5 trin som vil spare dig penge på biludgifterne

Er du bilejer, så er bilposten sikkert en af de tungere poster i budgettet ved siden af boligen. Her hos Mikonomi.dk har vi fundet 5 trin, som du kan bruge til at spare penge på de samlede biludgifter. Det kan variere fra ejer til ejer, hvor det er letteste at implementere følgende trin, men der er altså penge at spare, hvis tiden sættes af til det.

En af de største besparelser kan i de fleste tilfælde findes hos dit forsikringsselskab, da en billig bilforsikring for de fleste danskere et let opnåelig, hvis markedet undersøges blot en lille smule.

Vi har udarbejdet en infografik, som giver dig det nødvendige overblik over de biludgifter, du selv kan nedbringe, og opnå besparelser der kan ses i budgettet.

Spar penge på biludgifter - hvordan?

Følgende trin vil tage udgangspunkt i at spare penge ved bilkøbet, på vedligeholdelsen,
på tankningen, på forsikringen og når du selv er ude at køre. Det er både op til dig som bilejer, hvor meget tid du ønsker at sætte af til besparelserne, og hvor villig du er til at ændre dine kørevaner.

Vi har valgt at inkludere besparelser, som vi mener er opnåelige for den gennemsnitlige bilejer. Flere af punkterne har et mere langsigtet potentiale, hvis besparelser indfries mest effektivt, ved en kombination af dem som synes mest relevante for dig som bilejer.

 

Hvis du ønsker at bruge denne infografik, er du velkommen til at kopiere nedenstående HTML-kode:

<div style="clear:both"><a href="https://www.mikonomi.dk/blog/2017/04/spar-penge-paa-dine-biludgifter">
<img src="https://www.mikonomi.dk/media/912980/spar_penge_paa_biludgifter.png" width="100%" title="5 trin som vil spare dig penge på biludgifterne" alt="5 trin som vil spare dig penge på biludgifterne" border="0" />

 

Relaterede blogindlæg