Bilforsikring til Opel

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Opel - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Opel står for biler med god komfort i god tysk kvalitet. Som den heldige ejer af en Opel, uanset om denne er ny eller gammel, er du formentlig interesseret i at passe bedst muligt på den. Dette gør du naturligvis bedst ved at forsikre den optimalt.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Opel - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Det handler i høj grad om at finde den forsikring, der passer bedst til dig og dit behov for dækning, men i lige så høj grad om handler det om at finde et forsikringsselskab, der kan tilbyde dig en rigtig god pris på forsikringen af din Opel.

Som minimum skal du tegne en ansvarsforsikring. Dette er ikke en anbefaling, men en lov der siger at alle bilejere i Danmark skal være forsikret i tilfælde af uheld de selv forårsager. Ansvarsforsikringen går nemlig ind og dækker de udgifter, der skulle opstå i forbindelse med skader på modpartens køretøj.

Hvornår kan en kaskoforsikring betale sig?

Som sagt er ansvarsforsikringen lovpligtig, hvis du ejer en bil, men enhver anden forsikring af din Opel er valgfri og dermed op til den enkelte bilist. Den mest udbredte tillægsforsikring er kaskoforsikringen, der går ind og dækker skader på egen bil i forbindelse med eventuelle uheld.

Typisk dækker kaskoforsikringen i øvrigt parkeringsskader og andre skader, der ikke nødvendigvis er din egen skyld, men hvad den præcist dækker er op til det enkelte forsikringsselskab og er noget du bør undersøge, inden du beslutter dig for, hvilket selskab der skal have dig som kunde.

For de fleste bilejere kan en kaskoforsikring altid betale sig, og dette gælder i særdeleshed ejere af nye og næsten nye biler. Ejer du derimod en brug og tilmed udslidt model, så bør du overveje, om udgiften til kaskoforsikringen kan retfærdiggøres trods bilens lave værdi.

LÆS OGSÅ: Kaskoforsikring

De mest populære Opel modeller

 • Opel Karl
  Mikrobilen Karl er Opels nyeste skud på stammen indenfor små bybiler, og denne fås til yderst fornuftige priser. Der er tale om en gennemført kvalitetsbil, hvor den lille størrelse ikke betyder, at du nødvendigvis skal gå på kompromis med hverken kørevenlighed eller udstyr.
 • Opel Corsa
  Med mulighed for både 3 og 5 døre samt diverse udstyrspakker har du mulighed for at finde netop den Corsa, der passer til dit behov. Solid kvalitet, mekanik og komfort er nøgleord, når den populære Opel Corsa skal beskrives.
 • Opel Astra
  Leder du efter en lidt større, og mere familievenlig bil, er Opels hatchback Astra ikke et dårligt bud. Den er efterhånden lanceret i utallige udgaver, siden den udkom for første gang i 1991.
 • Opel Insignia
  Denne model i stram tysk kvalitet er en populær firmabil i Danmark grundet dens kørevenlighed og rummelighed, og blev den mest populære firmabil i 2014. Der er tale om en mellemklassebil, men Opel Insignia ligger uden tvivl i den store ende af denne kategori.