Bilforsikring til Fiat

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Fiat - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Har du endelig fået investeret i en spritny Fiat? Eller har du været så heldig at finde en brugt Fiat til en fornuftig pris? Så er næste skridt at finde den rette bilforsikring, så du ikke står med skægget i postkassen, hvis du uheldigvis skulle komme til at skade enten din egen bil eller andres.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Fiat - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, men det er derimod valgfrit, hvilken dækning du tegner derudover. Grunden til at ansvarsforsikringen er lovpligtig er, at du, ved uheld du selv er skyld i, bliver erstatningspligtig for de skader, som du kan komme til at påføre andre og deres biler.

Eksempler på valgfri dækning er kaskoforsikring, førerdækning, udvidet vejhjælp og glasdækning. Især kaskoforsikringen er udbredt, da denne dækker skader på din egen bil i forbindelse med eventuelle uheld. Især ved nyere biler anbefales det at tegne en kaskoforsikring, mens det ved ældre og brugte biler bør vurderes, om det kan betale sig i sidste ende.

3 veje til en billigere bilforsikring

Typisk er bilforsikringen en ret stor post i budgettet, hvorfor de fleste bilejere vil være glade for at få et par tips til, hvordan forsikringen af din Fiat kan gøres billigere. Det er faktisk slet ikke umuligt at finde en billigere bilforsikring, du skal bare læse med her.

 1. Sammenlign priser
  Det kan sjældent betale sig at tage det første og det bedste forsikringstilbud, som du støder på, når du skal have forsikret din Fiat. Det er derimod en rigtig god ide at undersøge forsikringsselskabernes tilbud online, og så indhente tilbud på forsikringen af netop din bil. Sådan skaber du lidt sund priskonkurrence, og du kan i ro og mag beslutte dig for, hvilket forsikringsselskab der er mest fordelagtigt for dig.
 2. Sæt selvrisikoen op
  Da selvrisikoen er den faktor, der har den mest direkte effekt på den pris, som du får tilbudt, er det oplagt at manipulere lidt med prisen gennem taktisk valg af selvrisiko. Du skal naturligvis overveje, hvor stor en selvrisiko du har råd til at betale, hvis uheldet er ude, men sætter du din selvrisiko højt, så kan du virkelig spare nogle penge på den årlige præmie.
 3. Få en samlet pris
  Når du skal indhente tilbud på en bilforsikring til din Fiat, så kan du med fordel anmode om at få en samlet pris på alle dine forsikringer. I stedet for at sprede dine forsikringer ud mellem forskellige forsikringsselskaber, kan du, ved at samle dem hos ét selskab, virkelig spare nogle penge. Derudover giver mange af de danske forsikringsselskaber dig et par ekstra års anciennitet oven i hatten - Du skal bare spørge.

LÆS OGSÅ: Beregn bilforsikring

De mest populære Fiat modeller

 • Fiat 500
  Den sporty minibil, der i øvrigt er et genfødt designikon, er blevet en enorm succes på det danske bilmarked i løbet af få år og fås i utallige versioner. Især 500C modellen er, med sit elektroniske stoffoldetag, blevet et populært alternativ til de dyrere cabrioleter.
 • Fiat Punto
  Punto'en er en lidt større Fiat model end Fiat 500, men har næsten samme motor hvilket gør prisen lav både som ny og brugt bil. Punto'en går under kategorien 'minibil' og kom på markedet tilbage i 1993 for første gang som efterfølgeren af Fiat Uno.
 • Fiat 500L
  Fiat 500L er en nyere opgradering af den populære Fiat 500, og fås både i den klassiske version, en trekking model og en håndfuld andre. Det er især det rummelige bagagerum, der giver den høje karakterer og gør den mere familievenlig.
 • Fiat Panda
 • Denne humørbombe af en bil er et bud fra Fiat på en minibil med god brændstoføkonomi og praktiske løsninger. Der er tale om en rummelig bybil, der ikke ødelægger budgettet uanset om den købes fra ny eller brugt.