Bilforsikring til BMW

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din BMW - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Det er langt fra en tilfældig beslutning, når du investerer i en BMW, og af samme grund er du formentlig meget interesseret i at passe så godt på dit flotte køretøj som muligt. Selvom du måske kører fornuftigt for at undgå ulykker, er disse ikke altid til at komme udenom, da det ikke altid er bilistens egen skyld, hvorfor du bør finde dig en god bilforsikring.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din BMW - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Hvis uheldet skulle være ude, så vil du prise dig lykkelig for at have tegnet den rette bilforsikring til din BMW for ikke at stå med en uoverskuelig regning fra værkstedet der skal betales. Med den rette bilforsikring er både du og din BMW sikret i tilfælde af ulykker.

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt at du tegner en ansvarsforsikring som minimum, men har du nøglerne til en lækker BMW, anbefales det uden tvivl, at du desuden tegner en kaskoforsikring. Der findes også en række andre tillægsforsikringer, som du kan overveje.

3 typiske tillægsforsikringer

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige forsikringer du kan vælge at tegne til din BMW udover den lovpligtige ansvarsforsikring - Men hvilke skal man tegne og hvad dækker de egentlig? Her giver vi 3 bud på de mest udbredte tillægsforsikringer i Danmark.

 1. Kaskoforsikring
  Kaskoforsikringen går ind og dækker de skader, som du påfører din egen bil, modsat ansvarsforsikringen der kun dækker modparten. Skader på egen bil der dækkes af kaskoforsikringen inkluderer dog sjældent stenslag eller andre skader på bilens ruder.
 2. Glasdækning
  Glasdækning er oftest et tilkøb du kan gøre dig til din kaskoforsikring, der, som navnet antyder, dækker skader på bilens ruder. Kan skaden repareres uden ligefrem at udskifte ruden så dækker forsikringen alle omkostninger, men der er tale om en selvrisiko hvis ruden skal udskiftes.
 3. Førerdækning
  Vælger du at tegne en førerdækning, får du dækket skader på føreren af bilen i eventuelle uheld. Dette kan være alt fra fysoiterapeutisk behandling til tandskader og tab af erhvervsevne. Det er typisk en ret billig tillægsforsikring og kan derfor være ret godt givet ud.

De mest populære modeller fra BMW

 • BMW i3
  En elbil der kombinerer mobilitet og bærerdygtighed med køreglade og komfort. Den særligt udviklede elmotor er næsten lydløs og er emissionsfri, hvilket giver en fantastisk køreoplevelse.
 • BMW i8
  Den flotte BMW i8, storebror til i3, har redefineret sportsvognen med sine revolutionære specifikationer. Der er tale om en hybrid sportsvogn med et højvoltbatteri, der sørger for, at du kommer langt på en enkelt opladning.
 • BMW 3-serie Sedan
  Denne model fra BMW er blevet beskrevet som 'indbegrebet af køreglæde' med sin sportslighed og fremtidsorienterede funktioner og teknologier. BMW 3-seriens Sedan er desuden den mest solgte BMW-model nogensinde.
 • BMW X5
  X3'eren er BMW's første og største SUV udviklet til det amerikanske marked, men der er nogle heldige danskere, der ligeledes kører rundt i denne skønhed af en bil. Faktisk er det sådan, at BMW X5 er den ledende model på markedet for luksus firehjulstrækkere.