13 ting du kan spare penge på at købe nu, men først skal bruge til sommer

Efteråret er over os og vi skal igen til at vænne os til regnvejrsdage og koldt vejr. Lige nu virker sommeren langt væk. Selvom det ikke er ret længe siden vi oplevede sommer lignende standarder i september, med sol og op mod 30 grader.

For at komme i sommerstemning og få tankerne væk fra det triste og grå vejr, har Mikonomi.dk udarbejdet en infografik. En infografik, der indeholder 13 ting, du passende kan erhverve dig nu, så du er klar til sommeren - og tilmed spare penge.

Hvor meget kan du spare?

Besparelserne i infografikken er taget med udgangspunkt i sammenligningstjenesten Pricerunner.dk priser og de generelle tendenser på det danske marked. På nogle af produkterne kan du spare helt op til 80 %. Mangler du penge til at finansiere disse køb, kan du på Mikonomi.dk læse mere om forbrugslån

De første 6 er ting på listen er ting du kan tage med på stranden og de 7 sidste er til dig der ønsker en aktiv ferie eller udstyr til haven.

Infografik Færdig

Relaterede blogindlæg