Bilforsikring til Ford

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Ford - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

På trods af det store fokus Ford har på komfort og køresikkerhed, bør du investere i en god bilforsikring og slippe for bekymringer for eventuelle uheld. Hvis du har den rette bilforsikring, er der ingen grund til søvnløse nætter fulde af bekymring, da du i så fald er sikret dækning ved udbedring af eventuelle skader.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Ford - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Med en Ford står du generelt ret godt hos de fleste forsikringsselskaber, da den amerikanske bilgigant leverer nogle kvalitetsbiler, der ikke udgør den helt store risiko i trafikken. Især den nye Ford Fiesta er en populær bil i Danmark sammen med den familievenlige Ford Focus.

Uanset hvilken model du har valgt at købe, og uanset om der er tale om en spritny model fra forhandleren, eller en ældre model du har købt brugt, bør du overveje at tegne en fornuftig bilforsikring til din Ford. En bilforsikring til din Ford kan typisk fås forholdsvist billigt, så der er altså ingen grund til ikke at undersøge markedet.

Hvad dækker en bilforsikring?

For at gøre en lang historie kort så er det dig selv, der bestemmer hvor meget, og hvad din bilforsikring skal dække. Det kommer nemlig an på, hvilken bilforsikring du tegner til din Ford, og hvilke tillægsforsikringer du ønsker at tilføje. Den billigste bilforsikring vil kun dække den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker skader du forvolder andre og deres ejendele.

Hvis du derudover ønsker at få dækket skader på egen bil, få erstatning for varige mén efter eventuelle uheld eller for at ødelægge bilens ruder, er der også råd for det. Med tillægsforsikringer som kaskoforsikring, førerdækning og glasdækning kan du nemlig få disse skader dækket. Der findes desuden en række andre tillægsforsikringer, som du kan overveje at inkluere i din forsikring.

Prisen på din bilforsikring afhænger dels af den dækning du ønsker men også af en række andre faktorer. Du bliver blandt andet spurgt ind til den specifikke Ford model, du ønsker at forsikre, og dette er helt ned til antal døre, motorstørrelse og årgang. Derudover vil de fleste forsikringsselskaber spørge ind til din alder, anciennitet, området du bor i, og hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Hvilken selvrisiko du ønsker påvirker også prisen, og her kan du med fordel tænke taktisk.

LÆS OGSÅ: Bilforsikring

De mest populære modeller fra Ford

 • Ford Ka
  Mikrobilen Ka er en af de mindste og mest prisvenlige Ford modeller
 • Ford Fiesta
  Efterhånden lidt af en klassiker indenfor minibilerne, der nu har rundet ottende generation
 • Ford Focus
  Først lanceret i 1998, men med anden generation fra 2004
 • Ford Mondeo
  En populær familie- og firmabil, der både har været kåret som Årets Bil i Europa og Årets Brugtbil i Danmark
 • Ford C-MAX
  Ford C-MAX er en relancering af Ford Focus C-Max, fra 2003
Relaterede blogindlæg
Privatleasing af bil - Hvad er det?
Kør i din drømmebil med sæsonleasing
10 ting du altid bør have i bilen
De 7 bedste apps til bilejeren