A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret:

10 ting du altid bør have i bilen

Uanset om din bil altid er ét stort rod, eller om alt er ryddet op når det kommer til din bil, er der nogle ting du altid bør have liggende. Disse genstande er både nødvendige for din kørekomfort, men også for din, samt dine medbilisters, sikkerhed på vejene.

Det skal du altid have i bilen

10 Ting Du Altid Boer Have I Bilen

Del denne infografik på din side

Vensligt inkluder en reference til Mikonomi.dk.

10_ting_du_altid_boer_have_i_bilen

De valgfri genstande

Mange af de ovennævnte elementer i huskelisten er lovpligtige i mange EU-lande, hvorfor de er vigtige, hvis du har planer om at tage bilen med dig til udlandet. Det er især vigtigt at du har dit grønne eller røde kort med, som bevis på at du har tegnet en bilforsikring. Generelt anbefaler vi dog, at du har mange af de førnævnte ting i bilen hele tiden. Dette skyldes, at mange af dem kan vise sig at være mere eller mindre uundværlige - uanset, om de er obligatoriske eller ej.

Udover disse mere seriøse ting, er der selvfølgelig også en række ting, du kan overveje at have i bilen, blot fordi de er enormt praktiske. Her er det tilladt at være kreativ og vi anbefaler, at du danner dig et overblik over, hvad du typisk bruger bilen til og pakker den derefter.

Nogle af de ting, som mange bilister altid har i bilen, er:

 • Solbriller
 • En paraply
 • En flaske vand
 • Energibarer eller andre snacks
 • En lommelygte og ekstra batterier
 • Skraldeposer
 • Lommetørklæder
 • En mobiloplader
 • Desinficerende middel
 • Underholdning til børnene
 • Et ekstra sæt pærer til for- og baglygter
 • Ekstra sprinklervæske

LÆS OGSÅ: Billig bilforsikring