Hold en brandsikker jul

Det er snart december, og det betyder, at julen står for døren. Dette indebærer ofte en masse dekorationer og diverse lys til at skabe julehygge og julestemning i hjemmet. Julehygge vil sjældent associeres med fare og ødelæggelse, men der skal faktisk ikke meget til, at det kan gå galt.

Det er sådan, at der kan være stor risiko for uheld i juletiden, da der let kan opstå brand i forbindelse med julelys som tit er i nærheden af forskellige dekorationer, som oftest er af meget brandbart materiale.

Forebyg skaden

Der er mange måder hvorpå man kan undgå at skulle have fat i sit forsikringsselskab i juletiden og dokumentere diverse genstande i stedet for at hygge om familien og holde jul.

Her på Mikonomi.dk har vi lavet en fin infografik for, hvordan du holder en brandsikker jul.

Hold En Brandsikker Jul

LÆS OGSÅ: Indboforsikring

Relaterede blogindlæg