Indboforsikring

Sammenlign indboforsikring gratis og se hvor meget du kan spare!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Fuld oversigt over indboforsikringer

En indboforsikring er en god idé at tegne, da den dækker dit indbo og dit erstatningsansvar. Derved dækker indboforsikringen, hvis der eksempelvis sker et indbrud i dit hjem. Dette betyder, at du kan få erstatning for de ejendele, der bliver stjålet i forbindelse med indbruddet.

Med næsten 30.000 indbrud i Danmark i 2018, er det derfor yderst fordelagtigt for dig at tegne en billig indboforsikring. Dog er det ikke kun ved indbrud, at en indboforsikring er en fordel at have. Den dækker nemlig også dine ting ved brand- eller vandskade.

Her på siden kan du læse mere om, hvad en indboforsikring helt præcist dækker, forskellige typer af indboforsikringer og priser på indboforsikringer. Det giver dig de bedste forudsætninger for at vælge den rette indboforsikring til dig og dine ejendele.

Herunder kan du se, hvad du kan læse mere om her på siden:


Mikonomi.dk er en online sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne priser på lånkviklån og billån. Derudover kan du indhente tilbud på blandt andet bilforsikring og rejseforsikring - Helt gratis og uforpligtende!

Hvad dækker en indboforsikring?

En indboforsikring dækker kort sagt dit indbo samt dit erstatningsansvar. I forhold til indbo menes her, at dine ejendele er dækket i tilfælde af vandskade, brandskade, tyveri og røveri. Ved tyveri og røveri er det typisk elektronisk udstyr såsom telefon, computer og tablet, der dækkes af forsikringsselskabet.

Når der står, at en indboforsikring dækker dit erstatningsansvar, sker dette i relation til den tilhørende ansvarsforsikring. Denne sørger for, at du er dækket ind, hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.

I nedenstående kan du se, hvad en indboforsikring med tilhørende ansvarsforsikring som regel dækker:

  • Ansvarsskader
  • Ved brand
  • Ved indbrud
  • Ved cykeltyveri
  • Ved vandskader
Få tilbud på indboforsikring nu
Det tager kun 2 minutter!

Hvem er dækket?

Alle, der er registreret på den pågældende adresse i folkeregistret, er dækket ind af indboforsikringen. Det er underordnet, hvorvidt du er gift, i et forhold eller i familie med den, du bor sammen med. Derudover dækker indboforsikringen også, hvis du har udeboende børn under 21 år. Dine hjemmeboende børn er selvfølgelig også dækket, ligesom eventuelle delebørn er, når de bor hos dig.

Familier, som har en indboforsikring, der inkluderer en familieansvarsforsikring, er dækket ind, hvis børnene over fire år ødelægger noget under "vild leg" eller uopmærksom adfærd. Dækningen sker, såfremt uheldet finder sted i privat samvær. Børn under fire år kan som regel ikke gøres erstatningsansvarlige, og derfor er der hverken indboforsikring eller anden forsikring, som dækker uheldet.

Indboforsikring tip

Hvordan dækker indboforsikring ved flytning og sammenflytning?

Skal du flytte, er det en god ide at tjekke op på, hvordan du er forsikret under selve flytningen. Hvis du slet ikke er forsikret, kan det være en god ide at undersøge markedet for forsikringer, der dækker ved flytning. Sørg ligeledes for, at dit flyttefirma har styr på deres forsikringer. De fleste forsikringsselskaber dækker oftest dit indbo under flytning. Nogle forsikringsudbydere dækker dog ikke smykker, guld og sølv.

Det er også vigtigt at vide, at forsikringen typisk kun dækker op til ét år, hvis du har dine ting opmagasineret eventuelt. i forbindelse med en flytning. Uanset hvor du måtte opbevare dine ting, er det vigtigt at lade dit forsikringsselskab vide, hvor tingene befinder sig.

Skal du flytte sammen med din kæreste, skal du huske på, at I kun behøver én indboforsikring, da I vil være dækket af den samme, når I står registreret på samme adresse. Start derfor med at opsige den ene indboforsikring. Dernæst skal I ændre i oplysningerne for den indboforsikring, som I beholder. Det er vigtigt, at I for eksempel opdaterer antallet af beboere, og hvis værdien af indboet er steget.

