A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21. oktober 2021

Gør dit hus vinterklar

Ingen håndværker ekspertise er nødvendig

Efteråret er stille og roligt i gang, og vinteren nærmer sig. For at være forberedt til den mørke, kolde vinterperiode, er det en god idé, at starte med at gør huset vinterklar, inden det bliver uoverskueligt. Tit kan der nemlig opstå skader, som kunne have været undgået ved forebyggelse og vedligehold - og skader opstået som følgende af manglende vedligehold er ikke dækket af dine forsikringer.

Du behøver ikke at have nogen særlig ekspertise indenfor håndværkerfaget eller lignenden, så det burde være lige til at klare. I den anledning har vi her på Mikonomi.dk lavet en liste med råd til, hvordan du kan gøre dit hus vinterklar. Følg rådene og få en god start på vinteren.

Goer Dit Hjem Vinterklar

LÆS OGSÅ: Husforsikring