Typer af bilforsikringer

Indhent et uforpligtende tilbud på din bilforsikring - Det er både nemt og gratis
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Find den rigtige bilforsikringstype her

Hvilken bilforsikring skal man vælge, og hvorfor? Det er selvfølgelig et spørgsmål der kræver et meget individuelt svar, og det kommer i høj grad an på hvilken dækning du ønsker. Her kan du bestille 3 uforpligtende tilbud på en bilforsikring, der netop er tilpasset dit forsikringsbehov - Nemt og hurtigt. 

 

Collision

Ansvarsforsikring
Den lovpligtige ansvarsforsikring er den mest basale bilforsikring, som kun dækker skader på andre personer eller biler. Du og din bil er derfor ikke selv dækket af din ansvarsforsikring, og står derfor selv for udbedring af skader.

Læs mere om ansvarsforsikring


Car 97

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen kan ses som en udvidet ansvarsforsikring, og anbefales til bilister med en nyere eller dyr bil. Udover dækningen inkluderet i ansvarsforsikringen, får du også dækket de skader der forekommer på egen bil.

Læs mere om kaskoforsikring


Laptop 112

Online bilforsikring
Du har sikkert hørt at det kan betale sig at sammenligne bilforsikringer på nettet, inden du beslutter dig for hvilken bilforsikring der er bedst eller billigst. Nu har du mulighed for også at tegne forsikringen og betale online.

Læs mere om online bilforsikring


Handshake3

Bilejerskifteforsikring
Ved køb af en brugt bil kan man kun forvente sig, at bilen bærer præg af brug og slid, men de store fejl og mangler kan du nu forsikre dig imod ved at tegne en bilejerskifteforsikring, der dækker bilens motor, gearkasse og andre mekaniske dele.

Læs mere om bilejerskifteforsikring.


Bilforsikringstyper -bilforsikring Med Vejhjaelp

Bilforsikring med vejhjælp
Når du tegner en bilforsikring, har du sikkert opdaget, at du også har mulighed for at tilkøbe en pakke med vejhjælp. De fleste forsikringsselskaber som tilbyder bilforsikringstyper, har enten deres egen serviceordning, eller en aftale med en samarbejdspartner som tilbyder vejhjælp.

Læs mere om bilforsikring med vejhjælp.

 

Indhent et uforpligtende tilbud på din bilforsikring - Det er både nemt og gratis Bestil tilbud
- tager under et minut
Relaterede blogindlæg