Bilmærker

Her kan du indhente tilbud på din bilforsikring - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Hvilken bil kører du i?

Når du er på jagt efter en god billig bilforsikring til en rimelig pris, så skal du være opmærksom på at din bil har stor betydning for, hvilken pris du kan få tilbudt af forsikringsselskaberne. Der vil eksempelvis være stor forskel på, om du kører i en lille bybil eller i en stor firehjulstrækker, og der vil være forskel på, om du kører en Kia eller en Mercedes.

Her kan du indhente tilbud på din bilforsikring - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

Audi

Audi
På trods af at tyske Audi blev grundlagt i 1910, var det først da Audi i 1932 slog sig sammen med tre andre bilproducenter, at logoet med de fire ringe kom til. I dag er Audi en del af VAG-koncernen, der står for tyske kvalitetsbiler.

Læs mere om bilforsikring til Audi.


BMW logo

BMW
Tyske BMW står ikke kun for produktion af BMW biler, men af Mini-bilmærket, diverse motorer og motorcykel-mærkerne BMW Motorrad og Husqvarna. Noget de fleste ikke ved er, at BMW er moderselskab til Rolls-Royce Motor.

Læs mere om bilforsikring til BMW.


Chevrolet -logo

Chevrolet
Chevrolet hører under den amerikanske producent General Motors. Bilmærket har fået sit navn efter racebilkører Louis Chevrolet, der grundlagde selskabet tilbage i 1911 sammen med William C. Durant, der desuden grundlagde General Motors.

Læs mere om bilforsikring til Chevrolet.


Citroën -logo

Citroën
Citroën, en del af PSA Peugeot-koncernen, er et fransk bilmærke der grundlagde deres første bilfabrik i 1919. Citroën C4 Cactus, er desuden kåret som Årets Bil i Danmark i 2015.

Læs mere om bilforsikring til Citroën.


Fiat logo

Fiat
Med hovedsæde i Torino er Fiat en ægte italiensk bilfabrikant, der blev grundlagt i 1899. Udover biler har Fiat gennem historien produceret alt fra jernbanevogne og lokomotivmotorer til militærkøretøjer og flyvemaskiner.

Læs mere om bilforsikring til Fiat.


Ford logo

Ford
Den amerikanske bilgigant Ford er den femtestørste bilproducent i hele verden. Det danske datterselskab er endvidere et af de ældste europæiske datterselskaber. Den populære familiebil Ford Mondeo er både blevet kåret som Årets Bil i Europa og Årets Brugtbil.

Læs mere om bilforsikring til Ford.


Hyundai

Hyundai
Den multinationale bilproducent Hyundai er sydkoreansk, og sammen med Kia udgør de Hyundai Motor Group, der er den fjerdestørste bilfabrikant i verden. Hyundais biler sælges i ca. 200 lande på verdensplan.

Læs mere om bilforsikring til Hyundai.


Kia logo

Kia
Det sydkoreanske bilmærke, og bilproducent, er delvist ejet af Hyundai Motor Group, og minibilen Kia Rio står i front med branchens laveste CO2-værdier.

Læs mere om bilforsikring til Kia.


Mercedes -Benz

Mercedes-Benz
Det tyske bilmærke Mercedes-Benz blev grundlagt tilbage i 1926, og den dag i dag får du stadig en bil i en klasse for sig, hvis du investerer i en Mercedes. Det er ikke tilfældigt, at deres slogan lyder "The best or nothing".

Læs mere om bilforsikring til Mercedes.


Nissan -logo

Nissan
Nissan er en del af den japanske Nissan Concern, der er et af Japans største virksomhedskonglomerater. Faktisk betyder Nissan "japansk fremstillet" på japansk, hvilket forhåbentlig siger noget om kvaliteten af Nissans biler.

Læs mere om bilforsikring til Nissan.


2000px -Opel -Logo -2011-Slogan -Vector

Opel
Det tyske bilmærke Opel, hører i dag til General Motors koncernen. Oprindeligt fremstillede Opel symaskiner og senere cykler og motorcykler. Bilproduktionen startede først i 1898, næsten 25 år efter at firmaet blev grundlagt.

Læs mere om bilforsikring til Opel.


oeugeot logo

Peugeot
Det franske bilmærke er ligeledes en del af PSA Peugeot Citroën koncernen, som er Europas næststørste bilfabrikant. Kias mange modeller har flere udmærkelser bag sig, blandt andet blev Peugeot 308 kåret som Årets Bil i Europa i 2014.

Læs mere om bilforsikring til Peugeot.


Renault -logo

Renault
Franske Renault er en af verdens ældste og største bilfabrikanter, med betydelige aktieandele i både Nissan Motor og Automobile Dacia. Deres populære model Renault Clio er hele to gange blevet kåret som Årets Bil i Europa.

Læs mere om bilforsikring til Renault.


Seat

SEAT
Den spanske bilfabrikant startede sin produktion tilbage i 1950, hvor fabrikken producerede Fiat modeller. Idag er SEAT et datterselskab til Volkswagen Group og markedsføres som det unge og sporty brand i deres portefølje.

Læs mere om bilforsikring til SEAT.


Skoda logo

Skoda
Tjekkiske Skoda blev et 100% datterselskab til Volkswagen Group i år 2000. Et af Skodas nyeste skud på stammen, Skoda CitiGo blev, trods sin kompakte størrelse, kåret til Året Bil i 2013.

Læs mere om bilforsikring til Skoda.


2000px -Suzuki _logo _2

Suzuki
Den multinationale japanske virksomhed har, i deres bilproduktion, specialiseret sig i de kompakte biler og de helt store firehjulstrækkere. Udover at være kendt for sine biler så er Suzuki desuden et af de mest sælgende motorcykelmærker i Danmark.

Læs mere om bilforsikring til Suzuki.


toyota logo

Toyota
Det japanske bilmærke Toyota hører til Toyota Motor Corporation, der er verdens største bilproducent. Toyotas mest populære modeller i Danmark inkluderer den lille Aygo, familiebilen Avensis og hybridbilen Prius.

Læs mere om bilforsikring til Toyota.


VW logo

VW
Det tyske bilmærke Volkswagen er en del af Volkswagen Group, som er Europas største bilproducent, og som desuden ligger blandt verdens tre største bilproducenter. Den nyere VW Up! løb med førstepladsen over mest solgte bil i Danmark i 2014.

Læs mere om bilforsikring til VW.

LÆS OGSÅ: Billig bilforsikring

Relaterede blogindlæg
Privatleasing af bil - Hvad er det?
Kør i din drømmebil med sæsonleasing
10 ting du altid bør have i bilen
De 7 bedste apps til bilejeren