5 forsikringsselskaber der har udviklet apps med forskellige og interessante features

Du kommer hjem fra din skønne rejse med din familie, hjem til dit kære hjem. Her finder du ud af at, ubudne gæster har endevendt dine skuffer og skabe du har dog stadigvæk din smartphone som du selvfølgelig har haft med på din rejse.

Her kan du med det samme logge ind på dit forsikringsselskabs app, hvor de guider dig trin efter trin, hvad du skal gøre. Det kan også være, at dine kufferter er forsinket i lufthavnen og du gerne vil vide hvordan du skal forholde dig?

I takt med den teknologiske udvikling, er det blevet populært at benytte sig af apps i hverdagen på sin smartphone. De nye apps kan bruges som værktøjer, der kan være med til at gøre hverdagen lettere. Her er 5 forsikringsselskaber, der har udviklet apps, der gør det lettere for dig at finde rundt i forsikringsjunglen.

 

Topdanmark

Topdanmark

Hvad kan appen?

Topdanmark har udviklet en app, der gør det lettere og mere enkelt at være forsikret hos Topdanmark. App'en giver dig de vigtigste kontaktinformationer, hvis du skal anmelde din skade eller ringe efter hjælp.

Derudover giver de vejledning, i hvordan du skal anmelde dine skader og hvornår din forsikring dækker. App'en giver mulighed for at finde de nyeste tilbud på bl.a. bil-, indbo- og rejseforsikringer.

Brugervenlighed

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGreen Star

Topdanmarks app er udviklet med et flot design. Der er lagt vægt på, at det skal være let og tilgængeligt at finde de informationer du skal bruge eller anmelde en skade. App'en samler alt det du skal vide i forhold til din forsikring. De forskellige features er nemme at bruge og finde rundt i.


Alm . Brandt

Alm. Brand

Hvad kan appen?

Alm. Brand har formået at lave en app til sine kunder, der gør det nemmere at få et overblik som kunde. I app'en kan du bl.a. se din aktuelle forsikrings- og skadesoversigt eller logge ind på kundeoverblik, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbreve.

Derudover har Alm. Brands app en feature, der guider og giver dig mulighed for at anmelde skader direkte fra skadestedet. Her kan du uploade billede af skade, få telefonnumre og hjælp til hvilke oplysninger du skal opgive.

Brugervenlighed?

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star

Alm. Brand appen giver forskellige guides når du er ude for en ulykke. De guider ved ulykker omkring biluheld, glasskade, vejhjælp og kørsel i udlandet. Derudover kan du logge på "mit overblik" og tjekke nyheder og dine informationer hos Alm. brand.


Tryg

Tryg

Hvad kan appen?

Tryg tilbyder en rejseforsikrings-app, der hjælper dig når du tager afsted på din ferie. Denne app hjælper dig med alt lige fra mistet bagage, tyveri, kreditkort, sygdom og vejhjælp. Du kan opbevare vigtige numre, dokumenter, kørekort, pas eller kreditkort med deres feature værdiboks.

Tryg forsikring app'en tilbyder en feature, der hjælper dig med at finde din bil igen, hvis du har stillet den i uvante omgivelser på din ferie.

Brugervenlighed?

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star

Tryg har udviklet en app der ligger vægt på, at du kan holde styr på vigtige dokumenter. Du kan sikkerhedskopiere dit pas, kørekort, kreditkort eller rejseforsikringskort. Brugeren for også mulighed for at holde styr på familiens sygesikringsbeviser. App'en er nem at finde rundt, og der er de features du skal bruge.


Codan Sundhed

Codan

Hvad kan appen?

Codan har udviklet forskellige apps. De har bl.a. lavet en app hvor du kan anmelde sygdom og skader, kontakte læge, registrere bilskade og forskellige ulykker. Derudover tilbyder Codan tilbyder SMS-service der varsler dig 3-24 timer før om skybrud, isslag og snestorm i det postnummer, du angiver. Codan har valgt at lave separate apps til hver forsikring. Denne løsning kan godt virke uoverskueligt, da det kræver at man har 4 apps til samme forsikringsselskab.

Brugervenlighed?

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star

Codans forsikrings app's er hver især enkle og lette at begå sig i. De tilbyder features der guider dig inden for sygdom, bilforsikring eller rejseforsikring. Da Codan har delt det op i flere forskellige apps, bliver det svært for brugeren at begå sig og finde rundt de forskellige muligheder de tilbyder.


Runa Forsikring

Runa

Hvad kan app'en?

Runa forsikring har lavet appen Mit Runa der tilbyder hjælp til alle dine forsikringer hos Runa. Mit Runa har forskellige features. Appen hjælper dig med alt inden for forsikring. Den hjælper dig bl.a. med at holde styr på dine vigtige dokumenter, finde relevante kontaktinformationer i udlandet og anmelde skader.

Brugervenlighed?

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star

Mit Runa er en app med et nemt design og features der er overskuelige at finde rundt i for brugeren. Ligesom Tryg, har Runa også gjort det nemt for dig at gemme vigtige dokumenter og holde styr på dem. Runa har som de andre apps lavet en guide når du er ude for en ulykke. De guider dog kun i forhold til din rejseforsikring, hvilket gør, at brugeren kan blive nødt til at søge andre steder for at blive klogere på andre forsikringer.

Relaterede blogindlæg