Forsikring

Sammenlign forsikring gratis og se hvor meget du kan spare!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Find nemt den rette forsikring med Mikonomi.dk

Her på Mikonomi.dk har vi gjort det let for dig, der er på udkig efter en eller flere forsikringer. Uanset om du leder efter forsikring til din bil, dit hus, dit helbred eller til dine ejendele, kan du nemt og hurtigt finde den rette forsikring til den rette pris. Udfyld nedenstående formular for at få det bedste forsikringstilbud.

Bilforsikring Logo

Forsikring af din bil
Når du ejer en bil, skal du som minimum tegne en lovpligtig ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader du forvolder på modparten og dine medpassagerer i et eventuelt uheld. Herudover er det ganske almindeligt at tegne en kaskoforsikring, som desuden inkluderer den lovpligtige ansvarsdækning.

Læs mere om bilforsikring.

Indboforsikring Logo

Forsikring af dine ejendele
En indboforsikring dækker typisk de ejendele, som du har i din bolig, og disse er dækket i tilfælde af, at de stjæles ved indbrud i dit hjem. Ejendele som cykler, computere og telefoner dækkes også ved tyveri uden for hjemmet. Desuden dækker indboforsikring, hvis dine ejendele skulle tage skade i forbindelse med brand eller vandskader.

Læs mere om indboforsikring.

Husforsikring Logo

Forsikring af dit hus
En husforsikring forveksles ofte med en indboforsikring, men dækker i stedet huset som bygning. Dette vil sige, at husforsikringen dækker, hvis der opstår brand i dit hus, eller hvis din kælder oversvømmes af vand. Herudover dækker forsikringen, hvis dit vindue går i stykker i forbindelse med en orkan eller i forbindelse med hærværk.

Læs mere om husforsikring.

Rejseforsikring Logo

Forsikring på dine rejser
Hvis du skulle være så uheldig at blive syg på din ferie udenlands vil en rejseforsikring være yderst behjælpelig. Det gælder blandt andetogså ved dækning af mistet samt forsinket baggage, akut hjemtransport, afbestilling af rejsen og tabte feriedage. Hvis du er i tvivl om hvilken rejseforsikring du bør vælge for at være optimalt dækket, bør du læse med her.

Læs mere om rejseforsikring.

Hvis du ønsker et tilbud på dine forsikringer, kan du lave et forsikringstjek gennem vores samarbejdspartnere. Ønsker du tilbud på andre finansielle produkter, finder du også muligheder for at låne penge online her på siden.

Find ny forsikring nu!
Det tager kun 2 min.

Andre forsikringer

Ulykkesforsikring Logo

Forsikring af dig og dit helbred
Ulykkesforsikringen, der er en af de mest populære forsikringer i Danmark, giver dig økonomisk tryghed, hvis du kommer ud for et uheld, som gør, at du bliver helt eller delvist uarbejdsdygtig. Hvis du får en skade vil ulykkesforsikringen nemlig sørge for, at du får en erstatning, der svarer til ulykkens omfang.

Læs mere om ulykkesforsikring.

Liveforsikring Logo

Forsikring af dit liv
En livsforsikring kommer i flere udgaver, og hvilken du bør vælge afhænger primært af din civilstatus. Du kan typisk vælge mellem en gruppelivsforsikring, en individuel livsforsikrig og en krydslivsforsikring. Vi beskriver typerne samt guider dig til, hvilken livsforsikring der passer bedst til dit forsiringsbehov.

Læs mere om livsforsikring.

Ejerskifteforsikring Logo

Forsikring ved køb og salg af ejendomme
Hvis du enten skal købe eller sælge fast ejendom, vil en ejerskifteforsikrng være god at tegne - uanset om der er tale om sommerhus, hus eller lejlighed. Ejerskifteforsikringen er din dækning mod uforventede fejl og mangler ved boligen, der dukker op efter endt handel.

