Bilforsikring til SEAT

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din SEAT - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Uanset om du har valgt at købe en brugt og måske ældre SEAT, eller om du har valgt en af deres prisdygtige modeller helt nylakeret fra fabrikken, så er det vigtigt, at du allerede fra start overvejer, hvilken forsikring du får behov for.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din SEAT - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Selv hvis du vurderer, at du ikke får behov for en kaskoforsikring, så er du, som dansk bilejer, forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring. Dette er den minimale form for dækning du kan tegne men kræves, da den dækker skader på modparten i et eventuelt uheld.

Kaskoforsikringen er til gengæld valgfri, men det anbefales på det kraftigste, at du overvejer denne, og dette især hvis du køber din bil fra ny. Pengene du betaler for din kaskoforsikring, der i øvrigt inkluderer en ansvarsforsikring, er godt givet ud, hvis du er indblandet i et uheld og værkstedsregningen bliver uoverskuelig stor.

3 valgfri tillægsforsikringer

Udover kaskoforsikringen findes der en række andre valgfri forsikringer, der kan købes som tilvalg til din kaskoforsikring af din SEAT. Tag en snak med dit forsikringsselskab om, hvilke forsikringer der bedst kan betale sig for dig og læs kaskoforsikringens vilkår grundigt igennem inden, så du undgår at betale for dobbelt dækning.

 1. Førerdækning
  Kaskoforsikringen dækker ikke skader på føreren af bilen, hvorfor du anbefales at tegne en førerdækning. Den er typisk ikke særlig dyr, og pengene er hurtigt tjent ind, såfremt du skulle opleve varige mén efter ulykken eller skal have dækket tab af erhvervsevne og tandskader.
 2. Friskadedækning
  Med en friskadedækning opnår du endnu større dækning end ved kun at have din kaskoforsikring, da friskadedækningen dækker bestemte skader på bilen, uden at din selvrisiko eller årlige præmie stiger. Den vil dog typisk kun dække uforsætlige skader.
 3. Glasdækning
  Med en glasdækning får du dækket skader på ruderne i bilen. Kan skaderne udbedres uden at udskifte ruden, så dækker forsikringen hele beløbet, men er det derimod nødvendigt at udskifte ruden, så skal du betale en selvrisiko og dermed være med til at betale en lille del af det samlede beløb.

LÆS OGSÅ: Bilforsikring

De mest populære modeller fra SEAT

 • SEAT Mii
  Den kompakte Seat Mii er den mindste bil i Seats sortiment, men størrelsen sætter ikke begrænsninger for hverken køreglæden eller den eminente teknik, der på magisk vis har fundet plads i den lille Seat Mii. Prisen er yderst fornuftigt, og bilen kører langt på literen.
 • SEAT Ibiza
  Også Ibiza er en af Seats minibiler, men er knap så ny som den nye lillebror Mii. Ibiza har været på markedet siden 1984 men har fået utallige facelifts siden. Den findes i dag i både 3- og 5-dørs samt som stationcar.
 • SEAT Toledo
  Toledo er en Seat model med mere plads til hverdagen, og et smukt design, trods klassificeringen som en mellemklassebil. Kombinationen af coupéens udseende, og stationcarens gode plads, gør Seat Toledo til en oplagt familiebil.
 • SEAT Leon
  Seat Leon er ligeledes en mellemklassebil fra den spanske bilfabrikant. Den dynamisk designede udgave af en familiebil har en turbobenzinmotor installeret og har en yderst brugervenlig kabine.