Bilforsikring til Hyundai

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Hyundai - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Som ejer af en Hyundai, ny som brugt, er det vigtigt at få bilforsikringen i orden hurtigst muligt. Dette beskytter din bil bedst muligt, ligesom at det er den mest fornuftige økonomiske løsning for dig, da du i tilfælde af skader slipper for store uforudsete udgifter.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Hyundai - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Som minimum skal du, som bilejer i Danmark, tegne en ansvarsforsikring. Dette er et lovkrav, da det er ansvarsforsikringen der dækker skader på andre og deres biler, hvis du er skyld i et uheld. Sådan er danske bilister bedst muligt sikret kompensation for de udbedringer, der skal ske i forbindelse med ulykker, som de ikke selv er skyld i.

Udover ansvarsforsikringen er der mange, der vælger at tegne en kaskoforsikring, og dette især hvis der er tale om en ny bil. Kaskoforsikringen er en ekstra forsikring, der går ind og dækker de skader, som du eventuelt forårsager på egen bil.

Hvem er dækket af en bilforsikring?

Når bilforsikringen skal tegnes, så er det bilens primære bruger, der skal stå noteret. Det betyder naturligvis ikke at din ægtefælle, kæreste eller børn ikke kan bruge bilen, men det er vigtigt at have i mente, hvem der kommer til at bruge bilen mest, når du skal forsikre din Hyundai. Typisk kan du skrive flere brugere på bilen for at være dækket helt ind.

Dette betyder naturligvis, at det ikke kun er dumt at få forældrene til at tegne din bilforsikring, men at det faktisk er direkte ulovligt at tegne bilforsikringen i det forkerte navn. Selvom det er fristende at spare lidt på forsikringen af din Hyundai, så er det ikke den rigtige måde at gøre det på.

Låner du din bil ud, så dækker bilforsikringen typisk, men det er vigtigt, at du undersøger det enkelte forsikringsselskabs regler i forbindelse med udlån af bil, så du slipper for ubehagelige overraskelser.

LÆS OGSÅ: Sammenlign bilforsikring

De mest populære modeller fra Hyundai

 • Hyundai i10
  Den lille succes af en minibil er Hyundais mindste personbil, der er testvinder i diverse medier, og som i øvrigt har modtaget Red Dot Design Awarden. Og så er den oven i købet utrolig fornuftig i pris.
 • Hyundai i20
  En nydeligt minibil fra Hyundai der også fås i en og mere økonomisk diesel-model. Hyundai i20 har de samme skrå lygter, der kendetegner de fleste hyundai-modeller og dette, kombineret med klassens bedste benplads og et kækt design, gør bilen til et godt bud.
 • Hyundai i30
  Selvom det ikke er længe siden at Hyundai i30 blev introduceret, har den allerede fået sig et visuelt facelift. Den prisvenlige mellemklassebill er en populær Hyundai-model og en af de mest udbredte modeller på det danske bilmarked grundet solide køreegenskaber og lækre features.
 • Hyundai i40
  En populær bil der især er kendt for sit flotte design, som minder meget om den tidligere Hyundai Sonata, der stadig forhandles i USA. Det er både en bil der er populær blandt familier og som firmabil, da den også findes i en stationcar-udgave.