Er det muligt at få en indboforsikring inklusiv en rejseforsikring?

Som udgangspunkt er din rejseforsikring ikke automatisk inkluderet, når du tegner din indboforsikring. Her skal du tegne en separat rejseforsikring. Der er forskellige forsikringsselskaber, der tilbyder indboforsikringer med udvidet rejseforsikring som billigt tilvalg.

Disse forsikringsselskaber, der tilbyder en udvidelse af din indboforsikring med en rejseforsikring, er b.la. Topdanmark, GF og Alm. Brand Forsikring. Der er nogle forsikringsselskaber, der ikke tilbyder denne service. Hos Codan skal du for eksempel købe de to forsikringer separat.

Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvad der er af muligheder, og hvilke forsikringsselskaber der tilbyder hvad og dermed opfylder dit behov for dækning. Der er forskellige sammenligningstjenester på nettet dig kan hjælpe dig i denne process.

Hvad dækker din indboforsikring?

Når du tegner din indboforsikring er alle personer, der bor i husstanden, dækket. Din indboforsikring dækker over alle dine ejendele i huset. Derfor er det en rigtig god ide at overveje en indboforsikring.

Forsikringen dækker, hvis du har haft indbrud, og dit hus er blevet endevendt af tyve. Din forsikring dækker b.la. ved vandskader, brand, el-skader o.lign. Derudover er der tilvalgsdækninger, der tillader dig at skræddersy din indboforsikring til dit behov.

Derudover indeholder din indboforsikring altid en ansvarsforsikring. Din ansvarsforsikring dækker, hvis du eller et medlem fra dit familie kommer til at lave skade på andre eller andres ejendele.

Sådan er du dækket med en rejseforsikring

Når du tager afsted på ferie, er det en rigtig god ide at tegne en rejseforsikring. Din rejseforsikring kan dække over akut sygdom, hjemtransport og indlogering af pårørende. Der er to typer rejseforsikringer. En årsrejseforsikring og en enkeltrejseforsikring.

  1. Din årsrejseforsikring er til dig der rejser eller har planlagt flere ferie i løbet af året og gerne vil være forsikret på alle dine rejser.
  2. En enkeltrejseforsikring er til dig, hvis du gerne vil have dækning for kun den pågældende rejse. Rejsen skal dog være under 30 dage.

 

Når du tegner din rejseforsikring, er der forskellige tilvalgsdækninger. Herunder er der oftest tre kategorier, som din rejseforsikring bliver delt op i: Gul dækning, Basisrejseforsikring og Plusrejseforsikring.

LÆS OGSÅ: Sammenlign rejseforsikring