Rejseguide til hele familien

Danskerne er generelt meget rejselystne. Vi tager på ferie mindst en gang om året. Det kan dog være svært at finde et rejsemål til hele familien. Far vil gerne på kanotur, og mor vil shoppe i storbyen, imens børnene gerne vil lege på stranden eller i poolen hele dagen. 

Når I er ude at rejse, er det vigtigt, at I finder ud af hvilken rejseforsikring I skal benytte jer af. Det er en rigtig god ide at blive klogere på. Hermed finder I ud af hvilke forsikringer der kan dække jeres behov. Lige fra mistet bagage til akut sygdom.

Her guider vi til vores valg af 5 rejsemål til hele familien, samt rejseforsikring. 

 

1. Den aktive ferie - Østrig

 Rejseguidejpg

Rejs til Østrig og tilbring ferien i de flotte alper med hele familien. Østrig byder på mange interessante og aktive muligheder i smukke, naturskønne omgivelser. Østrig er meget familievenligt, ligegyldigt om du har små, mellem eller store børn med på ferien.

I Østrig byder aktiviteterne på rafting, bjergvandring, mountainbike, klatring og meget mere. Derfor hvad enten man er til det ene eller andet, er der spændende aktiviteter for hele familien.

Tag på kør-selv ferie til Østrig, hvor du selv kan bestemme tempoet. Du kan selv bestemme hvornår du vil stoppe op og fotografere bjerglandskabet, eller bestemme hvad den næste destination skal være.

 

2. Den afslappede ferie - Mallorca

 Rejseguide

Mallorca er et oplagt familierejsemål, hvis hele familien trænger til at bruge en sommer, hvor I kan slappe af ved de lange hvide strande eller i poolen. Et af de mest populære steder på Mallorca for familien er Alcudia.

Alcudia er et familieparadis, der kan prale af at have Mallorcas bedste og børnevenlige strande. Stranden er 14 km. lang, hvor du finder et hav af sportsaktiviteter, restauranter og shoppingmuligheder.

 

3. Storbyferien - Berlin

 

Berlin

Berlin er den største by i Tyskland. Byen er blevet et kendt turistmål for mennesker verden over. Derudover er Berlin kendt for sin kulturelle måde at vise sig på, med sin historie fra før murens fald i 1990.

Udover Berlins kulturelle aspekter, er det en by der har mange andre måder at vise sig på. Berlin har uendelige shoppingmuligheder, små hyggelige cafeer, markeder, festivaler og meget mere.

Berlin er en af Europas mest børnevenlige byer, da den byder på mange spændende ting for børn. Den er blandt andet kendt for sine store zoologiske haver, smukke byparker og udendørs legepladser. Hvorfor Berlin er et perfekt rejsemål til din byferie med familien.

 

4. Den lange ferie for hele familien - USA

 

USA

Hvis hele familien skal afsted, er USA en perfekt rejsedestination. Her kan alle aldre være med til at få oplevelser, der sent vil glemmes. Ligegyldigt hvilken ferie man planlægger, er der mulighed for at gøre det til virkelighed i USA.

USA er et rejsemål der ikke kun byder på én af tingene. Her kan man opleve det hele. Er du til aktiv ferie, er der massere af naturparker. Hvis du er mere til shopping eller bare ren afslapning ved stranden, er der også rig mulighed for det. I de fleste tilfælde er det en god ide at kombinere det, da intet af det ville være værd at gå glip af.

Det er populært blandt familier at leje bil i USA, hvor du kan køre fra sneklædte bjerge til hvide sandstrande. Her kan I selv bestemme hvilket tempo tingene skal opleves i, hvad I skal opleve og hele familien kan være med til at bestemme destinationerne på jeres rejse.

 

5. Den danske ferie - Danmark

 

Nyhavn København

Man behøver ikke sætte sig op i flyet, eller starte bilen, og køre langt ned sydpå for at få den perfekte familieferie. Danmark gemmer på mange spektakulære rejsemål og oplevelser for hele familien.

Der er massere af feriecentre, sommerhusområder og campingpladser der tager hensyn til børnene. Her er der både plads til, at I kan slappe af som familie eller deltage i sjove aktiviteter sammen.

De forskellige dele af Danmark, har hver sin måde at vise sig på. Om du er til hyggelige storbyer, det smukke vesterhav eller dejlige naturskønne områder, er Danmark et oplagt rejsemål.

 

Har du styr på rejseforsikringen?

 Når hele familien tager afsted på ferie, er det en rigtig god ide at have styr på jeres rejseforsikring. Når hele familien er ude at rejse, er det vigtigt at vide hvornår jeres rejseforsikring dækker. Hvis der skulle opstå pludselig sygdom, mistet bagage eller akutte uheld.

Når I rejser indenfor EU's grænser, skal I huske jeres blå sygesikringskort. Det blå sygesikringskort bliver dækket af den offentlige rejsesygeforsikring, og her vil I blive behandlet på lige fod med borgerne i det land I rejser i. Der kan dog være undtagelser ved private klinikker, og hospitaler.

Det er vigtigt I sætter jer grundigt ind i, hvilken rejseforsikring der passer til jeres behov for dækning. Hvis du planlægger en enkelt rejse det pågældende år, skal I benytte jer af en enkeltrejseforsikring. Derudover vil en årsrejseforsikring være det oplagte valg, hvis i har flere rejser på et år.

Relaterede blogindlæg