsikring dækker ikke skader på føreren af bilen, men det kan du komme udenom med en førerdækning. Tegner du en førerdækning, får du erstatning for tab af erhvervsevne, tandskader og andre varige mén. Førerdækningen koster ikke ret meget, og kan derfor hurtigt betale sig.
 3. Glasdækning
  Med glasdækning får du fuld erstatning for de glasskader, der kan udbedres uden at skifte ruden ud. Ved skader der kræver udskiftning af ruden, er du selv med til at betale noget af beløbet, men får dog dækket størstedelen af regningen.

LÆS OGSÅ: Bilforsikring

De mest populære Skoda modeller

 • Skoda CitiGo
  CitiGo er med sin gode plads trods den lille størrelse, kåret til Årets Bil i 2013
 • Skoda Fabia
  En kompakt bil der kører langt på literen
 • Skoda Octavia
  En rummelig familiebil med plads til det du har brug for og en kraftfuld motor
 • Skoda Rapid
  En nyere Skoda model der er en rigtig familiepris til en attraktiv pris
 • Skoda Superb
  Skoda familiens populære familie- og firmabil