Bilforsikring til Nissan

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Nissan - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Med nøglerne til en Nissan er du den heldige ejer af et godt stykke japansk håndværk, som du formentligt ønsker at passe så godt på som muligt. Med den rette omsorg kan din Nissan holde i mange år, så hvorfor ikke få det meste ud af det?

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Nissan - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

For at være på den sikre side anbefales det, at du får forsikret din Nissan i god tid. Med en god bilforsikring er du desuden økonomisk forberedt på eventuelle ulykker, da forsikringsselskabet tager sig af det meste.

Som bilejer er det lovpligtigt, at du som minimum tegner en ansvarsforsikring, men der findes en række andre forsikringer, du kan tegne herudover. Den mest udbredte forsikring er en kaskoforsikring, der typisk inkluderer ansvarsforsikringen, da den dækker skader på egen bil såvel som på andre.

Hvilken selvrisiko kan bedst betale sig?

En faktor du især skal være opmærksom på, når du tegner en forsikring til din Nissan, er selvrisikoen, da denne afgør, hvor meget du selv skal betale, hvis uheldet er ude. Selvrisikoen er i øvrigt den faktor, der har den mest direkte effekt på din bilforsikrings pris.

Selvrisikoen fastsættes til et aftalt beløb, som er den del af udbedringen, du selv skal betale. Er din selvrisiko eksempelvis på 5.000 kr., og din skade løber op i 20.000 kr., så betaler du selv de første 5.000 kr., og dit forsikringsselskab betaler de resterende 15.000 kr.

Når du skal beslutte dig for, hvor stor eller lille selvrisikoen skal være, skal du overveje, hvor meget du reelt er i stand til at betale i forbindelse med et eventuelt uheld. Jo højere du kan sætte selvrisikoen, jo billigere bliver forsikringen af din Nissan.

LÆS OGSÅ: Billig bilforsikring

De mest populære modeller fra Nissan

 • Nissan Micra
  Micra er Nissans dynamiske citybil, og dermed deres mindste bil, der siden sin første udgivelse i 1983 er blevet relanceret hele tre gange. Modellen findes med forskellige pakker af ekstraudstyr og kan således tilpasses dine behov.
 • Nissan Leaf
  Denne nyere model fra Nissan er en elbil med lang rækkevidde og stort bagagerum, der blev introduceret i 2010. Nissan Leaf er en hatchback med 5 døre, der fås i tre forskellige varianter.
 • Nissan Note
  Note har gennemgået et omfattende facelift og står idag for god teknik, plads til familien, høj sikkerhed og en fornuftig pris som den absolut største trumf. Nissan Note er en kompakt MPV, der i øvrigt er udviklet i samarbejde med Renault.
 • Nissan Qashqai
  Denne crossover fra Nissan har, trods Nissans lave forventninger, været den mest solgte bil i klassen og er fortsat yderst populær. Nissan Qashqai har en økonomisk motor og en yderst god komfort.