Dækker indboforsikringen, hvis du lejer din bolig ud?

Hvis lejeperioden er gennem en udlejningsportal for en kort periode, mens du eksempelvis er på ferie, dækker indboforsikringen som udgangspunkt ikke i tilfælde af hærværk, eller hvis dine ting bliver stjålet af lejeren. Sker der indbrud i lejeperioden, vil din indboforsikring dog stadig dække. Bliver dine ting ødelagt ved et uheld under lejeperioden, dækker indboforsikringen kun, hvis du har en tilvalgsforsikringen ‘pludselige skader’.

Regler ved indboforsikring

For at mindske risikoen mest muligt er der en række forhold, som forsikringsudbyderen kræver er i orden, når du ønsker at tegne en indboforsikring. I nedenstående tabel kan du få et overblik over de regler, der kan være indenfor de forskellige områder.

Regler ved indboforsikring
SkadeområdeRegel
BrandOliefyr, pejse samt brændeovne skal være installeret efter nyeste krav og regler.
El-skadeDine el-apparater må ikke udsættes for hverken vand eller fugt. Derudover må de ikke bruges til andet, end de er beregnet til.
TyveriI din bolig skal dine døre og vinduer være lukket og låst forsvarligt. Uden for boligen skal din bil være aflåst. Ydermere skal ting af værdi gemmes i bagagerum eller handskerum. Din cykel skal have et stelnummer, som du bør skrive ned, for at du altid kan finde det. Derudover skal låsen på din cykel være låst fast med en godkendt lås.
VejrskadeHvis du bor i hus, er det vigtigt, at du sørger for, at diverse tagrender og nedløbsrør er monterede og rensede efter gældende bestemmelser.
UdstrømningDit hus skal være opvarmet i en sådan grad, at du undgår frostsprængninger.
DokumentationHvis du mangler kvitteringer på dyre ejendele, bør du få tingene vurderet, så du har dokumentation for værdien.

Hvad dækker en udvidet indboforsikring?

Nogle gange kan ovenstående dækninger dog være utilstrækkelige. Selv en indboforsikring med fuld dækning kan have sine begrænsninger. Eksempelvis er visse typer af elektronikskader ikke dækket, og der kan være begrænsninger på dækning af husdyr. Derfor kan du vælge en række tilvalgsforsikringer til din indboforsikring, som gør din hverdag lidt ekstra tryg. I nedenstående tabel kan du se, hvad en standard indboforsikring som minimmum oftest indeholder samt diverse tilvalgsforsikringer til din indboforsikring.

Standard vs. udvidede forsikringer
DækningStandard forsikringUdvidede forsikringer
Ansvarsskader
Brandskader
Indbrud
Cykeltyveri
Vandskader
Sports- og fritidsudstyr
Udvidet elektronikforsikring
Dækning af husdyr
Udvidet cykelforsikring
Glas- og sanitetsdækning
Pludselig skade
Rejseforsikring
Særlige værdifulde genstande
El-skade forsikring
Identitetstyveri
Få tilbud på indboforsikring nu
Det tager kun 2 minutter!

Nogle af de mere populære tilvalg er blandt andet glas- og kummeforsikring, forsikring ved tyveri og cykeltyveri samt vandskade. Disse tre tilvalg vil vi derfor kort i nedenstående afsnit forklare en smule om.

Glas- og kummeforsikring

Glas og kumme kræver en udvidet forsikring, da det ikke regnes som en del af dit indbo. Dog kan nogle forsikringsudbydere have en del inkluderet i deres husforsikring. Så hvis du har en sådan, kan du med fordel tjekke op på, om du allerede er dækket.

Som altid er det svært at generalisere, da der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige udbydere tilpasser deres pakkeløsninger. Uanset om du er lejer, ejer eller andelsejer, skal du formentlig udvide din forsikring med glas og kumme. Der kan også være tilfælde, hvor ejendommen har en forsikring, som du kan være dækket af.

Hvad dækker glas og kummeforsikring?

  • Keramiske kogeplader
  • Vask
  • Toiletkumme og cisterner
  • Vinduesglas
  • Badekar

Forsikring ved tyveri og cykeltyveri

De fleste indboforsikring dækker tyveri og cykeltyveri. Dog kan det for nogle være en fordel med en udvidet cykelforsikring, da den dækker et større beløb. De fleste udbydere dækker nemlig kun op til et mindre beløb gennem din indboforsikring. Har du en dyrere cykel kan det derfor hurtigt betale sig med en udvidelse.

