TEST: Danmarks billigste billån 2015

LÆS DEN OPDATEREDE VERSION HER: TEST: Danmarks billigste billån 2017

Flere og flere danskere finansierer deres nye bil med et billån. Dette har dog ikke gjort billåns verdenen nemmere og mere overskuelig - nogen vil sige tværtimod. For der er mange faktorer, som du bør holde dig for øje, når du sammenligner billån. Mikonomi.dk har her samlet top 5 billån med den laveste og højeste ÅOP samt med og uden udbetaling, for at give dig det bedste overblik.

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Danmark billigste billån

Når du skal finde det billigste billån i Danmark, så bør du blandt andet holde øje med billånets ÅOP, rentesats og månedlige ydelse. Når du skal sammenligne billån er det vigtigt, at du sammenligner billån, som har de samme betingelser og vilkår. På den måde får du den bedste og mest præcise sammenligning.

Det billigste billån i Danmark finder du ligeledes ved at have et billån med den mest præcise løbetid. Løbetiden er den periode, hvor du betaler af for lånet. Det anbefales derfor, at du sætter løbetiden til en periode, som svarer til den periode, som du har bilen i. På den måde undgår du at betale for en bil, som du ikke længere ejer.

Vores fire eksempler på billån er beregnet* ud fra, at vores fiktive person gerne vil købe årets bil i Danmark 2015. Citroën C4 Catctus'en fås fra 170.000 kr., og vores fiktive person ønsker derfor en udbetaling på 50.000 kr. med en løbetid på 7 år.

Billån Med Udbetaling - Top 5 Laveste Og Højeste ÅOP (inkl ..

Danmarks billigste billån 2015 - uden udbetaling

Nogle låneudbydere giver dig muligheden for at optage et billigt billån uden udbetaling, at du skal stille nogen form for sikkerhed. Hvis du optager et lån med udbetaling, så betyder det nemlig, at du skal betale en procentdel eller andel af lånet, for at kunne optage det. Hvis billånets udbetaling f.eks. er 20 %, så skal du selv betale 20 % af lånet. Låner du således 150.000 kr. og har en udbetaling på 15 %, så skal du selv betale 22.500 kr. for at få lånet.

Udbetalingen stiller en sikkerhed for din låneudbyder om, at du har penge på kontoen, og at du dermed er i stand til at betale lånet tilbage. Når du låner penge i din bank, skal du som regel ikke stille sikkerhed for at få dit billige billån. Vi har derfor listet de 5 billigste billån med en løbetid på 7 år, som du kan få uden at skulle sikkerhed. De billige billån er sorteret efter ÅOP'en. Et lån uden sikkerhed kan du også samle med dine eksisterende lån i et samlelån.

Ved alle billån kommer der nogle ekstra udgifter oven i selve lånet. Dette er bl.a. et månedligt etableringsomkostninger, administrationsgebyr og 1,5 % stempelafgift til staten. Sidstnævnte opstår når man indgår aftaler om overdragelser af formuer, som det er tilfældet, når man udbyder lån. Derudover kommer der som regel gebyrer ved hel eller delvis indfrielse af lånet og/eller et gebyr, når panten aflyses i forbindelse med at billånet ophører.

Billån Uden Udbetaling - Top 5 Laveste Og Højeste ÅOP (inkl.

LÆS OGSÅ: Billån beregner


*Der bør tages forbehold for stavefejl, regnefejl og ændrede rentesatser. Det anbefales altid, at du selv udregner dine lånemuligheder, så du får det mest personlige bud på billige billån til dig og din økonomi.

Relaterede blogindlæg
Afdragsfrie lån
10 økonomiske termer alle studerende bør kende
Den ultimative guide til at flytte hjemmefra
Her finansierer du 2016 sommerferien billigst