Bilforsikring til Mercedes

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Mercedes - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Mercedes-Benz eller bare Mercedes er et tysk bilmærke under Daimler AG, som blev grundlagt i 1926. Mercedes' slogan er "The best or nothing" ("Det bedste eller ingenting"), og du får derfor kun det bedste af det bedste med en Mercedes - uanset om den er ny eller brugt. For at undgå økonomiske bekymringer, så du dermed kan køre mere bekymringsfrit, bør du tegne en god og dækkende bilforsikring til din Mercedes.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Mercedes - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Mercedes-brandet har gennem tiderne både produceret personbiler, lastbiler, luksusbiler, omnibusser, flymotorer og meget andet - Alt sammen af højeste kvalitet. Dette er blandt andet årsagen til at deres logo, der udgøres af den tretakkede stjerne, peger i retningerne til lands, til vands og i luften.

Med din lækre Mercedes holdende i indkørslen vil du gerne forsikre den billigt, men samtidig ordentligt. Foruden den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker de skader du måtte forvolde andre og deres biler, så bør du også have en kaskoforsikring, når du har en så stor og dyr bil, som en Mercedes er. Kaskoforsikringen dækker de skader, som andre forvolder din bil. Disse kan f.eks. komme ud for et biluheld eller når din bil holder parkeret.

Ekstra dækninger til din Mercedes

Der findes efterhånden mange måder at forsikre sin bil på. De forskellige tillægsforsikringer bliver mere og mere specifikke, og du kan derfor nemt og billigt dække de behov du har. På den måde betaler du heller ikke for forsikringer, som du ikke har behov for. Nogle af de mest populære tillægsforsikringer er følgende:

 1. Glasdækning
  Glasdækning er som regel et tilkøb i forlængelse af din kaskoforsikring. Får du skader på dine ruder, som kan repareres uden at ruderne udskiftes, så dækker glasdækningen reparationen fuldt ud. Skal dine ruder derimod udskiftes, skal du selv betale den selvrisiko, som der er på din forsikring.
 2. Førerdækning
  Selvom du får en øget dækning med en kaskoforsikring, så er du som bilist ikke selv 100 % dækket uden at du har en førerdækning. Førerdækningen dækker varige mén såsom tab af arbejdsevne og tandskader. Denne tilkøbsforsikring kan hurtigt være tjent ind, hvis du f.eks. bare ligger på sygehuset i et par dage eller må gå hjemme i et par dage, efter at du f.eks. har været involveret i et trafikuheld og dermed ikke kan arbejde.
 3. Retshjælpsforsikring
  En retshjælpsforsikring er inkluderet i din kaskoforsikring, og den skal derfor ikke aktivt tilkøbes dine andre forsikringer. Du får med andre ord retshjælpen gratis med oven i din almindelige kaskoforsikring. Retshjælpsforsikringen dækker i de fleste tilfælde de sagsomkostninger der måtte være i forbindelse med eventuelle private retssager. Disse retssager omhandler som regel skader, som din kørsel i bilen har forvoldt. Forsikringen dækker typisk både omkostninger i forbindelse med retssagen og de omkostninger, som du eventuelt dømmes til at betale.

LÆS OGSÅ: Billig bilforsikring

De mest populære modelklasser fra Mercedes-Benz

Personbiler

 • A-klassen
  Den mindste i modelserien. den første generation kom på gaden i 1997, og de efterfølgende generationer kom i 2004 og 2012. det var den første personbil fra Mercedes-Benz med forhjulstræk og i den lille mellemklasse.
 • B-klassen
  Er en kompakt MPV, som ofte er en mere fleksibel bil, hvor sæderne f.eks. kan lægges ned enkeltvis eller fjernes helt. Dette gør bilen mere brugbar for familier med mange behov til pladsen i bilen.
 • C-klassen
  Den mindste model i serien med baghjulstræk. Findes i 3 udgaver som både 2-dørs (coupé), 4-dørs (sedan) og 5-dørs (stationcar)
 • S-klassen: Den største sedan-model, som ligger i den højeste prisklasse. Topmodellen, Mercedes S65 AMG, kan accelere fra 0 til 100 på 4,5 sekunder.

Sportsvogne

 • SL-klassen
  SL-klassen er dyrere end SLK-klassen, som dog begge er i roadster kategorien, grundet deres lange og slanke udseende.
 • SLK-klassen
  Kendetegnet for SLK-klassen er det foldbare ståltag (Vario-taget), som forsvinder fuldstændigt, når det er foldet tilbage i bagagerummet. Ifølge Mercerdes-Benz er SLK ikke en forkortelse, men serien beskrives ofte som Sportslig, Let og Kompakt.