Udover tyveri vil din cykel også være dækket ved diverse skader på den og på cykeldelene. Nogle udbydere har dog et maksimum for samlet dækning af alt der. måtte være blevet stjålet.

Ved tyveri dækker din indboforsikring for diverse elektronisk udstyr såsom tablets, computere, hvidevarer og telefoner. Som tidligere nævnt er det dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad den enkelte udbyder tilbyder, da der kan være forskel.

Fordele ved udvidet cykelforsikring hos GF Forsikring
  • Erstatning op til 30.000 kr. pr. cykel (Ved standard indboforsikring: Maksimalt 2% af forsikringssummen pr. skade)
  • Dækning af løse cykeldele op til 20.952 kr. (Ved standard indboforsikring: Maksimalt 5.238 kr. pr. skade)

Forsikring ved vandskade

Indboforsikringen dækker mod vandskade ved skybrud, hvor vedligeholdte afløb ikke har kunne klare mængden af vand. Det er værd at bemærke, at forsikringen kun dækker for oversvømmelser fra sø, hav, fjord og åer, hvis der forinden har været et større skybrud. Det er dog muligt hos for eksempel Alm. Brand og GF at tegne en udvidet vandskadeforsikring, som årligt ikke udgøren stor ekstraudgift.

Ved storm kan du i visse tilfælde opnå erstatning fra Stormrådets stormflodspulje. Alle skader på indboet skal kunne dokumenteres, og det er derfor vigtigt at have en løbende dialog med sit forsikringsselskab.

Hvad koster en indboforsikring?

I nedenstående tabel kan du se tre vejledende priseksempler på en standard indboforsikring, altså uden tilvalg. Der er taget udgangspunkt i en 40 årig fiktiv person, der bor i en villa i Ballerup uden kælder, uden installeret tyverialarm og som ingen skader har haft.

Priseksempler på indboforsikring
ForsikringsselskabPris pr. månedSelvrisikoIndbosum
Gjensidige140 kr.4.100 kr.378.000 kr.
Alm. Brand192 kr.3.799 kr.325.000 kr.
Next Forsikring319 kr.4.000 kr.Sumløs

* Priserne i ovenstående tabel er vejledende og kan variere alt efter din situation

Foruden ovenstående selskaber tilbyder Codan, Tryg, Topdanmark, Alka og mange flere også indboforsikringer. Her kan du dog ikke se priseksempler på deres side, men må derimod selv kontakte dem.

Her kan du med fordel benytte dig af Mikonomi.dk, da du her blot skal udfylde én ansøgning for at modtage op til flere tilbud på din indboforsikring. På den måde behøver du ikke tage kontakt til hvert enkelte selskab og kan ud fra tilbuddene vælge den billigste indboforsikring blandt de nævnte.

Få tilbud på indboforsikring nu
Det tager kun 2 minutter!

Den præcise pris på din indboforsikring kan være svær at give, da det kommer an på en række faktorer. Blandt andet kommer det an på, hvilket område du bor i, hvilken etage du bor på, den valgte selvrisiko samt din indbosum. Derudover spiller alder, samt hvor mange der bor i hjemmet også en faktor. Du kan i følgende afsnit læse mere om, hvad der har indflydelse på prisen på din indboforsikring.

Dit område

Prisen på din indboforsikring kan variere afhængigt af, hvor du bor. Din indboforsikring pris vil ofte være højere i områder, hvor der statistik set er flere indbrud, hærværk m.m. Derfor tager forsikringsselskaberne en større risiko ved at forsikre dig, hvilket typisk resulterer i en højere pris.

Vidste du?

At der ifølge Danmarks Statistik er flest indbrud i Aarhus, København, Odense, Aalborg og Vejle Kommune. Fordeles indbrud pr. tusinde indbygger, er der flest indbrud i Rudersdal, Allerød, Hørsholm, Egedal og Sønderborg Kommune.

