A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

10 dårlige vaner der koster dig dyrt

De fleste har dårlige vaner, og nogle har endda mange. Det man oftest glemmer at tænke over er, hvad disse vaner koster. Det kan virke ubetydeligt, at man køber en cola på arbejdet, eller at man lige henter frokost på en tankstation på vejen.

Det bliver dog til mange penge på årlig basis. Det er penge, der ellers kunne betale en sommerferie, skitur, stor fødselsdagsfest eller noget helt andet. Derfor kan det godt betale sig overveje, hvad dine penge går til på daglig basis. Vi giver dig her

10 dyre vaner der kan koste dig rigtig mange penge.

10 Dårlige Vaner Der Koster Dig Dyrt

*Der tages forbehold for regne- og tastefejl.

Lav en plan

Hvis du gerne vil spare penge på denne front, er det vigtigt at få overblik over dine dårlige vaner. Hvis du har flere dårlige vaner du gerne vil af med, kan det være en overvejelse at trappe ned på en ad gangen. På den måde kommer det ikke som et chok, der gør, at du falder hurtigt tilbage.

Besparelserne betyder, at du kan få råd til rigtig mange andre ting. Dermed er det ikke sagt, at livet skal være kedeligt at leve. Det handler blot om prioritering. På den måde er der eksempelvis råd til en god efterårsferie med alt betalt i Tyrkiet i stedet for at spise frokost i kontorets kantine.

Alle eksemplerne er udregnet på baggrund af én person med 216 arbejdsdage. Derfor vil besparelsen selvfølgelig stige for nogle af posterne, hvis du har en husstand med flere personer. Det gælder eksempelvis madspild og rygning.

Spar endnu flere penge

Hvis du gerne vil have endnu mere luft i budgettet, er det en god ide at lave et forsikringstjek. Der vil være penge at hente, hvis du gør det cirka hvert eller hvert andet år. Sørg for at kontakte mange forskellige selskaber, da priserne varierer meget. Hvis du ikke gider at sidde i telefonkø, kan du få en sammenligning af mange forskellige slags forsikring her på Mikonomi.dk.

Derudover kan det for de fleste godt betale sig at undersøge, om de betaler for meget for deres gæld. Sammenlign priser og lån penge hos os. På den måde kan du sikre dig den laveste ÅOP, så du hurtigere er gældfri.