Læs mere om ejerskifteforsikring.

Dyreforsikring Logo

Forsikring af dine dyr
Hvis du har en hund, kat eller hest kan du med fordel tegne en dyreforsikring. En dyreforsikring dækker de ellers uforudsete udgfter til dyrelægen der kan opstå hvis dit dyr skulle gå hen og bliver syg. Hvis dit dyr får behov for behandling af nogen art, er du i stor grad dækket. Læs mere om de specifikke dækninger ved dyreforsikring her.

Læs mere om dyreforsikring.

Bådforsikring Logo

Forsikring af din båd
Når du har været ude og investere i en båd, ny som gammel, så er du med stor sandsynlighed interesseret i at passe så godt på den som overhovedet muligt. For at undgå økonomiske oerraskelser, kan du derfor med fordel tegne en bådforsikring, der dækker i tilfælde af ulykker og skader. Læs mere om de tre typer bådforsikring her.

Læs mere om bådforsikring.

Motorcykelforsikring Logo

Forsikring af din knallert og motorcykel
Selvm du sikker føler dig uovervindelig når du ræser afsted på motorcykelen, så bør du overveje at tegne en motorcykelforsikring. Motorcykelforsikringen dækker i tilfælde af skader og ulykker som din motorcykel er enten skyld i eller involveret i. Således slipper du for uforudsete udgifter til reparation af din MC.

Læs mere om motorcykelforsikring.

Find ny forsikring nu!
Det tager kun 2 min.

Info om forsikringer

Langt de fleste danskere har en eller anden form for forsikring, der enten dækker dem selv, deres bil, deres ejendele eller deres bolig. Rigtig mange har endda flere typer forsikringer, da man aldrig kan vide sig sikker på, hvor eller hvornår uheldet rammer.

Imidlertid er forsikringsbranchen et meget komplekst og uigennemsigtigt marked at bevæge sig rundt på for de fleste private forbrugere. Det kan derfor være svært at danne sig et overblik over priser og dækninger, hvordan de to ting hænger sammen og hvad du reelt har brug for.

Af samme grund kan du her på Mikonomi.dk få det nødvendige overblik, og du har mulighed for at indhente og sammenligne tilbud på forskellige typer af forsikringer fra anerkendte forsikringsselskaber, hvorefter du let kan vælge tilbuddet der passer bedst til dig.

Hvad koster en forsikring?

Et af de helt store spørgsmål når det kommer til forsikringer prisen, for hvad er det egentlig der afgør hvem der betaler hvor meget for deres forsikringer, og hvorfor hænger det overhovedet sådan sammen?

Når forsikringsselskaberne skal beregne prisen på dine forsikringer gøres det med udgangspunkt i hvor stor en risiko der er for at du, som kunde, skal have dækket eventuelle skader. Forventer selskaberne at der er stor risiko for at du gør brug af din forsikring bliver prisen derfor højere og omvendt.

Den risiko du som kunde udgør er et resultat af en række individuelle faktorer såsom alder, postnummer og selvrisiko. Dette betyder derfor også at du ikke altid vil får tilbudt den samme pris som dine venner eller familiemedlemmer.

Forsikring til unge og studerende

Hvis du er studerende, eller bare ung under 25 år, har du sikkert oplevet at det kan være en udfordring at finde en billig forsikring. Dette hænger sammen med den risikoprofil vi snakkede om ovenfor, da forsikringsselskaberne generelt kategoriserer de unge som mere risikable kunder.

Som ung har du derimod ikke altid brug for de samme dækninger som de resterende aldersgrupper, hvorfor det alligevel er muligt at finde en forsikring der ikke ødelægger dit SU-budget. Ved eksempelvis at vælge en mindre indbosum, købe din bilforsikring hos bilforhandleren og fravælge særlige tillægsforsikringer kan du spare på din forsikring.