Selvrisiko

Når forsikringsselskaberne beregner prisen på din indboforsikring, har de desuden selvrisikoen med i deres beregning. Selvrisikoen er et beløb, som du kun betaler, såfremt der sker en skade. Typisk bestemmer du selv, hvor stort et beløb selvrisikoen skal lyde på. Sætter du eksempelvis selvrisikoen til 1.000 kr. skal du selv betale dette beløb ved eventuelle skader. Hvis du har skader for 6.000 kr., vil du få en erstatning på 5.000 kr. fra dit forsikringsselskab. Hos mange forsikringsselskaber kan du sætte selvrisikoen helt ned til 0 kr.

Prisen på din indboforsikring stiger i takt med, at du vælger en lavere selvrisiko. Omvendt falder prisen på din indboforsikring, hvis du vælger en højere selvrisiko. Dette hænger naturligvis sammen med, at forsikringsselskabet skal betale dig et højere erstatningsbeløb, hvis du vælger en lavere selvrisiko.

Hvad er selvrisiko?

Selvrisikoen er et beløb, der bestemmer, hvor meget du selv skal betale ved skader eller indbrud. Er skaden højere end selvrisikoen, betaler forsikringsselskabet resten af beløbet i erstatning til dig.

Indbosum

Når du vil tegne en indboforsikring hos et forsikringsselskab, vil du typisk blive spurgt, hvor meget din indbosum er på. Indbosummen er den samlede værdi af alle de ejendele, som normalt er dækket af din indboforsikring. Denne indbosum anvendes til at beregne prisen på din indboforsikring og eventuelle erstatninger.

Laver du en forkert beregning af din indbosum, således at summen er for høj, vil indboforsikringens pris blive tilsvarende dyrere. Hvis du omvendt oplyser en indbosum, som er lavere end den reelle værdi af dit indbo, kan du risikere at gå glip af en stor erstatning, hvis uheldet er ude.

Hvis dit hjem skulle brænde ned, og forsikringsselskabet vurderer, at den reelle værdi af dit indbo er langt højere end den oplyste indbosum, vil du gå glip er differencebeløbet. I dette tilfælde er forsikringsselskabet nemlig kun forpligtet til at udbetale en erstatning svarende til den oplyste indbosum.

Hvad er indbosum?

Indbosummen er den samlede værdi af alle de ejendele i din bolig, som er dækket af din indboforsikring.

Erstatning ved indboforsikring

Er du ude for et indbrud eller lignende og får brug for din indboforsikring, kan du få erstatning for de pågældende ting. Der er dog en række faktorer, selskaberne tager højde for, når de beslutter, hvor meget du kan få i erstatning ved den pågældende skade. Din erstatning påvirkes af flere aspekter:

  • Selvrisiko: Selvrisiko er det beløb, som du skal betale, inden forsikringsselskabet udbetaler din erstatning. Har du en selvrisiko på 5.000 kr., skal du selv betale de 5.000 kr., hvorefter forsikringsselskabet vil betale, når beløbet overstiger 5.000 kr.
  • Genanskaffelsesprisen: Forsikringsselskaberne ser her på, hvad det vil koste at købe tingene igen på dagen, hvor skaden er sket.
  • Dækningssummer pr. genstand: Der er ofte nogle satser for, hvor meget hver genstand maksimalt kan erstattes med.
  • Betingelserne for at få erstatning: Husk betingelserne, som du har accepteret, da du tegnede din indboforsikring. Det er en lang liste, og du skal læse den nøje for at finde ud af, hvordan du er dækket.

Forskellige type indboforsikringer

Forsikringsselskaberne ønsker at tilbyde indboforsikringer, der bedst matcher dine behov med hensyn til ønsket dækning, din økonomiske situation og familieforhold. Derfor inddeler de fleste forsikringsselskaber deres indboforsikringer i forskellige kategorier:

Typer af indboforsikring
TypeDækning
Unge og studerendeNogle forsikringsselskaber tilbyder en billigere indboforsikring, hvor de har fjernet nogle af de mindre relevante dækninger for unge (fx. ting du har med i sit fritidshus). Læs mere om indboforsikring til unge og studerende her siden.
BørnefamilierFor børnefamilier er der flere behov at dække, og derfor dækker en indboforsikring rettet mod børnefamilier bredere. I modsætning til indboforsikring for unge og studerende, dækker denne forsikring for eksempel krisehjælp, ting du har med i dit fritidshus eller guld, sølv og smykker generelt.
PensionisterMange forsikringsselskaber tilbyder en række fordele tilpasset til pensionister eller billigere priser til pensionister. Hvis din ægtefælle eller samlever bor på plejehjem, tilbyder mange selskaber også at dække dette. Du kan læse mere om indboforsikring til pensionister her på siden.
Fuld dækningNogen kalder det en familieforsikring, mens andre kalder det en 50+ eller 60+ forsikring. Fælles for dem alle er, at du får den fulde indbodækning.

