Bilforsikring til Chevrolet

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Chevrolet - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Uanset om du netop har kørt din Chevrolet ud fra forhandlerens garage eller om det er en bil du har haft i flere år, så hører en bilforsikring sig til. Ansvarsforsikringen er lovpligtig, da den dækker skader på andre ved eventuelle uheld, men kaskoforsikringen er valgfri.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din Chevrolet - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Med mindre din Chevrolet er både brugt og gammel i en sådan grad at værdien af bilen ikke kan retfærdiggøre udgiften til en kaskoforsikring anbefales det at du tegner en sådan kaskoforsikring. Kaskoforsikringen går nemlig ind og dækker udgifterne ved udbedring af skader på din egen bil.

Når du går på jagt efter en god bilforsikring kan det virkelig betale sig at have dit behov for dækning i mente, så du ikke ender ud med en forsikring til din Chevrolet der er langt dyrere end nødvendigt, fordi den inkluderer dækninger eller tillægsforsikringer du ikke får brug for.

5 ting der påvirker bilforsikringens pris

For at udregne prisen på din bilforsikring benytter de fleste forsikringsselskaber en række risikofaktorer. Hvor meget de hver især vægter i bedømmelsen af den endelige pris er desværre ikke til at sige, men det er disse faktorer, som du skal overveje, når din Chevrolet skal forsikres.

 1. Din alder
  Generelt har din alder stor betydning for, hvor stor en risiko du, som kunde, udgør for forsikringsselskaberne, og det er aldersstatistikkerne der tages i betragtning her. Unge mellem 18 og 25 står, statistisk set, for langt flere skader end nogen anden målgruppe, og skal derfor betale mere for at forsikre en Chevrolet.
 2. Kørselserfaring
  Typisk benytter forsikringsselskaberne termen anciennitet til at beskrive din kørselserfaring da det dækker over, hvor mange år du har haft bilforsikring, og dermed kørt bil, samt hvor mange skader, du tidligere har lavet. Jo bedre anciennitet, jo lavere pris er der tale om.
 3. Bilen der skal forsikret
  Når du skal have oplyst prisen på en bilforsikring bliver du bedt om at udfylde den specifikke Chevrolet model, da faktorer som antal hestekræfter og størrelsen på motoren har betydning for din endelig pris. Mindre biler forventes at udgøre en mindre risiko for forsikringsselskaberne, og derfor er de typisk billigere.
 4. Dit postnummer
  Ved forsikringsselskabernes risikovurderingen af dig som forsikringskunde indgår dit postnummer. Det handler igen om statistik, men også om hvorvidt du i din daglige kørsel kører inde i byer eller over længere strækninger, og dermed på højere hastigheder. Flytter du adresse, skal du derfor oplyse dette til dit forsikringsselskab.
 5. Selvrisikoen
  Størrelsen på din selvrisiko er den faktor der har den mest direkte indvirken på prisen for din bilforsikring. Jo lavere en selvrisiko jo dyrere vil forsikringen af din Chevrolet blive og omvendt, men det er vigtigt at du overvejer hvor stor en risiko du er i stand til at betale hvis uheldet skulle være ude.

LÆS OGSÅ: Billig bilforsikring

De mest populære modeller fra Chevrolet

 • Chevrolet Spark
  Som en af Danmarks billigste biler er denne moderne mikrobil super populær blandt de danske bilister. Bilen sikkerhedsniveau og størrelse afføder typisk en billig bilforsikring, som kun kan siges at være et ekstra plus.
 • Chevrolet Aveo
  Aveo er en minibil med både friskt design og en billig pris - især hvis du køber den brugt, er der tale om en minibil indenfor til en virkelig fornuftig pris. Modellen er, trods klassificeringen som minibil, beskrevet af mange som værende en rummelig bil.
 • Chevrolet Cruze
  Cruze-modellen fås med både 4 og 5 døre og navnet dække ri virkeligheden over en platform som hele 3 forskellige biler er bygget på. Det er derfor muligt at finde en Chevrolet Cruze til næsten alle behov.
 • Chevrolet Captiva
  Med sin rummelighed og gode køreegenskaber er det ikke en overraskelse at denne SUV er blevet en anerkendt bil i Europa. Bilen er koreansk bygget og er relativ billig trods sin størrelse.