Bilforsikring til Renault

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Renault - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Er du den heldige indehaver af en Renault, som faktisk er fra en af verdens ældste og største bilfabrikanter? Så er du med sikkerhed også interesseret i at beskytte både den og dig selv bedst muligt i trafikken. God fransk kvalitet og fornuftig kørsel kan man komme langt med, men det er desværre umuligt at forudse eventuelle uheld.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Renault - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Hvis du er så uheldig at du forvolder skader på andres og din egen bil, vil du prise dig lykkelig for, at du har tegnet den rette bilforsikring, så du ikke skal betale hele regningen selv. Med en bilforsikring der er særligt tilrettelagt din kørselserfaring og modellen på din Renault, får du den optimale dækning, hvis uheldet er ude.

Det er desuden lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, som er den forsikring, der går ind og dækker, hvis du skulle være så uheldig at lave en skade på en anden bil. Udover ansvarsforsikringen har du mulighed for at forsikre din Renault yderligere gennem både kaskoforsikring og diverse tillægsforsikringer. Det kan blandt andet være førerdækning, glasdækning, udvidet vejhjælp og lignende.

3 tips til at spare penge på bilforsikringen

Fordi det kan være svært at gennemskue, hvilket forsikringsselskab der kan tilbyde dig den bedste pris på en bilforsikring til din Renault, kan du gøre følgende for at spare lidt penge.

 1. Vær ærlig overfor dig selv omkring dit behov
  Når du skal finde ud af hvilke bilforsikring der passer bedst til dig og dit forsikringsbehov, er det vigtigt, at du vurderer, hvor stor en risiko der er, for at du laver skader. Hvis du vurderer, at der er en meget lille chance, kan du med fordel vælge en bilforsikring med høj selvrisiko, da denne kun skal betales i tilfælde af skader, og fordi du så slipper med en billig årlig præmie. Vurderer du derimod, at der er stor risiko for skader, kan det blive en dyr løsning i længden. Vær derfor ærlig overfor dig selv, så din Renault bliver dækket bedst muligt.
 2. Sammenlign bilforsikringer
  For at kunne afgøre hvilken bilforsikring der er mest fordelagtigt, bliver du nødt til at sammenligne priserne hos de forskellige forsikringsselskaber. Dette kan du enten gøre ved at ringe hvert forsikringsselskab op, eller du kan sammenligne bilforsikringerne på nettet.
 3. Prøv at forhandle prisen ned
  Når du har fundet en håndfuld forsikringsselskaber, der kan forsikre din Renault til en fornuftigt pris, kan du med fordel kontakte dem enkeltvis. Den pris du får tilbudt på nettet er ikke nødvendigvis den bedste pris som forsikringsselskabet kan tilbyde dig, og du kan derfor oftest forhandle prisen lidt ned, såfremt du tør bede om ekstra rabat. Prøv det, det betaler sig.

LÆS OGSÅ: Billig bilforsikring

De mest populære modeller fra Renault

 • Renault Twingo
  Renaults populære mikrobil, med nyeste model lanceret i 2014
 • Renault Clio
  Var Renaults mindste model inden Renault Twingo, og er to gange kåret som Årets bil i Europa
 • Renault ZOE
  En af de første rigtige elbiler
 • Renault Captur
  Renaults fortolkning af en firehjulstrækker, bygget på Clip platformen
 • Renault Megane
  En efterhånden ret udbredt lille mellemklassebil der blev lanceret første gang i 1995
 • Renault Laguna
  En ret stor mellemklassebil, der blev relanceret efter et facelift i 2011
Relaterede blogindlæg
Privatleasing af bil - Hvad er det?
Kør i din drømmebil med sæsonleasing
10 ting du altid bør have i bilen
De 7 bedste apps til bilejeren