Foruden ovenstående kan du også få forskellige typer af indboforsikring alt efter, hvilken slags bolig du bor i. Eksempelvis en indboforsikring til sommerhus, kollegie, ejerlejlighed m.m. Derfor gennemgår vi nedenfor de mest almindelige indboforsikring til hus baseret efter boligtype.

Indboforsikring til kollegie

Selv på et kollegie er det vigtigt med indboforsikring. Indboforsikringen dækker, som tidligere nævnt, dit indbo og dækker blandt andet ved tyveri og brand. Et par møbler, smartphones, tablets, computere, smykker, tøj osv., kan hurtigt udfordre kollegiebeboerens økonomi, hvis du selv skal erstatte det, da SU’en ikke rækker langt.

Indboforsikring til bofællesskab

Bor du i et bofællesskab kan det være en rigtig god idé at tegne en indboforsikring. En indboforsikring til bofællesskab dækker, ligesom ved en almindelig indboforsikring, de fleste af dine ejendele, som normalt befinder sig indenfor værelsets fire vægge.

Det er dog ikke alle forsikringsselskaber, der er lige villige til at tilbyde indboforsikringer til personer, som bor i bofællesskaber. Typisk er beboere i boligfællesskaber ikke venner eller i familie, og desuden vil der typisk være mange fremmede besøgende. Af denne grund ser forsikringsselskaberne en stor risiko forbundet til boligfællesskaber, fordi risikoen for tyveri eller indbrud stiger med disse forhold.

Af denne grund vil nogle forsikringsselskaber helt afvise dit ønske en indboforsikring. Andre forsikringsselskaber vil omvendt gerne tilbyde dig en indboforsikring, men denne vil i så fald være relativ dyr af ovenstående grunde.

Indboforsikring til ejerlejlighed

Helt grundlæggende dækker indboforsikringen til ejerlejlighed og en indboforsikring til andelsbolig det meste af lejlighedens inventar. En indboforsikring til lejlighed dækker alle som er registrerede på adressen. Er du gift, og har du børn er I alle dækket, hvis I bor sammen.

Hvis du har børn under 21 år, og de er flyttet i egen lejlighed eller ungdomsbolig, er de, som tidligere nævnt, også dækket af din indboforsikring. Når dine børn runder 21 år, skal de dog tegne deres egen indboforsikring, når de er udeboende.

Ved en indboforsikring til ejerlejligheds pris, skal der tages højde for, at prisen ofte vil variere afhængigt af, hvilken etage du bor på. En indbrudstyv vil lettere have adgang til en ejerlejlighed på stueetagen fremfor en lejlighed på tredje sal. Derfor tager forsikringsselskaberne som regel lidt flere penge for forsikre en stuelejlighed end en lejlighed på tredje sal. Dette kan du læse mere om i dette indlæg: Hvor stor er prisforskellen på en indboforsikring?

5 tips til en billig indboforsikring

Der er en række ting, du kan gøre for at få den billigste indboforsikring. Foruden at have styr på ovenstående og deres påvirkning på prisen, kan du også tage følgende 5 tips med i betragtning, når du skal have den bedste indboforsikring.