Der er naturligvis visse forsikringsselskaber der er gladere for unge og studerende end andre, og som det altid er tilfældet med forsikringer, kan det virkelig betale sig at undersøge markedet grundigt.

Sammenlign forsikringer og find den billigste

For at finde forsikringen til den bedst tænkelige pris er det som sagt en rigtig god ide at du undersøger markedets produkter og priser grundigt inden du udvælger dig et forsikringsselskab. Ved at sammenligne forsikringsselskabernes tilbud får du et bedre overblik.

Når du skal til at sammenligne forsikringer for at finde den billigste løsning, er det vigtigt at du læser det der står med småt. Det er nemlig ikke altid at de billigste forsikring er den bedste, og det er så ærgerligt først at opdage dette når uheldet er ude.

Markedet for forsikringer er utrolig dynamisk, og det anbefales derfor at du årligt tjekker op på dine forsikringer. I stedet for at forlænge din forsikring automatisk hvert år, bør du undersøge markedet på ny og eventuelt ringe til dit forsikringsselskab for at bede om et bedre tilbud.

Indhent 3 tilbud på din forsikring

På Mikonomi.dk kan du få tilbud på et eller flere af ovenstående forsikringstyper nemt, hurtig og uden forpligteler. Du skal blot indtaste en formular og vælge den forsikring, eller de forsikringer, du ønsker at få tilbud på, og så er du i gang.

Dine oplysninger vil blive videresendt til de forsikringsselskaber der er mest relevante for dig. Forsikringsselskaberne vil herefter konkurrere med hinanden om at skræddersy den bedste forsikringsløsning for dig på baggrund af dine ønsker.

Du vil modtage 3 skræddersyede forsikringstilbud fra forsikringsselskaberne, som du kan sammenligne på tværs af pris og dækning. De tre forsikringsselskaber, som giver dig ét forsikringstilbud hver, vil herefter kontakte dig telefonisk. Det er helt op til dig, om du vil tage imod et af de 3 forsikringstilbud, eller om du vil afslå.

Oftest stillede spørgsmål om forsikringer

Hvorfor vælge Mikonomi.dk?

Hvis du bruger Mikonomi.dk i din forsikringsjagt, har du rigtig gode muligheder for at spare penge. Det har du fordi, at du sætter dine forsikringsønsker i udbud, og du dermed sætter de forskellige forsikringsselskaber i konkurrence om at give dig det bedst og billigst mulige tilbud. Herudover vil du på Mikonomi.dk også kunne få andre tips og råd til, hvordan du kan spare penge på dine forsikringer.

Kan jeg blive forsikret, på trods af at jeg er i RKI?

Det kan være rigtigt svært at købe forsikring, hvis man er i RKI. Forsikringsselskaberne har nemlig ret til at afvise dig, hvis du er registreret som dårlig betaler. Håbet om at købe en forsikring som RKI-registeret er dog ikke lig nul. Det kommer helt an på forsikringsselskabernes egen vurdering. Derfor bør du kontakte de enkelte forsikringsselskaber for at høre nærmere.

Hvor ofte betaler man for forsikringer?

Du betaler som regel for dine forsikringer én gang om året. Men flere og flere forsikringsselskaber tilbyder efterhånden kunderne, at man kan dele betalingen op i enten kvartalsvise eller månedlige betalinger. Du skal dog være opmærksom på, at enkelte forsikringsselskaber pålægger et ekstra gebyr ved månedlig betaling.

Hvilket forsikringsselskab tilbyder de bedste forsikringer?

Det er rigtigt svært at vurdere hvilket forsikringsselskab, der tilbyder de bedste forsikringer. Det er det fordi, at forsikringsmarkedet er i konstant forandring. Derfor kan det forsikringsselskab, der tilbyder de bedste forsikringer i dag, måske blive overgået af et andet forsikringsselskab om 6 måneder.

Find ny forsikring nu!
Det tager kun 2 min.