6 tips: Gør din motorcykel klar til de kolde måneder

Efterårets første måned er startet, og det kan være en god idé at tænke på at gøre din motorcykel klar til de kolde måneder. Vi ved jo alle sammen, at I Danmark indtræder det regnfulde, råkolde og fugtige efterår hurtigere end du kan nå at sige regnvejr. Vi på Mikonomi.dk har derfor lavet en overskuelig infografik, der i 6 steps guider dig igennem de ting, du skal huske at få gjort, når du gør din MC klar til de kolde måneder.

Selvom der stadig er lang tid til MC-sæsonen officielt slutter, er det altid en god idé at være på forkant med vejret. Hvis du er en af dem, som skal ud at køre uanset vejret og årstiden, kan du stadig have gavn af at læse vores oversigt, der også giver dig tips til generel vedligeholdelse af din MC.

På Mikonomi.dk kan vi også tilbyde dig et tilbud på en motorcykelforsikring. Så er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Løæs også vores side om bilforsikring her

Sådan klargør du din motorcykel

Infografik - 6 Tips Til At Gore Din Motorcykel Klar Til De Kolde Maaneder

 

Relaterede blogindlæg