En dag i en studines liv med studierabatter

Synes du også, at det er dyrt at bo og leve som studerende? Her får du de 10 måske fedeste studierabatter, der skaber mere plads i dit budget!

Studierabatter3

 

1. Linie 888 (Abildskou.dk)

Mod forevisning af gyldigt studie eller ungdomskort kan du som studerende købe busbilletter med op til 50% rabat, baseret på ikke rabatterede enkeltbilletter mandage til torsdage (med enkelte undtagelser). Fredage, lørdage og søndage samt på de store rejsedage kan studie og ungdomsbilletter købes med op til 25% rabat baseret på ikke rabatterede enkeltbilletter.

2. Ungdomskort (Arriva)

Som studerende (eller unge mellem 16 og 19 år) kan du bestille et ungdomskort til offentlig transport, der gælder i bus, tog, metro, lokal og regionaltog i hele landet. Hvor meget du sparer i kroner og øre afhænger af, hvor langt du har til dit studie og om du rejser på tværs af takstgrænser.

Som udgangspunkt skal du betale 615 kr. pr. måned for dit ungdomskort, hvis du går på en videregående uddannelse. Du kan rejse ubegrænset i hele dit takstområde på alle tider af døgnet.

3. Apple produkter

Går du ned i Humac kan du få op til 6% i studierabat ud fra den vejledende pris på udvalgte apple produkter. Du sparer op til 1.800 kr.

4. Excel kurser

På Excelkursus.com kan du få 10% studierabat på alle kurser til Microsoft Office pakken, som indeholder Excel, Word, PowerPoint og Outlook. Desuden tilbyder de et gratis Excel kursus for alle med 3 lektioner, der ca. tager en eftermiddag. Alle kurserne er filmet i Microsoft Excel 2016 til Windows og de anbefaler at du minimum skal have Excel 2007. Du kan dog godt følge med på en mac computer med en tilsvarende excel version.

5. Adobe Creative Cloud

Som studerende kan du få Adobe Creative Cloud til reducerede priser. Du kan vælge mellem to planer (pakkeløsninger). Begge planer kræver en årlig binding hvor du kan vælge at betale forud for et helt år eller månedlig afbetaling på 151,25 kr. Normalpris er 462,25 kr. Pakkerne inkluderer henholdsvis:

  • Den komplette plan til studerende og undervisere giver dig de seneste versioner af alle kreative Adobe værktøjer - herunder Photoshop CC og Illustrator CC - samt nemme og problemfri måder til at dele og samarbejde på.
  • Photographyplanen omfatter Photoshop CC og Lightroom til al din billedredigering og fotobaserede projekter.

6. Academic Books

Danmarks største akademiske boghandel Academic Books har studiepriser på pensumbøger til bla. KU, RUC, CBS, UCSJ og PH Metropol. Som studerende får du altid 10% skåret at normalprisen på dine pensumbøger.

De har butikker på studiestederne i Storkøbenhavn og Roskilde, samt en stor webshop. Du kan nemt finde din pensumliste i webshoppen eller spørge en ekspedient i en af deres butikker nær dit uddannelsessted.

Desuden kan du deltage i forskellige online konkurrencer og bla. vinde et semesters pensum (værdi 2500 kr.) og 10 x gavekort på 500 kr. til boghandelen.

7. Hotels.com

Hotels.com tilbyder alle studerende 10% studierabat på alle bookinger. Rabatten gælder også i forvejen nedsatte hoteller. I år skal rejsen foretages inden 31/122016. Enkelte hoteller er undtaget fra rabatten.

På Hotels.com kan du vælge mellem mere end 290.000 hoteller i over 60 lande. Find, sammenlign og reserver fantastiske hoteller til fantastiske priser på Hotels.com.

8. Partybutikken

Partybutikken.dk forhandler alt i kostumer og festartikler til temafest og andre sjove fester. Skal du til Piratfest, oktoberfest, 80erfest, hippie fest eller andre sjove temafester, så finder du udklædning og pynt til festen her. Du får 20% studierabat på hele webshoppen.

9. Det Ny Teater

Unge under 25 år får i sæson 2015/16 100 kr. rabat på billetter i priskategori OABC og 50 kr. rabat på priskategori D alle dage.

Det Ny Teater er med ca. 200.000 årlige publikummer landets mest besøgte teater, og af de københavnske teatre har Det Ny Teaters publikum den største aldersmæssige og geografiske spredning. Det Ny Teater er det teater i København, der sælger flest ungdomsbilletter.

10. Egmont publishing

Hos Egmont publishing kan du få magasiner og blade med studierabat. Som studerende kan du spare 35% på de første 6 numre af Eurowoman, Euroman, Gastro, Fitliving, RUM eller Boligliv.

Egmont Publishing er Danmarks førende bladhus med magasiner for enhver smag. Her finder du inspiration, artikler og historier der beriger og udfordrer dig.


Sidder du tilbage med en følelse af, at der stadig mangler penge i budgettet? På Mikonomi.dk kan du få et forbrugslån til de goder, du måske ikke har råd til lige nu og her.

*Kilde: https://www.studiz.dk

Relaterede blogindlæg