Hvor finder jeg indboforsikringer med månedlig betaling?

Hvor finder jeg indboforsikringer med månedlig betaling?

21. januar 2016

Det er en rigtig god ide at tegne en indboforsikring, hvis du lejer eller ejer en bolig. Når du vælger din indboforsikring er det vigtigt, at du tager højde for, hvilke muligheder der er i forsikringsjunglen.

Der er forskellige former for indboforsikring i forhold til, hvad der bedst matcher de behov du har for dækning. Økonomiske, familieforhold og krav til dækning spiller en markant rolle når du skal vurdere med dit forsikringsselskab, hvilken indboforsikring der har relevans for dig.

En familie på flere personer vil som regel have større dækningsbehov end en ung studerende der lige er flyttet i egen lejlighed. Derfor er der også stor forskel i prisen på de forskellige indboforsikringer.

 

Hvor ofte skal jeg betale min indboforsikring?

din betalinger på indboforsikringer foregår oftest årligt og ikke månedligt. Du kan hos nogle forsikringsselskaber få special aftaler, hvor du betaler et månedligt beløb eller pr. kvartal. eller en halvårlig aftale.

Det kan virke uoverskueligt at betale hele præmien på en gang. I sådan en situation kan det lade sig gøre at dele betalingen op. Derfor kan det være tiltalende at fordele omkostningerne over hele året.

Du skal dog være opmærksom på, at dette kan blive en dyre løsning i længden, end hvis du betaler et årligt beløb.

LÆS OGSÅ: Priser på indboforsikring

 

Hvordan bestemmes prisen på din indboforsikring?

Priserne for en indboforsikring kan variere meget. Derfor kan du få skræddersyet din indboforsikring så den passer både økonomisk og til dit dækningsbehov. Her er tilvalgsforsikringer og ekstra dækning en vigtig faktorer i forhold til prisen.

Præmien ligger på et profitabelt niveau for kunden på omkring 1000 til 3000 kroner. Det er ikke et stort beløb, og kan være en rigtig god investering, da man har alle ens ejendele i hjemmet forsikret.

Hvad din forsikring vil koste helt præcist, kan være meget forskelligt. Værdien er ejendommen spiller en stor rolle. Din indboforsikring stiger i takt med værdien på dine ejendele og din bolig. Derudover hvis du bor i et område med stor kriminel aktivitet vil din indboforsikring også være dyre.

 

Hvilke forsikringsselskaber tilbyder betalingsordninger?

De fleste forsikringsselskaber tilbyder special aftaler, hvor du har mulighed at fordele din betaling over året. Hvis du vælger denne form for betaling er det oftest imod et gebyr. Det gebyr udgør en procentdel af din årlige betaling.

Det kan virke uoverskueligt, at sætte sig ind i hvilke muligheder og hvilke forsikringsselskaber der har disse betalingsmuligheder. I nedenstående oversigt har vi prøvet at lave en overskuelig oversigt over nogle af de forsikringsselskaber der tilbyder forskellige betalingsordninger.

GF Forsikring

Tilbyder månedlig betaling, hvis din årlige præmie er på over 600 kr. ved halvårlig betaling behøver præmien ikke være over 600 kr.

Alka

Tilbyder månedlig betaling uden tillæg i prisen. Dog skal du være medlem af Service/Nets og ikke være i restance.

Codan

Tilbyder månedlig betaling, hvis du køber din forsikring online.

Topdanmark

Tilbyder halvårlig betaling eller pr. kvartal. med 5% eller 10% af den årlige forsikringspræmie i tillægsgebyr.

Nemforsikring

Tilbyder månedligt, halvårlig eller kvartårlig betaling imod gebyr på 5% af den helårlige forsikringspræmie.