  • Saml dine forsikringer: Forsikringsselskaberne er meget interesserede i kunder, der ønsker at tegne flere typer af forsikringer. Derfor tilbyder de fleste rabat til kunder, der ønsker at tegne flere forsikringer hos det samme selskab.
  • Sæt selvrisikoen op: Hvis du vælger en højere selvrisiko, vil prisen falde. Dog skal du også passe på med at hæve denne for meget, da du risikerer at betale meget af erstatningen selv.
  • Tyverialarm: Hvis du forsyner dit hjem med en tyverialarm, vil de fleste forsikringsselskaber belønne dig med en billigere indboforsikring.
  • Medlemskab i a-kasser og fagforeninger: Organisationer som a-kasser og fagforeninger har typisk aftaler med forsikringsselskaberne. Som medlem af en a-kasse eller anden organisation kan du derfor i nogle tilfælde få rabat på din indboforsikring.
  • Sammenlign indboforsikring: Du kan opnå en stor besparelse ved at indhente og sammenligne priser på indboforsikringer. Dette kan du blandt andet gøre her på Mikonomi.dk.
Besparelser ved ovenstående råd
  • Spar op til 15% hos Alm. Brand ved at samle indbo-, ulykkes-, hus-, og bilforsikring hos dem
  • Spar op til 20% hos Tryg ved at samle indbo-, ulykkes-, hus-, og bilforsikring hos dem
  • Spar 10% på din indboforsikring hos Codan, hvis du medlem af Ældresagen
  • Spar 10% på din indboforsikring hos Alka, hvis du er medlem af HK, 3F, FOA m.fl.
  • Spar 179 kr. om måneden ved at sammenligne priser på indboforsikringer*
  • Spar 336 kr. om året hos Gjensidige ved at installere en tyverialarm**

* Der er taget udgangspunkt i tidligere nævnte priseksempler
** Priseksempel: Baseret på en 40 årig fiktiv person, der bor i en villa Ballerup, uden kælder, uden tidligere skader, med en selvrisiko på 2.000 kr. og en indbosum på 718.000 kr.

Få tilbud på indboforsikring nu
Det tager kun 2 minutter!

Ofte stillede spørgsmål

I nedenstående afsnit kan du se nogle af de mest stillede spørgsmål, når det kommer til indboforsikringen. Vi burde have svaret på det meste i ovenstående, men skulle du stadig være i tvivl om noget, har vi samlet en liste med svar på de mest stillede spørgsmål. Klik på spørgsmålene nedenfor og få svarene.

Hvad er forskellen på husforsikring og indboforsikring?

Husforsikringen dækker de skader, der opstår på selve bygningen. Det kunne for eksempel være ved brandskader eller skader opstået ved særlige vejrforhold som storm, orkan eller skybrud. Indboforsikringen dækker derimod de personer, som bor i boligen og deres ejendele. Indboforsikringen dækker for eksempel i forbindelse med tyveri eller ødelagte ejendele. Desuden dækker forsikringen også for de skader, som beboeren volder på andre og deres ejendele.

Hvem er dækket af indboforsikringen?

Din indboforsikring dækker dig og dem der er registrerede på samme adresse som dig - herunder din samlever og dine børn.

Hvor gælder min indboforsikring?

Din indboforsikring dækker både i dit hjem og udenfor dit hjem. Desuden dækker din indboforsikring også, når du er i udlandet i op til tre måneder.

Hvornår gælder min forsikring fra?

Indboforsikringen dækker fra den dato, du har tegnet den. Datoen står på den aftale, du har underskrevet. Forsikringen gælder et år ad gangen og fortsætter indtil, du skriftligt opsiger den.

Hvor ofte skal jeg betale for forsikringen?

Som regel skal du betale én gang om året. Du kan dog aftale med dit forsikringsselskab at betale enten månedligt, pr.kvartal eller halvårligt. Hvis du efter indgåelsen af aftalen ønsker en ændring i betalingen, skal du blot kontakte dit forsikringsselskab.

Hvor skal jeg henvende mig for at anmelde en skade?

Du skal straks henvende dig hos dit forsikringsselskab ved skade eller tyveri - enten online eller pr. telefon. Ved tyveri skal du også henvende dig til politiet. Ved bortkommet rejsegods skal du desuden henvende dig til transportvirksomheden og få en skriftlig bekræftelse.

Hvad sker der, når jeg anmelder en skade?

Forsikringsselskabet kan ønske dokumentation for bortkomne eller defekte ejendele. På baggrund af din anmeldelse vil dit forsikringsselskab vurdere, hvordan de bedst kan kompensere for dit tab eller skade. Udfaldet kan enten være reparation, genlevering af tilsvarende genstand eller kontant erstatning.

Få tilbud på indboforsikring nu
Det tager kun 2 minutter!
Relaterede blogindlæg
Alt du skal vide om deleøkonomi
Husforsikring og indboforsikring
Indboforsikring når man bor til leje
Er elektronik dækket af indboforsikringen?